Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

BolecParty - 10 lat Bolec.Info - ZAPISZ SIĘ!

1
emem
27 kwietnia 2014r. o 16:59
~BRUTUS/ napisał(a): Z miłą chęcią bym przyszedł na to party może nawet bym pomógł w przygotowaniach bo mam auta dostawcze,ale po tej brutalnej moderacji moich postów jestem zmuszony nie zagościć.żenada.

Brutus nie wiem o czym mowisz, ale jesli masz ochote przedyskutowac kwestie moderacji - to zapraszam na Party. Z checia poznam rozne opinie, pomysly, ktore pozwola nam zmienic Portal, Gazete czy wybrane moduly - np. system moderacji. Kazda uwaga jest cenna, wiec jesli masz jakies pomysly/sugestie to zapraszam - z checia z Toba o tym porozmawiam :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pigment niezalogowany
27 kwietnia 2014r. o 21:23
emem napisał(a):
Brutus nie wiem o czym mowisz, ale jesli masz ochote przedyskutowac kwestie moderacji - to zapraszam na Party. Z checia poznam rozne opinie, pomysly, ktore pozwola nam zmienic Portal, Gazete czy wybrane moduly - np. system moderacji. Kazda uwaga jest cenna, wiec jesli masz jakies pomysly/sugestie to zapraszam - z checia z Toba o tym porozmawiam :)

Nie ma sensu dyskusja skoro tu usuwasz i pokazujesz swoje fochy jeżeli ktoś Ci grzecznie zwraca uwagę dotyczącą na przykład wrzucaniu starych zdjęć do nowych tematów, bądź wklejaniu tych samych zdjęć, które dotyczą dwóch, różnych tematów.
I nie ma to znaczenia czy pisze ktoś kto jest zalogowany czy spod tyldy. Tanie twoje piwo, mój alkohol i mięso na twoim bolec-party nic nowego do tematu nie wniesie.
Miłej zabawy :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 kwietnia 2014r. o 22:39
Brutus , proszę Cię :) Nikt z nas , łącznie z Mańkiem doskonały nie jest. Pogadamy o Kefirku , opier ... dolimy Mańka za głupią moderację , posiedzimy przy ognisku , popatrzymy na Młodych Ludzi i spróbujemy wspólnymi siłami znaleźć życia sens :D

Ja ... duszę na ramieniu ciągle mam , cały jestem zbudowany z ran ... :) Ufam , że dasz się namówić :)

Dobranoc Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
27 kwietnia 2014r. o 23:20
Napisał ..., który chce zmieniać świat.

Zmoderowano 28.04.2014 godz.4:44 - powód: brak kultury (moderator)

<i>
1
emem
28 kwietnia 2014r. o 4:45
~Pigment napisał(a): Nie ma sensu dyskusja skoro tu usuwasz i pokazujesz swoje fochy jeżeli ktoś Ci grzecznie zwraca uwagę dotyczącą na przykład wrzucaniu starych zdjęć do nowych tematów, bądź wklejaniu tych samych zdjęć, które dotyczą dwóch, różnych tematów.
I nie ma to znaczenia czy pisze ktoś kto jest zalogowany czy spod tyldy. Tanie twoje piwo, mój alkohol i mięso na twoim bolec-party nic nowego do tematu nie wniesie.
Miłej zabawy :)

Dziekuje za komentarz - jest on dla nas bardzo istotny. Przykro mi, ze nie spelnilismy Twoich oczekiwan, nawet jako uzytkownika anonimowego. Postaramy sie jednak wziac pod uwage Twoje komentarze.

Mimo wszystko zapraszam na BolecParty - spotkanie jest otwarte dla wszystkich - i dla tych, ktorym sie Bolec podoba, jak i dla tych, ktorzy sa krytyczni wobec portalu :)

3145
#hemi nieaktywny
28 kwietnia 2014r. o 12:06
Emem ,ale nawet tak banalna kwestia wklejania starych zdjęć,np.w temacie o szpitalu z uporem maniaka wklejacie zdjęcie placówki sprzed kilku lat jak była ona w remoncie.
czytelnicy nie raz zwracali uwagę na to,że fota jest mocno nieaktualna i zwyczajnie razi ,ale nic to nie zmieniło.

Niby banalna kwestia ,ale skoro nikomu nie chce się zmieniac takich szczegółów to co dopiero powazniejsze zmiany?

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
1
emem
28 kwietnia 2014r. o 14:03
hemi napisał(a): Niby banalna kwestia ,ale skoro nikomu nie chce się zmieniac takich szczegółów to co dopiero powazniejsze zmiany?

Hemi ok, zrobimy nowe zdjecie.
Ale to jest temat o BolecParty a nie o zdjeciach...

Dopisane 28.04.2014r. o godz. 14:03:

A BolecParty juz za niecale trzy tygodnie :-))))

~mir.ko niezalogowany
28 kwietnia 2014r. o 15:00
czyli hemi o 18.00 zasiada za grilla, w deche:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza