~~cały Rafau napisał(a): Mentzen zaprasza na rozmowę , żeby uzyskać obietnice, które punkty jego programu zostaną spełnione po wyborze na Prezydenta.
Nooo, Donald powiedział, że obiecać mogę wszystko.
~~cały Rafau napisał(a): Mentzen zaprasza na rozmowę , żeby uzyskać obietnice, które punkty jego programu zostaną spełnione po wyborze na Prezydenta.
~~ napisał(a): "Stare znajomości z trójmiejskiego półświatka ponownie dopadają Karola Nawrockiego. Okazuje się, że kandydat na prezydenta, mimo że wypiera się swoich kontaktów z neonazistą Grzegorzem Horodką pseud. "Śledziu", w 2017 r. poręczył za niego, kiedy zatrzymała go policja w Danii — ujawnia dziennik "Rzeczpospolita".
~~Zielonobiały Winorośl napisał(a):Ktoś napisał: ~~cały Rafau napisał(a): Mentzen zaprasza na rozmowę , żeby uzyskać obietnice, które punkty jego programu zostaną spełnione po wyborze na Prezydenta.
Realizacja co najmniej kilku "debatowych" pomysłów Menzena to wielki krok w kierunku wyprowadzenia Polski z Unii Europejskiej.
Niech on spada z takimi pomysłami !
~~Z domu Lipke napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kaktus pustynny napisał(a): NO WŁAŚNIE KROKUSIE-CO W TYM ZŁEGO? BO POLACY BOJĄ SIĘ ODRADZAJĄCEGO SIĘ FASZYZMU.
Jeszcze proszę o info kiedy w Polsce był faszyzm , kiedy został wytępiony , kto tego dokonał .....bo jeżeli się odradza to musiał kiedyś w Polsce istnieć....wyjaśnisz czy jesteś tak marny jak ten z DM ?
W mojej rodzinie byli tacy co nosili faszystowskie mundury ....a teraz to nawet jeden premierem został !
Chodzi o polskich faszystów !
~~Wrzosowy Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~cały Rafau napisał(a): Mentzen zaprasza na rozmowę , żeby uzyskać obietnice, które punkty jego programu zostaną spełnione po wyborze na Prezydenta.
Obiecałbym wszystkie 6,czy 8
co to jest w do 100 Tuska
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kaktus pustynny napisał(a): NO WŁAŚNIE KROKUSIE-CO W TYM ZŁEGO? BO POLACY BOJĄ SIĘ ODRADZAJĄCEGO SIĘ FASZYZMU.
Jeszcze proszę o info kiedy w Polsce był faszyzm , kiedy został wytępiony , kto tego dokonał .....bo jeżeli się odradza to musiał kiedyś w Polsce istnieć....wyjaśnisz czy jesteś tak marny jak ten z DM ?