...a ja tam jadąc ostatnio jakbym mgłę widział
...nom alem pijanym był...
może dlatego w ostatniej chwili nie wystartowałem... ;) a i głosy z wieży były temu przeciwne :)
Mgła zawsze coś, głosy z wieży trzeba słuchać zawsze :) nawet jak wieży praktycznie nie ma haha no ale jakby jakieś urządzenie latające tam było to byłoby baardzo ciekawie, i na to trzeba czekać..
Można zapomnieć o reaktywacji lotniska, cały teren jest objęty strefą LSSE i wystawiony na sprzedaż. Póki co lata tam jakiś pasjonat i dobrze ale penie do czasu jak pojawi się inwestor i kupi teren na którym obecnie jest pas startowy. Co do nowości to zauważyłem, że rozebrali kolejne hangary, tym razem od strony zachodniej. Być może już pojawił się jakiś inwestor i niwelują teren pod inwestycję. Hangary były obok pasa startowego więc marzycielom zostawiam cień szansy. Notabene jestem pasjonatem lotnictwa ale twardo stąpam po ziemi i z ekonomicznego punktu widzenia nie opłaci się reaktywacja tego lotniska. Berlin, Wrocław, Drezno, czy ktoś widzi w tym towarzystwie Krzywą vel Osłą?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.