Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

958
#mildas nieaktywny
18 maja 2006r. o 9:43
kowaluu napisał(a): Czy zna ktoś z tu obecnych taki zespół jak Fugazi albo No Means No??? Ciekaw jestem czy ktoś jeszcze tego słucha, bo muza wspaniała..

..no wiesz ja jestem z Toba:D przecież znasz mnie;)

dredy kolczyki fire show nu- fakir... zapraszam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pirka niezalogowany
18 maja 2006r. o 10:52
czi chtos wie kiede wendon dni bolesławca
266
#Snikers nieaktywny
18 maja 2006r. o 12:07
Różnego metalu się słucha, tylko się o tym nie pisze
41
#jegomosc nieaktywny
18 maja 2006r. o 13:32
26-28 maja - dni boleslawca...

www.djdowynajecia.pl
551
#banan10 nieaktywny
18 maja 2006r. o 13:39
I na tej imprezie bedzie roznoraka muzyka... Mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie .
Pozdrawiam
~Anonim niezalogowany
18 maja 2006r. o 13:49
rody napisał(a):
Sissaya napisał(a): Och...jak na razie tylko 1 post zawieral chyba nazwe Therion? Czyzbym sie pomylila? Nikt nie slucha Nightwisha, Theatre of Tragedy, Moonspella, czy Artrosis? Dodam jeszcze Moonlight, Aion, Otyg, Lacrimosę, Lacuna Coil, Sisters of Mercy, Tiamat, Closterkeller? Anathema, Lake of Tears? Dreadful Shadows?
Ech...smutno mi chyba....

kocham cie jak jestes kobieta to sie ze mna umow Theatre of Tragedy, Aion, Otyg i Lacrimose lubie aleTherion Anathema to moje ulubione zespoly

Hmmmm....jestem kobieta...nie umawiam sie z nieznajomymi:) Ze znajomymi tez zreszta nie, przysieglam zyc w czystosci:P
~agak niezalogowany
18 maja 2006r. o 13:56
kowaluu napisał(a): Czy zna ktoś z tu obecnych taki zespół jak Fugazi albo No Means No??? Ciekaw jestem czy ktoś jeszcze tego słucha, bo muza wspaniała..

fugazi nie znam, ale no means no jest niepowtarzalne. wydaje mi się, że w naszym kraju mało znane zresztą. a szkoda.
524
#Sekkmet nieaktywny
18 maja 2006r. o 14:23
fugazi to ten taki sliczny rock`n roll? jesli tak to wiem i sa swietni, ale oni chyba sie juz rozpadli? czy sie myle?

a no means no to nie zartuj, sporo osob to zna

See You Later Aligator
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza