Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Reaktywacja lotniska w Krzywej??

~tomss niezalogowany
14 maja 2012r. o 23:28
Widzę, że wątek całkowicie padł. Co tam się teraz dzieje? Mam w miarę daleko więc ciężko mi tam dojechac i na własne oczy zobaczyć. Fajnie jakby dalej wszystko się rozwijało i rozbudowywało. Jak ktoś coś wie to piszcie newsy!;]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ad.am niezalogowany
17 maja 2012r. o 17:15
Hej! Też mnie to ciekawi, ale na razie widzę brak odezwu ; / Ktokolwiek coś widział, ktokolwiek coś wie niech poda to do wiadomości. Pozdrawiam ; )
5311
#Matejo nieaktywny
17 maja 2012r. o 20:59
Słyszałem że gościu z Jadwisina który handluje koparkami tymi koło autostrady przenosić się będzie na lotnisko

Coltmania.pl Forum posiadaczy i miłośników Mitsubishi Colt - zapraszamy! (...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
~`aviator niezalogowany
17 maja 2012r. o 22:58
Plan reaktywacji lotniska chyba juz zupelnie padl:/ nie bez znaczenia jest tu plan budowy farmy wiatrowej tuz przy progu pasa startowego. Byl juz plan zrobienia osrodka szkoleniowego, postawienia hangarow, mialo to byc takze "biznesowe" lotnisko Dolnego Slaska, nawet znalezli sie inwestorzy...ale to jest Polska.

P.S Co tydzien w weekendy za hoerbigerem zbiera sie calkiem spora grupka modelarzy i smigaja swoimi wynalazkami wiec jak ktos jest zainteresowany to zapraszam:)
~G.L. niezalogowany
17 maja 2012r. o 23:55
Nasz kraj to niestety chore miejsce :( Czytam i nie wierzę... jeśli są ludzie którzy chcą rozwinąć piękną inicjatywę, to zawsze pojawi się coś przeciwko temu... Nie można coś z tym zrobić? Nagłośnić sprawę, tak, żeby więcej osób opowiedziało się za lotniskiem? Z wiatraków czerpią zyski tylko wąskie grupy, a infrastruktura polskiego systemu energetycznego i jego przestarzałość przede wszystkim, nie daje możliwości wykorzystywania tej energii. Co Wy na to , aby założyć ruch społeczny popierający reaktywację lotniska? Jeśli Ci którzy podejmują decyzje, zobaczą, że jest poparcie społeczeństwa, i ta forma ma przyszłość, o wiele większą niż wiatraki, może zmienią zdanie i chociaż przesuną elektrownie w inne miejsce. Będzie coś tam latało w ten weekend? W jakich godzinach są tam modelarze? Planuje tam przyjechać, mam nadzieję, że kogoś spotkam i porozmawiamy:)
~~aviator niezalogowany
18 maja 2012r. o 10:39
na pewno bedzie sie cos tam dzialo, wpadnij kolo godziny 16;) oczywiscie jezeli pogoda bedzie w miare przyzwoita;)
~G.L. niezalogowany
18 maja 2012r. o 12:57
Gmina Zagrodno była tym przykladem gdzie ludzie sami chcieli elektrowni. Póżniej zobaczyli w co się wpakowali i zaczeli protestować. Nawet Ministerstwo Rolnictwa ma zastrzeżenia. http://gramwzielone.pl/energia-wiatrowa/569/klopoty-pierwszej-farmy-wiatrowej-na-dolnym-slasku Lotnisko to jest infrastruktura którą o wiele łatwiej rozwinąć, niż stawiać od podstaw wiatraki, na ziemiach które nie są dla nich przeznaczone ( nieodrolnione, klasa gruntu). Wiatraki na dobre pogrzebią przyszlość lotniska; / Nie można do tego dopuścić!! Na lotnisko raczej na pewno przyjadę. Modelarze latają pod Bolesławcem? Nie wiem czy tam dotrę ; / Mam nadzieję, że na lotnisku kogoś jednak spotkam. Wiadomo może czy w ten weekend właściciel samolotów będzie tam latał? Pozdrawiam.
~o niezalogowany
18 maja 2012r. o 21:55
Na lotnisku przygotowują tern pod inwestycje. Inwestorzy przyjeżdżają zobaczyć działki pod inwestycję i rezygnując. A więc Gmina Gromadka zdecydowała że teren zostanie przygotowany pod inwestycje pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza