Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

603
#kahA nieaktywny
18 maja 2006r. o 16:09
Sekkmet napisał(a): kaha ale mi sie twoj avatarek ze mna kojarzy :)

Hyhyhy...mi też,ale nie wiem czemu..hehehe
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
657
#agak nieaktywny
18 maja 2006r. o 16:09
ja to prędzej zrozumiałam tak, że jeśli ktoś jeździ na piżdżame, to nie zna się na innej muzyce. czy ja się znam na muzyce? niekoniecznie. ale to nie znaczy, że mam wąski zakres zespołów, jakie słucham. nie tylko ja pewnie ;)
wszystko po trochę.
i wkurza mnie, gdy ktoś mówi `ee, a ona jest głupia, bo słucha tego`. mi wisi kto czego słucha. a to, że się najlepiej czuję w reggae, lekkim punku czy muzyce w stylu scralingczy radiohead, to już moja sprawa.. : )

kropa!

www.agakryspin.com
657
#agak nieaktywny
18 maja 2006r. o 16:11
pidżame* ;)

www.agakryspin.com
603
#kahA nieaktywny
18 maja 2006r. o 16:16
agak napisał(a): ja to prędzej zrozumiałam tak, że jeśli ktoś jeździ na piżdżame, to nie zna się na innej muzyce. czy ja się znam na muzyce? niekoniecznie. ale to nie znaczy, że mam wąski zakres zespołów, jakie słucham. nie tylko ja pewnie ;)
wszystko po trochę.
i wkurza mnie, gdy ktoś mówi `ee, a ona jest głupia, bo słucha tego`. mi wisi kto czego słucha. a to, że się najlepiej czuję w reggae, lekkim punku czy muzyce w stylu scralingczy radiohead, to już moja sprawa.. : )
kropa!

Hehehe..mozna to tez w ten sposob interpretowac,ze jesli ktos jezdzi na Pidzame to sie nie zna..nawet lepiej.I sluchaj sobie czego chcesz,mi to wisi takze.pzdr
1040
#zinka nieaktywny
18 maja 2006r. o 19:33
DISTURBED,SOAD,CREED,STATIC X...itp.--POLECAM;;))TO JEST DOPIERO MUZA ZA***ISTA;)POZDRO

[mod]: Prosze nie uzywac CapsLocka w swoich wypowiedziach. (hekko)
1056
#Sissaya nieaktywny
18 maja 2006r. o 20:26
O, przypomniało mi sie jeszcze: Cradle of Filth....i niektóre piosenki Mansona (kocham utwor Tained Love). A teraz slucham własnie 69 eyes i ściezki dzwiekowej z GITS: Stand Alone Complex i GITS 1:) mniam:)))))
524
#Sekkmet nieaktywny
18 maja 2006r. o 20:32
no sciezka dzwiekowa z GITS jest miodzio, polecam tez druga czesc filmu, mialam okazje ostatnio ogladac, masakra, poprostu rozwala, swietna kreska, swietna muzyka, fabula tak zakrecona, ze glowka boli

See You Later Aligator
444
#kowaluu nieaktywny
18 maja 2006r. o 21:11
W sumie jakbym miał nie lubić wszystkich ludzi, którzy słuchają PP, Happysad, Green Daya itp to bym musiał połowe albo i więcej znajomych wybić;)
Swoją drogą kiedyś tego słuchałem, ale poznaje się szerzej muzykę to i się punkty widzenia zmieniają. A kiedy ww. kapele uważają sie za punkowe to jest czysta hipokryzja, bo robią na tym biznes az piszczy, a w punku nie o kasę chodzi.. Wiadomo, że można zapłacić zespołowi za koncert "górkę" poza kosztami dojazdu, ale gdy gażę liczy się w tysiącach złotych to chyba jest przegięcie. I przyjedzie ci taka kapela punkowa, zacznie wybrzydzać, że jedzenie "jest be", a dlaczego piwo w puszce a nie w butelce, a czego hotel tak mało gwiazdek, a gdzie dziwki, a moze jednak nie zagrają koncertu bo na dworze za zimno, bo gitarzysty dziewczyna ma dzisiaj okres itp... I powiedzcie mi Drodzy Państwo gdzie tu jest punkrock...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza