Czyli wychodzi na to, że teren dalej jest do kupienia/dzierżawy, ale już jako lotnisko, więc magazynu czy fabryki tam raczej nie postawią. Dobrze, że zarejestrowane, to kolejny krok w dobrym kierunku :)
Widać czasem jak odlatują wieczorem na wschód, wiatrakowiec i samolot, albo dwa samoloty, tak że czasem coś widać, ale jak ktoś chce trafić to nie zawsze raczej mu się uda.
Myślę, że to może być szczyt możliwości prywatnych pilotów, przyleci polata i wraca. Niestety procedury muszą być dopełnione, każdy wie jak u nas działają urzędy, wiem, że umowa ze Strabagiem nie została przedłużona, więc pas nie wiem dokładnie kiedy(to ostatni rok), ale będzie wolny :D
Chciałbym od razu, ale zapowiada się, że prawdziwy ruch z pracą rozwojową zacznie się w przyszłym roku,nie wiem, to są moje kalkulacje. Ale im więcej wiatrakowców, czy paralotni tam będzie przylatywać tym lepiej dla pasjonatów i samego lotniska ;D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.