Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rafał Trzaskowski wygrywa I turę wyborów Prezydenta RP!
~~Zielonobiały Winorośl niezalogowany
20 maja 2025r. o 22:01
~~cały Rafau napisał(a): Mentzen zaprasza na rozmowę , żeby uzyskać obietnice, które punkty jego programu zostaną spełnione po wyborze na Prezydenta.
Nooo, Donald powiedział, że obiecać mogę wszystko.

Realizacja co najmniej kilku "debatowych" pomysłów Menzena to wielki krok w kierunku wyprowadzenia Polski z Unii Europejskiej.
Niech on spada z takimi pomysłami !
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Wrzosowy Pierwiosnek niezalogowany
20 maja 2025r. o 22:02
~~cały Rafau napisał(a): Mentzen zaprasza na rozmowę , żeby uzyskać obietnice, które punkty jego programu zostaną spełnione po wyborze na Prezydenta.

Obiecałbym wszystkie 6,czy 8
co to jest w do 100 Tuska
~~To nie tak niezalogowany
20 maja 2025r. o 22:03
~~ napisał(a): "Stare znajomości z trójmiejskiego półświatka ponownie dopadają Karola Nawrockiego. Okazuje się, że kandydat na prezydenta, mimo że wypiera się swoich kontaktów z neonazistą Grzegorzem Horodką pseud. "Śledziu", w 2017 r. poręczył za niego, kiedy zatrzymała go policja w Danii — ujawnia dziennik "Rzeczpospolita".

Nawrocki: - "Czy chodzi o tego samego człowieka, kolegę Donalda Tuska, zatrudnionego przez Jacka Karnowskiego? Czy rozmawiamy o tym samym człowieku? Człowiek zatrudniony w Urzędzie Miasta Sopotu przez pana Jacka Karnowskiego. Człowiek, który miał bliskie relacje z panem premierem Donaldem Tuskiem. To człowiek, którego widziałem trzy razy w swoim życiu, co zresztą pisze w swoich mediach społecznościowych."
Grzegorz Horodko ps. „Śledziu”: - "Mieszkałem 20 m od pana Donalda. Grałem z nim w piłkę, darzyłem sympatią."
Horodko, który chwalił się, że z Donaldem Tuskiem wypił „morze piwa”, a z Jackiem Karnowskim „trochę wódy” – dodając, że ma fotografie z tych spotkań.

~~J23 niezalogowany
20 maja 2025r. o 22:09
~~Zielonobiały Winorośl napisał(a):
Ktoś napisał: ~~cały Rafau napisał(a): Mentzen zaprasza na rozmowę , żeby uzyskać obietnice, które punkty jego programu zostaną spełnione po wyborze na Prezydenta.

Realizacja co najmniej kilku "debatowych" pomysłów Menzena to wielki krok w kierunku wyprowadzenia Polski z Unii Europejskiej.
Niech on spada z takimi pomysłami !

Teraz jeszcze ursula von wprowadzi ets 2 i to będzie ostatni gwóźdź do naszej trumny....Ursula von doprowadziła europę do upadku nas już nie ma.... Chiny , Rosja, Indie .....
Przy Chińczykach jesteśmy neandertalczykami ze zdolnością do zdrady i samodestrukcji......
~~J23 niezalogowany
20 maja 2025r. o 22:11
~~Z domu Lipke napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kaktus pustynny napisał(a): NO WŁAŚNIE KROKUSIE-CO W TYM ZŁEGO? BO POLACY BOJĄ SIĘ ODRADZAJĄCEGO SIĘ FASZYZMU.

Jeszcze proszę o info kiedy w Polsce był faszyzm , kiedy został wytępiony , kto tego dokonał .....bo jeżeli się odradza to musiał kiedyś w Polsce istnieć....wyjaśnisz czy jesteś tak marny jak ten z DM ?

W mojej rodzinie byli tacy co nosili faszystowskie mundury ....a teraz to nawet jeden premierem został !

Chodzi o polskich faszystów !
~~To nie tak niezalogowany
20 maja 2025r. o 22:11
~~Wrzosowy Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~cały Rafau napisał(a): Mentzen zaprasza na rozmowę , żeby uzyskać obietnice, które punkty jego programu zostaną spełnione po wyborze na Prezydenta.

Obiecałbym wszystkie 6,czy 8
co to jest w do 100 Tuska

No to razem bedzie 108 Konkretów :D:D
~~umorusany czajnik niezalogowany
20 maja 2025r. o 22:15
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kaktus pustynny napisał(a): NO WŁAŚNIE KROKUSIE-CO W TYM ZŁEGO? BO POLACY BOJĄ SIĘ ODRADZAJĄCEGO SIĘ FASZYZMU.

Jeszcze proszę o info kiedy w Polsce był faszyzm , kiedy został wytępiony , kto tego dokonał .....bo jeżeli się odradza to musiał kiedyś w Polsce istnieć....wyjaśnisz czy jesteś tak marny jak ten z DM ?

Może o Piłsudskiego mu chodzi.
~~Złotordzawy Tojad niezalogowany
20 maja 2025r. o 22:24
Kochane dzieci , które zdefiniuje mi co to jest faszyzm?
REKLAMA BAU zaprasza