Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Reaktywacja lotniska w Krzywej??

~G.L. niezalogowany
4 sierpnia 2012r. o 17:12
Czyli wychodzi na to, że teren dalej jest do kupienia/dzierżawy, ale już jako lotnisko, więc magazynu czy fabryki tam raczej nie postawią. Dobrze, że zarejestrowane, to kolejny krok w dobrym kierunku :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~paczacz. niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 15:19
Widać czasem jak odlatują wieczorem na wschód, wiatrakowiec i samolot, albo dwa samoloty, tak że czasem coś widać, ale jak ktoś chce trafić to nie zawsze raczej mu się uda.
~Tracz niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 20:19
Hej dzisiaj widziałem tam dzisiaj wiatrakowca czarnego
~paczacz niezalogowany
11 sierpnia 2012r. o 14:35
Ja dzisiaj widziałem coś Cessno podobne, przyleciało zrobiło dwa kręgi z zejściem do lądowania, ale nie siadał tylko poleciał w stronę Lubina.
~z niezalogowany
14 sierpnia 2012r. o 9:55
no wiatrakowce często można spotkać
~Ben ten niezalogowany
15 sierpnia 2012r. o 23:23
Dzisiaj widziałem kolejnego wiatrakowca,ale czy to jest szczyt możliwosci tego lotniska ??????????????
~G.L. niezalogowany
16 sierpnia 2012r. o 0:23
Myślę, że to może być szczyt możliwości prywatnych pilotów, przyleci polata i wraca. Niestety procedury muszą być dopełnione, każdy wie jak u nas działają urzędy, wiem, że umowa ze Strabagiem nie została przedłużona, więc pas nie wiem dokładnie kiedy(to ostatni rok), ale będzie wolny :D
Chciałbym od razu, ale zapowiada się, że prawdziwy ruch z pracą rozwojową zacznie się w przyszłym roku,nie wiem, to są moje kalkulacje. Ale im więcej wiatrakowców, czy paralotni tam będzie przylatywać tym lepiej dla pasjonatów i samego lotniska ;D
~ niezalogowany
16 sierpnia 2012r. o 10:16
Za marzenia nie karają :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza