Nowo otwarta buda z kebabami - Manhattan kebab . Jakie są wasze opinie po sobotnim otwarciu?
Na necie nie mają strony i/lub Facebooka i chciałem się dowiedzieć jakie są wasze opinie
~~Platynowy Zimowit niezalogowany 15 kwietnia 2025r. o 11:30
Drill napisał(a): Nowo otwarta buda z kebabami - Manhattan kebab . Jakie są wasze opinie po sobotnim otwarciu?
Na necie nie mają strony i/lub Facebooka i chciałem się dowiedzieć jakie są wasze opinie
Kebabu droższe jak w mieście. Polecam ale ten przy Dworcu PKS.
Ten na PKS ostatnio zjechał na jakości i wielkości porcji - kiedyś był o wiele lepszy
Moja opinia o Manhattan - z otwarcia w sobote- Ruch był spory i czas oczekiwania też. Niestety "towar" pozostawiał bardzo wiele do życzenia ;(
Lawasz był bardzo fajna opcją - jednak nie był dobrze zawinięty i kebab tracił już na pierwszym kontakcie - luźne rolo przechylało się w każdą stronę. Najgorsze że mięso było suche, miejscami zwęglone ( zarówno kurczak jak i wołowina) warzywa były ok ale bardzo puściły wodę przez co dół kebaba się rozpadał - sosy smaczne ale bardzo nierównomierne rozłożone - część dania sucha a część ok.
Miejmy nadzieję że to tylko taki falstart i że ekipa doszlifuje swoje umiejętności bo zarówno miejscówka jak i zasilanie składnikami z pobliskiej hurtowni warzyw dają duże pole do popisu.
Dopisane 26.04.2025r. o godz. 13:42:
Dziś było drugie podejście - zamowilem dwa kebsy w odstępach 2 godzinych i mogę stwierdzić jedno - całkiem inny kebab niż na otwarciu
Mięso zarówno kurczak jak i wołowina już nie suche jak pieprz tylko dobrze zbalansowane - najważniejsze nie spalone na wiór a miękkie ;)
Sosy - już o wiele lepiej rozłożone - fakt można było by ich więcej dawać ale bez tragedii
Warzywa - tym razem troszeczkę inny zestaw warzyw - nawet marchewka na plus ;)
Lawasz - o wiele lepiej zawinięty - nie rozpadał się.
Czas oczekiwania też na plus - około 5-8 minut
Nie jest to może najlepszy
Zobaczymy kolejny raz za dwa miesiące;)
30 kwietnia zamawiam 2 kebaby czas oczekiwania dość długi ,miały być dwa sosy mieszane ostry i czosnkowy pierwszy kebab zero sosu w drugim około połowy mała plamka.Pozdrawiam i życzę powodzenia, ale mnie nie zachwyciło
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.