Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

maltańczyk

2900
#falco nieaktywny
9 stycznia 2016r. o 22:57
ok
czy ja kiedyś gdzieś napisałem że oczekuję od ciebie szacunku?
nie pochlebiaj sobie ...
zadecydowałaś i ok.

Dopisane 09.01.2016r. o godz. 22:57:

kc Opublikowane: 21 min. temu

kc
Zdjęć: 0
Oddaj psa, złodzieju.

kc Opublikowane: 2 min. temu

kc
Jakbyś znalazł portfel, to też byś się tak tłumaczył, złodzieju. Jaki ojciec, taka córka.

Jeszcze śmiesz mnie pouczać wyśmiewając się z tej pani i udając, że nie znasz sprawy. Żałosny człowiek.

Dopisane 09.01.2016r. o godz. 22:44:

Nie zdziwiłabym się, gdyby to pan falco był na tym zdjęciu ze swoim pupilem.

kc Opublikowane: 2 min. temu

kc
A zgłaszaj sobie, co mnie to obchodzi. Żałosny człowiek, straciłam do ciebie resztki szacunku.

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
9 stycznia 2016r. o 23:01
Pamiętaj, że od początku utrudniałeś pani właścicielce odnalezienie psa, wiedząc, gdzie on się znajduje. Wyśmiewając ją na forum i szkalując.
211
skorn
10 stycznia 2016r. o 0:07
w gronie rodzinnym ukręcili lody na piesku, sprawa zamknieta. ; )

<i>
~ niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 0:19
falco napisał(a):

wiesz o tym że zaczynasz ''przeginać''?

:> powtórz to jeszcze raz ..a teraz albo mnie przeprosisz albo zaraz sobie to skopiuję i tym razem to ja kogoś tym zainteresuję...
przemyśl i napisz co zamierzasz Dopisane 09.01.2016r. o godz. 22:51:chyba nagle senność cię nie dopadła ...
czekam na decyzję

sam powinieneś przeprosić wiele osób na bolcu :]

Może hipokryzja ci nie pozwala?
~ niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 0:36
skorn napisał(a):

w gronie rodzinnym ukręcili lody na piesku, sprawa zamknieta. ; )

okazuje się że prawda zawsze znajdzie sposób aby być na wierzchu :)
~ niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 1:12
Panie Falco, ale Pani Patrycja właśnie tak zrobiła - ''zadysponowanie mieniem nie mając praw własności''. Zastanawiamy się tylko co oznaczało "oddam" w ogłoszeniu zamieszczonym przez Panią Patrycję, no a jak się tutaj dowiaduję Pan był w posiadaniu informacji istotnych dla sprawy. Przecież nikt nie zarzucił Pani Patrycji, że psa sprzedała, a Pan ją tak tłumaczy...
Nieładnie, a jeszcze Pan nas pouczał jakimi jesteśmy nieodpowiedzialnymi właścicielami psa. Jeżeli to jest rzeczywiście Pana córka, to chyba również rozmawiał Pan z moim mężem przez telefon o zaginionym psie i niezbyt miło go Pan potraktował. Rozumiem jako matka, że własne dzieci trzeba chronić, ale w taki sposób? Nie uczyli Pana, że "kłamstwo ma krótkie nogi"? Najbardziej obawiam się tego, że mieszka Pan i Pani Patrycja gdzieś obok nas i zechcecie w przyszłości "znaleźć" i poszukać lepszych właścicieli dla naszego drugiego psa (córki tamtej, którą "wybawiliście" od złych właścicieli), który od chwili zniknięcia matki jest bardzo smutny i nie może sobie znaleźć miejsca. Szkoda słów...
~ niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 1:17
~ napisał(a):

Panie Falco

Szkoda słów...

A mnie to wcale nie dziwi ponieważ ta osoba na bolcu wykazuje się daleko posuniętą hipokryzją, co tak łatwo wykazać :]

kc nie musi się niczego obawiać :)
2900
#falco nieaktywny
10 stycznia 2016r. o 6:20
no proszę ...
ja sobie śpię a tu ''sąd '' się zebrał :D i kolejnych ''prawników'' widzę bo być może a co tam ''prawników''
sami ''prokuratorzy'' :D więc ...

Kogo, kiedy i jak można pomówić? Typ podstawowy przestępstwa zniesławienia

Zgodnie z definicją art. 212 § 1 Kodeksu karnego zniesławienie polega na pomawianiu o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. Zniesławić można nie tylko pojedynczą osobę fizyczną, ale także grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej. Zniesławienie musi odnosić się do postępowania (np. głosimy, że pan X prowadzi bardzo niemoralne życie) lub właściwości (np. ogłaszamy, że pan Y jest narkomanem lub stwierdzamy, że działanie spółki A jest pozbawione profesjonalizmu). Warto zauważyć, że aby pociągnąć sprawcę do odpowiedzialności, pomówienie nie musi odnieść zamierzonego skutku w postaci utraty zaufania do pokrzywdzonego lub jego poniżenie. Wystarczającym jest, że czyjaś wypowiedź może potencjalnie spowodować taką sytuację. Przekazana informacja powinna wywoływać obiektywne poczucie poniżenia, bowiem odbierane go jedynie przez osobę, do której odnosi się dana wypowiedź nie wypełnia znamion zniesławienia.

piszesz tu skornie o ''ukręcenie lodów'' ? co chcesz napisać?

więc może napisz coś śmielej
:D
czy Ja rozmawiałem z czyimś mężem ?...nie

czy może ''pan falco jest na zdjęciu''?...a to się okaże ;)

wielu tutaj lubi szafować słowami a dzisiaj niedziela -mam wolny dzień i poświęcę troszkę czasu na czytanie kolejnych wpisów
;)

kc
Oddaj psa, złodzieju.

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza