Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

zastrzyki antykoncepcyjne

~mama niezalogowany
25 czerwca 2015r. o 18:39
witam zastanawiam się nad wyborem antykoncepcji.czy ktoraś z was przyjmuje zastrzyki jak wygląda to cenowo?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:-: niezalogowany
25 czerwca 2015r. o 20:58
Mogę Ci dac jeden dobry zastrzyk :)
~ niezalogowany
25 czerwca 2015r. o 21:21
~:-: napisał(a): Mogę Ci dac jeden dobry zastrzyk :)
sobie daj!
~ niezalogowany
25 czerwca 2015r. o 22:34
Brałam przez 8 lat. Po odstawieniu zaczęły się skutki uboczne, dlatego nigdy nikomu nie będę polecać. Koszt zakupu raz na trzy miesiące około 30 zł. Super wygodne i tanie, ale to jedyne plusy. Nie będę się uzewnętrzniać na ogólnym forum, ale nie było ciekawie. Po dwóch latach po odstawieniu dochodzę do siebie.
~as niezalogowany
26 czerwca 2015r. o 6:15
Ja bralam przez 5 lat bez jakiejkolwiek przerwy i po odstawieniu organizm dlugo wracal do normy. Cykl uregulowal sie dopiero po okolo roku. Branie jakichkolwiek lekow przez dlugi okres ma swoje konsekwencje dla organizmu. Ale lekarze bez zadnych badan przepisuja pigułki i to jest metoda prób i bledow, tak samo jest z zastrzykami, bywa roznie. Tylko jak bedziesz sie źle czula to tego nie odstawisz :( W moim przypadku w trakcie brania nic mi nie bylo, bylam bardzo zadowolona,nie musialam pamietac o tabletkach,tampony czy podpaski mogly nieistniec,straszna wygoda. Tylko każdy jest inny i nie wiadomo jak bedzie w twoim przypadku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo