Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

211
skorn
27 czerwca 2019r. o 22:45
Widzisz różnicę między kimś ochrzczonym a tym, który chrzci, czy jesteś na to za głupi? : )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Platynowy Rannik niezalogowany
27 czerwca 2019r. o 23:35
widzę jak ty przypinasz przysłowiowego ''garba'' innym nie widząc przy tym że masz swój własny
nie przestajesz mnie bawić i to jedyny powód że jeszcze ci odpisuję bo jeśli nie ja to kto jeszcze będzie to robił?
przypominasz mi w tym swoim pisaniu taką jedną co to od lat jedno i to samo ...

''przez ostatnie osiem lat ,Polska i Polacy...''

ja idę spać a ty?
domyślam się ...
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
28 czerwca 2019r. o 8:33
~~Platynowy Rannik napisał(a): co ty tu pierdzielisz o jakichś swoich tezach?
przecież one nie twoje a brednie którymi nas tu raczysz już na nikim nie robią wrażenia :]
Stachu wiedział?...wiedział ale milczał
ty wiesz ale nie piszesz a więc jesteście sobie równi w kłamstwach
tak jak twoje pierdzielenie o dotzrymywaniu obietnic wyborczych ...

można wymienić kilka przynajmniej z łgarstw pisowców ,obietnic których nie dotrzymali ale ty też o tym milczysz

pislamska hipokryzja i twoja przy okazji :]

Wskazałeś CHOĆBY JEDNO moje kłamstwo?
Nie! I tym można by podsumować ten twój zakłamany bełkot!

Ja nie wiem czy Stachu wiedział, ale na pewno TY TEŻ NIE WIESZ! gdybyś miał jakiś dowód, to byś wskazał!
Gdzie tu hipokryzja?!

Naiwnością, by nie rzec frajerstwem, jest oczekiwanie na spełnienie wszystkich obietnic wyborczych. Takiej partii nigdy nie było, nie ma i NIE BĘDZIE!
Przypominam, że jestem przeciwnikiem PiSu, głosuję odkąd można na Grzegorza Brauna. Ale nie widzę powodu, by wspierać propagandę koalicji komuchów, aferzystów, złodziei, zboczeńców i folksdojczów, która jest od PiS TYSIĄC RAZY gorsza!
PS
Tępota umysłowa zwolenników POpaprańców jest bezgraniczna!
Ani razu te poważne, ważne i prawdziwe zarzuty wobec PiS nie padły!
Choćby jednego mojego twierdzenia nie próbowali podważyć!
~~Ciemnokasztanowy Ostrokrzew niezalogowany
28 czerwca 2019r. o 11:56
https://wiadomosci.wp.pl/nsa-nazwiska-sedziow-popierajacych-kandydatow-do-krs-powinny-byc-jawne-6396780949620353a

pisowscy szkodnicy w odwrocie
~~Platynowy Rannik niezalogowany
28 czerwca 2019r. o 14:44
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
~~Platynowy Rannik napisał(a): co ty tu pierdzielisz o jakichś swoich tezach?
przecież one nie twoje a brednie którymi nas tu raczysz już na nikim nie robią wrażenia :]
Stachu wiedział?...wiedział ale milczał
ty wiesz ale nie piszesz a więc jesteście sobie równi w kłamstwach
tak jak twoje pierdzielenie o dotzrymywaniu obietnic wyborczych ...

można wymienić kilka przynajmniej z łgarstw pisowców ,obietnic których nie dotrzymali ale ty też o tym milczysz

pislamska hipokryzja i twoja przy okazji :]

Wskazałeś CHOĆBY JEDNO moje kłamstwo?
Nie! I tym można by podsumować ten twój zakłamany bełkot!

Choćby jednego mojego twierdzenia nie próbowali podważyć!

co nazywasz ''bełkotem''?
że piszę o przekrętach i oszustwach ...ów?

a skoro jest tak dobrze to dlaczego nie ma kasy dla potrzebujących jej bardziej od administracji rządowej ?
dlaczego nadal nie jesteśmy w strefie euro?
dlaczego oszukuje się ludzi o tej ''gospodarczej potędze''?
dlaczego nie pisze się o poronionych pomysłach które tylko trwonią kasę na którą pracują miliony Polaków ?

wiesz o tym że zamyka sie jedyną klinikę pediatryczną w mazowieckiem bo wszyscy lekarze odeszli z pracy?
wiesz o tym ze jedyną placówkę w lubuskim leczącą młodzież z uzależnień zamyka się ze względu na brak specjalistycznej kadry?

dalej będziesz mi tu pierdzielił o tych super ''reformach'' zdrowia?
to samo z sądownictwem
to samo z Policją ?

nadal będziesz mi tu pierdzielił o jej reformie?
facet...konfetti dla ministra?
całodobowa ochrona jego domu?
pamiętasz sprawę Maleńczuka który zwrócił uwagę policjantom biernie przyglądającym się mężczyźnie leżącemu na chodniku?
jak to się skończyło dla Maleńczuka?
o tym pisz ...

i nie pierdziel tu o ''komuszych sędziach '' bo wyrok ogłaszał pisowski sędzia ,z pisowskiego nadania ...

a teraz popisz sobie o trollach i folksdojczach ...hahahaha

Zastosowana autokorekta

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 czerwca 2019r. o 22:35
Jasiu , tobie już na prawdę od... pier...dala :) Pytasz dlaczego nie ma kasy dla tych , co potrzebują ? Dobre pytanie :) Ale spróbuj udzielić odpowiedzi dlaczego nie ma kasy ? :) Czy zgodnie z palantami z Instytutu Schmita , jak Gwiazdowski i Balcerowicz twierdzisz , że Naród powinien w zębach przynieść kasę tym co potrzebują , albo rządzą , czy może skłonisz się do mojej tezy , że Naród , suweren powinien być właścicielem Mennicy Państwowej i Banku Centralnego Państwa ... wróć qurwa , to nie jest moja teza , ja też zachowuję się czasami , jak papuga , ale nie głupia :D

A tymczasem KONSTYTUCJA , której tak zaciekle bronisz Głupi Jasiu , podpisana w 1997 r. przez zakamuflowanego żyda Sztolcmana , zwanego Prezydentem Kwaśniewskim zabrania Nam produkować własne piniądzory , w paragrafie 220
... volt ... :D ( ja wiem , że boisz się prądu i napięcia Głupi Jasiu :D )... każe nam pożyczać kasę od głupiego zachodu sterowanego przez żydobanksterkę . Być może rację ma pan dr Jaśkowski , mój Autorytet , że współczesne państwa , to administracyjne twory powołane do egzystencji jednie po to , aby ściągać haracz z narodów ?

Ja tam nie wiem , jak jest , ale jeśli czegoś jeszcze nie wiem , to mam motywację do życia ... być , nie mieć :)

I pamiętaj Jasiu , że Cię kocham :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Ciemnokasztanowy Ostrokrzew niezalogowany
28 czerwca 2019r. o 22:47
pis nie martwi się przyszłością Polski jest tylko tu i teraz , nie ważne że po sobie zostawili zgliszcza, ruinę w każdej dziedzinie i długi większe niż za Gierka.
Co się będą martwić, następne pokolenia spłacą ...ale za jaka cenę ?
za cenę rozbiórki Polski i bezkarności pisowców
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 czerwca 2019r. o 23:34
~~Ciemnokasztanowy Ostrokrzew napisał(a): pis nie martwi się przyszłością Polski jest tylko tu i teraz , nie ważne że po sobie zostawili zgliszcza, ruinę w każdej dziedzinie i długi większe niż za Gierka.
Co się będą martwić, następne pokolenia spłacą ...ale za jaka cenę ?
za cenę rozbiórki Polski i bezkarności pisowców

Ty tak na poważnie ? :( No to patrzym na statystykę :

&list=PLvihuTTFW95vkS3wTuDJRiOva4SugHt9E

Najbardziej wqurwiające jest w tym całym galimatiasie to , że Przemo ma absolutną rację , co potwierdza Kolega D.J. Kowal ... cytuję ze starczej pamięci , ale własnej :D ... " od drugiej światowej , żadne stronnictwo polityczne w tym nieszczęśliwym kraju , nie mówiąc o partiach , nie dbało o interes Kowalskiego " .

Oczywiście parafraza , kompilacja wiedzy zdobywanej metodyką oświeceniową ... Przemo tak nie powiedział , ale myśli podobnie :)

Chyba se qurwa kupię bas ... :D , albo pójdę po piwo ... o kurde osiedlowy sklep już zamknęła czarnula :D Ale pech , że " wolnym kraju " piwa się nie można napić , a długi rosną od tzw . Transformacji Ustrojowej . Przy okazji polecam knigę mego Autorytetu Witolda Kieżuna " Patologia transformacji " i " Przerwaną dekadę " Janusza Rolickiego :)

Bracia Lachy i Wy Piękne Słowianki , proszę Was wyguglajcie sobie pojęcie " rezerwa szczątkowa " :)

Dobranoc :)

Dopisane 28.06.2019r. o godz. 23:34:

&list=PLvihuTTFW95vkS3wTuDJRiOva4SugHt9E

No i dupa . Sztuczna inteligencja jutuba zakneblowała Pannę i didżeja Kovala

Przykro mi ... dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza