Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomoc w wycenie obrazu

2820
#k1p nieaktywny
10 sierpnia 2015r. o 8:34
Cześć! Czy jest ktoś w Bolesławcu, kto uczciwie wyceni obraz znaleziony na strychu? Jest to duże, sygnowane dzieło. W internecie znalazłam jedną ofertę sprzedaży obrazu tego autora, ale 6 lat starszego i mniejszego. Poza tym, był sprzedawany 5 lat temu.
Bardzo mi zależy, aby ktoś wycenił go obiektywnie, nie na zasadzie "powiem jak najmniej, bo chcę go okazyjnie kupic". Narazie nie chcę go sprzedawać. Ale potrzebuję też informacje, czy trzymanie tego typu dzieła ma sens. Czy z czasem nie straci na swej obecnej wartości. O ile jakąś posiada.
Z góry dziękuję za cenne wskazówki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo