Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

657
#agak nieaktywny
18 maja 2006r. o 21:26
ja powyższych zespołów nie uważam za punkrockowe. daleko im do nich. tzn mówię o pidżamie głównie, bo o happysad, hurt czy komet nie ma co mówić.. :) ja szczerze nie wiem, jak nazwać ich muzykę.

ps: chociaż kowal jest wyrozumiały :-)

www.agakryspin.com
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
524
#Sekkmet nieaktywny
18 maja 2006r. o 21:30
agak napisał(a): ja powyższych zespołów nie uważam za punkrockowe. daleko im do nich. tzn mówię o pidżamie głównie, bo o happysad, hurt czy komet nie ma co mówić.. :) ja szczerze nie wiem, jak nazwać ich muzykę.

ps: chociaż kowal jest wyrozumiały :-)

przeciez to samo napsialam co kowal, tylko wczesniej, natomiast to ze ty ich nie uwazasz za punkrockowe to co z tego, oni sie uwazaja? Co CI sie w nich podoba? SLowa muzyka? przeciez oni spiewaja o pseudo punku, kindery...

See You Later Aligator
657
#agak nieaktywny
18 maja 2006r. o 21:38
pidżamy lubię dwie piosenki (nikt tak pięknie nie mówił... i `wojna nie jest twoim stanem naturalnym`). poza tym słuchanie dłuższy czas pidżamy mnie trochę męczy/nudzi. jadę tam głównie dla happysad i komet. lubię ich teksty i muzykę. hurta za bardzo nie znam, dwie piosenki to za mało, by móc coś o nim mówić.

a jadąc tam nie myślę o tym, ile biorą za koncert, tylko jak zagrają i jak będzie ;)

www.agakryspin.com
524
#Sekkmet nieaktywny
18 maja 2006r. o 21:39
agak napisał(a):

a jadąc tam nie myślę o tym, ile biorą za koncert, tylko jak zagrają i jak będzie ;)

a szkoda

See You Later Aligator
657
#agak nieaktywny
18 maja 2006r. o 21:43
Sekkmet napisał(a):
agak napisał(a):

a szkoda

dlaczego? jadę tam we własnych celach, na szczęście (może to egoistyczne) nie jestem organizatorem, więc kwestia finansowa mnie nie interesuje :)

a ile dokładnie biorą za TEN koncert nie wiem, nie pytałam, nie wypowiadam się. pewnie będzie dużo osób, bilet 8zł więc pewnie organizatorom i tak się zwróci. pewnie! musi.

www.agakryspin.com
444
#kowaluu nieaktywny
18 maja 2006r. o 21:49
Co do pidzamy jeszcze słów kilka: w jednym z teledysków (ezoteryczny poznań bodajże) robią się na punkowców, w pewnym pojawia się wielki napis: "Wspieraj prasę niezależną", więc pewnie są też sa wspieraniem niezależnych stacji radiowych. Tymczasem do Ulicznika zgłosili się aby owa stacja płaciła im za emitowanie ich utworków. Tożto jest farsa...
A to że nie uwazasz ich za punka.. Najgorsze jest to, że jest wielu "punkowców" którzy znają pidzame happysad green daya i ofspring i marleja i są pewni, ze są oryginalni, alternatywni, i doszli do granicy poznania muzyki;p
657
#agak nieaktywny
18 maja 2006r. o 21:54
nie jestem punkowcem, ale rozumie, o co ci chodzi ;)

a marley nie jest oryginalny? O_o
albo: nie BYŁ?

www.agakryspin.com
1019
#zajdi nieaktywny
18 maja 2006r. o 22:17
najlepsza kapela to RAMMSTEIN, nikt im nie dorówna:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza