Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

maltańczyk

9176
kc
9 stycznia 2016r. o 19:14
~ladycatherine napisał(a): Witam ,mam nadzieję że piesek się znalazł.

Też mam nadzieję, że pani patrycja sobie jednak przypomniała, komu go "oddała".

Dopisane 09.01.2016r. o godz. 19:14:

falco napisał(a): ja do sprawy tego maltańczyka odniosłem się tylko z tego powodu bo nie lubię kiedy ktoś kogoś straszy policjami ,prokuratorami a podstaw ku temu nie ma żadnych ....

Falco, dlaczego kłamałeś ?

Przecież Ty doskonale znasz Patrycję T. , która znalazła tego psa, można rzec, jak własną córkę. Myślałeś, że to się nie wyda ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Beti niezalogowany
9 stycznia 2016r. o 22:13
Niestety, maltańczyk się nie odnalazł. To co Panie Falco , zna Pan Panią Patrycję? Może jak już tak dobrze zadbała o naszego pieska zechce nowym właścicielom przekazać książeczkę pieska? Może przekaże Pan jej informację, jeżeli to Pana znajoma? A może czyta to ktoś, kto niedawno został szczęśliwym posiadaczem pieska rasy maltańczyk znalezionego przez Panią Patrycję?
2900
#falco nieaktywny
9 stycznia 2016r. o 22:21
jak widzę nadal się ''męczysz'' kobiecinko...
w ilu to jeszcze tematach wkleisz ten post?
i ten zarzut że kłamałem
gdzie?
bo o ile pamiętam odnosiłem się tylko do faktów jakie poznałem w postach a te były o straszeniu konsekwencjami
CZY GDZIEŚ NAPISAŁEM ŻE NIE ZNAM PATRYCJI?
więc nie pieprz mi tu kobieto o kłamstwach a raczej napisz co jest takiego ujmującego we mnie że nie tylko w sprawie psa a w wielu innych wątkach biegasz za mną jakbyś na coś liczyła...
;)
ty naprawdę masz ze sobą największy problem ale nie licz że będę tym który cię uleczy...
zajmij się własnym życiem zarówno rodzinnym o ile takie istnieje ,ale może warto zacząć od uporządkowania psychiki...

nie dziękuj za rady...

"bierz życie z każdym oddechem..."
9176
kc
9 stycznia 2016r. o 22:24
Oddaj psa, złodzieju.
2900
#falco nieaktywny
9 stycznia 2016r. o 22:33
~Beti napisał(a): Niestety, maltańczyk się nie odnalazł. To co Panie Falco , zna Pan Panią Patrycję? Może jak już tak dobrze zadbała o naszego pieska zechce nowym właścicielom przekazać książeczkę pieska? Może przekaże Pan jej informację, jeżeli to Pana znajoma? A może czyta to ktoś, kto niedawno został szczęśliwym posiadaczem pieska rasy maltańczyk znalezionego przez Panią Patrycję?

Proszę Pani ...
mnie ta sprawa od początku nie interesowała formalnie ...
nie ja znalazłem ,nie ja oddałem i nie ja się będę tłumaczył z powziętych decyzji
widziałem ogłoszenie które mi pokazano na jakimś tam portalu więc nikt tu nie miał zamiaru psa zatrzymywać jak również z tego co wiem pies został ODDANY anie ODSPRZEDANY nawet za przysłowiowa ''złotówkę'' wtedy byłoby to wykroczenie ...-''chęć zarobku'' lub ''zadysponowanie mieniem nie mając praw własności''

ma Pani pytania proszę kierować je pod odpowiedni adres...
ja nadal piszę to jako własne spostrzeżenia nie będąc tą sprawą bezpośrednio zainteresowany ...
myślę że przeczyta to również wytrwała ''tropicielka '' co mnie zresztą nie dziwi bo lubi ingerować w czyjeś sprawy przy jednoczesnym braku litości dla własnego zdrowia psychicznego...

9176
kc
9 stycznia 2016r. o 22:44
Jakbyś znalazł portfel, to też byś się tak tłumaczył, złodzieju. Jaki ojciec, taka córka.

Jeszcze śmiesz mnie pouczać wyśmiewając się z tej pani i udając, że nie znasz sprawy. Żałosny człowiek.

Dopisane 09.01.2016r. o godz. 22:44:

[img=1452375780_gebuggq.jpg]

Nie zdziwiłabym się, gdyby to pan falco był na tym zdjęciu ze swoim pupilem.
2900
#falco nieaktywny
9 stycznia 2016r. o 22:51
wiesz o tym że zaczynasz ''przeginać''?

:> powtórz to jeszcze raz ..a teraz albo mnie przeprosisz albo zaraz sobie to skopiuję i tym razem to ja kogoś tym zainteresuję...
przemyśl i napisz co zamierzasz

Dopisane 09.01.2016r. o godz. 22:51:

chyba nagle senność cię nie dopadła ...
czekam na decyzję

9176
kc
9 stycznia 2016r. o 22:51
A zgłaszaj sobie, co mnie to obchodzi. Żałosny człowiek, straciłam do ciebie resztki szacunku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza