Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Schetyna do bolesławian: najważniejszy sondaż 25 października
~ niezalogowany
16 października 2015r. o 22:39
Tu poczytaj

http://wpolityce.pl/m/polityka/268669-tylko-u-nas-zelnik-demaskuje-obrzydliwa-manipulacje-jakuba-wojewodzkiego-to-metody-jak-z-prlu-zobacz-o-czym-naprawde-rozmawiano-z-aktorem?strona=1

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~m niezalogowany
16 października 2015r. o 22:40
W Polsce jest około 800 tysięcy urzędników plus ich rodziny, nie wiem, ich rodzice, rodzeństwo, dorosłe dzieci zagłosują podobnie jak oni:) Czyli jakieś 3 mln głosów platforma ma gwarantowane, to daje coś około 20 procent... To oczywiście zależy od frekwencji wyborczej :) Nie jestem ich zwolennikiem, ani na nich nie zagłosuje z prostego powodu... OSZUKALI POLAKÓW ! Podam chociaż jeden powód - słynne 4 X tak - likwidacja senatu, zmniejszenie liczby posłów o połowę oraz zniesienie immunitetu oraz ordynacja większościowa :) Nic z tego nie zrealizowali :) Także gratuluję rodakom głosującym na PO naiwności :) Pozdrawiam :)
~ niezalogowany
16 października 2015r. o 22:58
~ napisał(a): Tu poczytaj
http://wpolityce.pl/m/polityka/268669-tylko-u-nas-zelnik-demaskuje-obrzydliwa-manipulacje-jakuba-wojewodzkiego-to-metody-jak-z-prlu-zobacz-o-czym-naprawde-rozmawiano-z-aktorem?strona=1

http://kazmo.home.pl/barcis/zelnik.mp3

Jeżeli było inaczej "odszczekam" to na Forum. A ty?
8990
#jg nieaktywny
16 października 2015r. o 23:06
Nasi układowcy pokazali klasę. !!!
Kim .., jest watpliwy specjalista edukacji i ciekawy biznesmenów pi układzie. ?
Jeśli tacy mają mieć coś do powiedzenia. . To Ja wybieram Nowoczesną Pertu.

Dopisane 16.10.2015r. o godz. 23:06:

Nasi układowcy pokazali klasę. !!!
Kim .., jest watpliwy specjalista edukacji i ciekawy biznesmenów pi układzie. ?
Jeśli tacy mają mieć coś do powiedzenia. . To Ja wybieram Nowoczesną Pertu.
~ niezalogowany
16 października 2015r. o 23:06
~ napisał(a): Już dawno zabraklo wam platformiarze merytorycznej, rzeczowej dyskusji... pozostała tylko prymitywna nagonka, ze szkodą dla Polski...

Bez żartów! Merytoryczna dyskusja PiS-em? Chyba tylko o "zamachu" i "sztucznej mgle" w Smoleńsku :D :D :D :P
~mniodek niezalogowany
16 października 2015r. o 23:19
Drodzy Rodacy

Cały czas słyszę tylko PIS, PO, PIS, PO, PIS, PO i tak bez końca. Proszę Was zdejmijcie klapki z oczu ! Jest tyle innych partii, a Wy ciągle podążacie tam, gdzie chcą media! Głosujcie zgodnie z własnym sumieniem, nawet jeśli dana partia ma małe poparcie wg sondaży!

Pozdrawiam :)
~zioło niezalogowany
16 października 2015r. o 23:21
Ja dukam, ale ten Schetyna to cienias nad cieniasy i korzenie ukraińskie najprawdopodobniej ma, to już mi gość niepasi. :> :> :> :> :P
Widzicie mój głos !! !! Na pewno nie na PO :D :P
~Agnes85 niezalogowany
17 października 2015r. o 10:03
Krzemiński- zmnień wkońcu gajer, bo cały czas w tym samym :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza