#kurczakowa nieaktywny 23 października 2013r. o 0:04
Ty chyba wiesz najlepiej bo twoje ogłoszenia pojawiaja sie od kilku miesiecy na tym forum!Każde z innej paki i jakos nikt na ciebie nie leci.Może nie gryziesz,ale jedno jest pewne jestes ZBO**ENCEM i OSZUSTEM.
Dopisane 23.10.2013r. o godz. 00:04:
PS.Zbieramy dane od kobiet które już nabrałes i mamy wszystkie twoje ogłoszenia panie fafciu82 wgl. co za nick :|
#kurczakowa nieaktywny 23 października 2013r. o 11:56
Bo ja jestem Aniołem Stróżem ;) i nie pozwole zeby jakis de*il kogos skrzywdził.Rada dla fafcia znajdz dobrego psychiatre bo ty naprawde ku*wa masz na...ne pod deklem :/
#kurczakowa nieaktywny 23 października 2013r. o 15:35
Hehe ja mu dam z prądem rzeki :D bo głupek szuka naiwnych tylko na se*s a po co ma komus w głowie poprzewracac narobic nadzieji a później wykorzystac !! ??
#kurczakowa nieaktywny 23 października 2013r. o 16:02
HAhaha a może nie wnikam,ale dziewczyny które miały z nim kontakt mailowy,sms-owy,twierdza ze jemu chodzi tylko o jedno.......obiecywał złote góry,wycieczki,miłość a później zagadywał tylko o jednym.......a jak sie nie chciały z nim spotkac w wiadomym celu to urywał kontakt.....i dawał nowe ogłoszenia......my tu prowadzimy małe sledztwo.........i już go sprawdzilismy:)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.