Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

co się dzieje z zielenią w mieście?

~gocza niezalogowany
23 lipca 2015r. o 22:54
czy ktoś orientuje się co dzieje się z zielenią w naszym mieście? Ostatnio miałam okazję widzieć kilka miast w Polsce i niestety muszę stwierdzić, że trawniki w mieście, przy obwodnicy, na drogach wyjazdowych i w samym centrum to katastrofa. Rosną trawy i chwasty do kolan - nikt z tym nic nie robi. W bardzo wielu miejscach widziałam skoszone trawniki np. po metrze z obu stron (chodzi o drogi wyjazdowe z miasta). u nas generalnie brud i wszystko zaniedbane. Trawy i chwasty wyrastają z nowych chodników....Teren przy targowisku np."Wesołej" tragedia.... Wszędzie tylko spychanie odpowiedzialności "to nie mój teren....to inny zarządca...itp."Wstyd....wstyd.... zapewne czeka nas jednorazowa akcja przed Swiętem ceramiki i później będziemy podziwiać rosnącą zieleń.... Czy naprawdę nikomu to nie przeszkadza?To kiepska wizytówka miasta....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo