Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Chomiczka małego oddam

11351
#nynaeve7 nieaktywny
28 września 2013r. o 16:31
Oddam Psa suczke bo nękają mnie baby z pseudo obrony zwierząt grożą są jakieś nawiedzone o psy dbam a one przychodzą i karmią pies nie ruszył ich miski bo jad mam ich dość może ktoś chce bo ja się od nich nie odczepie na co ta unia daje pieniądze ? [email protected]

Zmoderowano 28.09.2013 godz.17:10 - powód: (jegomosc)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9346
Namaskar
21 października 2013r. o 22:43
:) Jeden maluch został do oddania ( tzn. już nie taki maluch :) )

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
4094
#arkadiuszw nieaktywny
22 października 2013r. o 12:19
nynaeve7 napisał(a): Oddam Psa suczke bo nękają mnie baby z pseudo obrony zwierząt grożą są jakieś nawiedzone o psy dbam a one przychodzą i karmią pies nie ruszył ich miski bo jad mam ich dość może ktoś chce bo ja się od nich nie odczepie na co ta unia daje pieniądze ?

[email protected] 28.09.2013 godz.17:10 - powód: (jegomosc)

.
to po co puszczas psa na dwór samego ? mój siedzi cały dzień w domu i mam spokój. A te baby goń albo psem poszczuj.
9346
Namaskar
22 października 2013r. o 19:43
Nieśmiało wracam do tematu chomika :)

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
2947
#niuniek4 nieaktywny
26 października 2013r. o 12:33
To jest jeszcze jakiś chomiczek do oddania?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza