Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~ niezalogowany
26 stycznia 2011r. o 21:58
"mnie mąz nie chcial ich kupic". Dobrze zrobil, jesli piszesz, ze maz mnie nie chcial....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
26 stycznia 2011r. o 21:59
Falco , tylko uważaj , żebyś się w nocy nie nadział na wieszaczek. I nie schylaj się po mydło :D Śpij grzecznie :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5459
#betryga nieaktywny
26 stycznia 2011r. o 22:01
~ napisał(a): "mnie mąz nie chcial ich kupic". Dobrze zrobil, jesli piszesz, ze maz mnie nie chcial....

a co dzis miał na obiad :D :D :D :D :D czy sam sobie robił :D :D :D :D
4382
#rusalka nieaktywny
26 stycznia 2011r. o 22:02
~ napisał(a): "mnie mąz nie chcial ich kupic". Dobrze zrobil, jesli piszesz, ze maz mnie nie chcial....

mój mąz Cie nie chciał ,czy twój Cie nie chcial ... jak mój ,to sie nie dziw,bo ma zabronione kontakty z obcymi a jak twoj ...no cóz...zrób coś ze sobą ...może Cie zechce :)

powodzenia :)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
5459
#betryga nieaktywny
26 stycznia 2011r. o 22:05
GoSiaM napisał(a): Falco , tylko uważaj , żebyś się w nocy nie nadział na wieszaczek. I nie schylaj się po mydło :D Śpij grzecznie :)

czyzbym o czymś nie wiedział :> :> :> :> :>
2945
Mgosia
26 stycznia 2011r. o 22:07
Betrygo , a słyszałeś o złośliwości natury martwej , czy nie ? Ostrzegam chłopaka żeby się nie zdziwił :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5459
#betryga nieaktywny
26 stycznia 2011r. o 22:15
gosiu znam taka piosenke że wszystko sie może zdażyć :D :D :D :D :D :D

Dopisane 26.01.2011r. o godz. 22:15:

I tym oto akcętem zakończe na dziś pa moi mili
~E:) niezalogowany
26 stycznia 2011r. o 22:16
Witajcie Robaczki:) Jakby Ci to Gosiu powiedziec, film mozna obejrzec raz, czyli kilka scen, na ktorych mozna sie glosno rozesmiac, ale generalnie bez rewelacji. Ale towarzystwo psiapsiolek, bezcenne :* Dobrej nocki zycze WSZYSTKIM :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem