....falco dziękuję Ci za przefffffssspaniałe SZANTY w zamian mam coś ciekawego dla Ciebie(poniżej), Gosiaczku bardzo ,bardzo ale to bardzo Cię lubieeemmmmmmmm....... :* ;) ;) ;) ,jesteś inteligentna , bystra i wesoła kobitka niom taaaaaaak !! !! trzymaj CMOK CMOK CMMMOOOKKK !! !! !!
buziaczki dla wszystkich wesołych i przewspaniałych internautów (a szczególnie dla tych ,którzy codziennie zasiadają przed Gosiaczkowym ...KOMINKIEM...,aha pamiętajcie ,że węgiel do kominka to ja kupowałem przez całą zimę niom:)..)
...dobranoc wszystkim :):):):):):)....capitanosss :* :* :* :*
to sa te zwidy po tych roznych wynalazkach :P :P :P
ale zawsze to jakies wesole doznania...po tych cienkich goloneczkach,jak to ZRANIONA PODSUMOWALA :D :D
...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem...
...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
O widzisz Ciapitanosss :* mądry z Ciebie chłopak , niech się inni uczą :) :D ja też Cię lubię :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.