Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

maltańczyk

3004
#masi nieaktywny
10 stycznia 2016r. o 15:10
kc napisał(a):
Chce dostać dostęp do moich danych osobowych, zaczynam obawiać się o moje bezpieczeństwo.

Lepszy będzie dostęp do psychiatry :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 15:14
masi napisał(a):
kc napisał(a):
Chce dostać dostęp do moich danych osobowych, zaczynam obawiać się o moje bezpieczeństwo.

Lepszy będzie dostęp do psychiatry :)

Kc jak na razie pisze prawdę i do swoich ocen ma prawo. Natomiast ty nie masz prawa nikogo wysyłać do psychiatry bo to jest obraźliwe.

9176
kc
10 stycznia 2016r. o 15:14
Zapomniałam dodać, że istnieje bardzo duże podejrzenie, sądząc po postach jego kolegi, że korzysta z usług psychiatry (bardzo często o nim wspomina w swoich postach), to jeszcze bardziej potęguję mój lęk o moje życie.
~ niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 15:20
falco napisał(a): czy są podstawy byś siekobito obawiała nie ja będę decydowal
nic nie stoi więc na przeszkodzie byś użyła podobnych słow-prawda?

a do jakiejś "beti" :)
nie przeczytała Pani mojego wcześniejszego wpisu ?
myślę że jednak tylko cóż można napisać ...

a na spacer oczywiście dzisiaj pójdę i to z dwoma i mogę Panią zapewnić że upilnuje ich tak że wrócę z nimi a nie z jednym bo drugi się ...zagubi :D

Dopisane 10.01.2016r. o godz. 11:31:odnośnie straszenia bo zapomniałem...
nie ja chyba zacząłem ;)

zresztą nie jest to podobnie jak Pani " grozba karalna" za to pomówienia -owszem
podlegają pod odpowiedzialność karną...

w wolnej chwili poczytam sobie kolejne wpisy :)

Kompromitujesz się człowieku kompletnie :] Jak ty możesz spojrzeć w lustro? :/
~ma niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 15:39
Pytanie. Gdzie jest administrator!!! Ten owy Fałków powinien nie mieć dostępu do wypowiadania się w jakimkolwiek poście. Jest to człowiek bez honoru i wstydu. Proponuje zablokowanie jego ip bo naprawdę niesmacznie czyta się jego wyrażanie opinie i nie tylko w tym temacie. Bolec.info robi się niezbyt fajne. Takie osoby powinny być blokowane - chyba że redakcji zależy na takich idiotycznych odpowiedziach
211
skorn
10 stycznia 2016r. o 15:46
Kto o zdrowych zmysłach kasuje numery z rejestru połączeń? Po co? Ściema.

Pies pewnie poszedł do dalszej rodziny, póki sprawa nie ucichnie, a później go puszczą za "trochę grosza", skoro tak dobrze płacą za tę rasę. ; )

<i>
~ niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 15:54
skorn napisał(a): Kto o zdrowych zmysłach kasuje numery z rejestru połączeń? Po co? Ściema.

Pies pewnie poszedł do dalszej rodziny, póki sprawa nie ucichnie, a później go puszczą za "trochę grosza", skoro tak dobrze płacą za tę rasę. ; )

Właścicielka powinna zgłosić całą sprawę na policję!
3004
#masi nieaktywny
10 stycznia 2016r. o 16:20
~ napisał(a):
Właścicielka powinna zgłosić całą sprawę na policję!

Powinna, pies mało nie kosztuje.
W sumie to czekam na koniec sprawy.
Ciekawe kto pisze, mówi prawdę... Ciekawi mnie również co będzie na przykład z osobami, które oskarżały kogoś o złodziejstwo bez "wyroku" co wpływa na image osoby oskarżanej... :)
Wątek naprawdę trzyma w napięciu ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza