Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

960
#khreecik nieaktywny
17 maja 2006r. o 12:41
Tieso
Benny BEnassi
Linkin Park
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1056
#Sissaya nieaktywny
17 maja 2006r. o 17:35
Och...jak na razie tylko 1 post zawieral chyba nazwe Therion? Czyzbym sie pomylila? Nikt nie slucha Nightwisha, Theatre of Tragedy, Moonspella, czy Artrosis? Dodam jeszcze Moonlight, Aion, Otyg, Lacrimosę, Lacuna Coil, Sisters of Mercy, Tiamat, Closterkeller? Anathema, Lake of Tears? Dreadful Shadows?
Ech...smutno mi chyba....
465
#FATAL1TY nieaktywny
17 maja 2006r. o 17:42
Ja od czasu do czasu lubie posluchac opetha jesli cie to pocieszy:D
1056
#Sissaya nieaktywny
17 maja 2006r. o 17:48
Well...nie do konca:P
657
#agak nieaktywny
17 maja 2006r. o 17:49
anathema - lubię :) nightwish - kiedyś się zachwycałam. teraz tylko mam i od czasu do czasu posłucham ;) lacuna coil - swamped -> mniam. opeth też gra ciekawie. fajnie posłuchać czasem. szczególnie ubustwiam gitarce w `requiem`

www.agakryspin.com
994
#rody nieaktywny
17 maja 2006r. o 17:50
Sissaya napisał(a): Och...jak na razie tylko 1 post zawieral chyba nazwe Therion? Czyzbym sie pomylila? Nikt nie slucha Nightwisha, Theatre of Tragedy, Moonspella, czy Artrosis? Dodam jeszcze Moonlight, Aion, Otyg, Lacrimosę, Lacuna Coil, Sisters of Mercy, Tiamat, Closterkeller? Anathema, Lake of Tears? Dreadful Shadows?
Ech...smutno mi chyba....

kocham cie jak jestes kobieta to sie ze mna umow Theatre of Tragedy, Aion, Otyg i Lacrimose lubie aleTherion Anathema to moje ulubione zespoly
~jaaa niezalogowany
17 maja 2006r. o 22:30
Ja mysle ze te osoby ktore sluchaly w/w kapel raczej o tym tu po prostu nie piszą :]

Ktos od ebm?
444
#kowaluu nieaktywny
17 maja 2006r. o 23:45
Czy zna ktoś z tu obecnych taki zespół jak Fugazi albo No Means No??? Ciekaw jestem czy ktoś jeszcze tego słucha, bo muza wspaniała..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza