~~Szaroczarny Hibiskus napisał(a): Pięknie wyje pisownia. Przepięknie.
A kto łamie Konstytucje jest nikim!!
Hibiskus , co Ty rozumiesz ze słowa konstytucja ? W 1997 roku żyd Sztolcman ( ksywa Kwaśniewski ) podpisał naczelne prawo , które zabrania Polakom produkcji własnych pieniędzy w paragrafie 220 . I dlatego mamy ponad bilion długu publicznego u żydobanksterki. Długu , którego nie da się spłacić. Qurwa mać , kiedy sobie uświadomicie , że jesteście niewolnikami żydobanksterki ? Do dupy z taką konstytucją. Se Bolek może latać na każdy pogrzeb twórców NWO z napisem KONSTYTUCJA na koszulce. Nowak swego czasu też na koniu miał konstytucje , ale też nie rozumie co to znaczy. Mój mentor Michalkiewicz zapisał KONSTYTUCJE w trzydziestu paragrafach i władzę nad kreacją pieniądza dał Narodowi. A tymczasem nawet polscy traderzy nie wiedzą do kogo należy NBP.
Ale ja wiem , do żydobanksterki .
Trzecia wojna światowa trwa już od WTC . To jest wojna nie na frontach , to wojna o świadomość. Po jednej stronie barykady stoją lemingi tefauenu z napisem konstytucja , po drugiej Mądrzy Ludzie , którzy rozumieją w jakim bagnie przyszło im żyć ...
Mimo wszystko , miłego Hibiskus :)