Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

maltańczyk

~ niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 8:48
Ludzie to świnie i tyle. Psa zabrali nie oddali i jeszcze beszczelnie kłamią.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4590
#ivo nieaktywny
10 stycznia 2016r. o 9:04
Numer telefonu może i został skasowany, ale na bilingu będzie. Wystarczy wyciąg z rozmów. Proszę się nie poddawać, tylko szukać dalej.

9176
kc
10 stycznia 2016r. o 10:30
~ napisał(a): kc nie musi się niczego obawiać :)

Ja się niczego nie obawiam.

Na szczęście sąd to nie jest forum, gdzie dwóch głupków może zakrzyczeć kogoś kto ma rację.

Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania, a poza tym w postępowaniu z istotami żywymi należy kierować się sercem i rozumem. Sama miałam psa i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że kiedyś ktoś znajdując go oddałby go innej osobie i śmiał mi się w twarz, że widocznie byłam kiepskim właścicielem, skoro mi uciekł.
~Beti niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 10:37
Widzę Panie Falco, że zagubił się Pan w swoich wypowiedziach! Podobno nie lubi Pan jak się kogoś straszy, a Pan co robi? A nie mógł Pan poczytać Kodeksu zanim rozdysponowaliście cudzym pieskiem?Życzę miłego niedzielnego wypoczynku. Proponuję spacer z córką, może jakiś nowy piesek się znajdzie?
3004
#masi nieaktywny
10 stycznia 2016r. o 11:14
kc napisał(a): [a poza tym w postępowaniu z istotami żywymi należy kierować się sercem i rozumem.

Z tego wynika, że nie masz ani jednego ani dugiego czytając twoje wypowiedzi na forum :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
2900
#falco nieaktywny
10 stycznia 2016r. o 11:31
czy są podstawy byś siekobito obawiała nie ja będę decydowal
nic nie stoi więc na przeszkodzie byś użyła podobnych słow-prawda?

a do jakiejś "beti" :)
nie przeczytała Pani mojego wcześniejszego wpisu ?
myślę że jednak tylko cóż można napisać ...

a na spacer oczywiście dzisiaj pójdę i to z dwoma i mogę Panią zapewnić że upilnuje ich tak że wrócę z nimi a nie z jednym bo drugi się ...zagubi :D

Dopisane 10.01.2016r. o godz. 11:31:

odnośnie straszenia bo zapomniałem...
nie ja chyba zacząłem ;)

zresztą nie jest to podobnie jak Pani " grozba karalna" za to pomówienia -owszem
podlegają pod odpowiedzialność karną...

w wolnej chwili poczytam sobie kolejne wpisy :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~antypisowiec niezalogowany
10 stycznia 2016r. o 11:42
A co to za figurant ten "falco" ????
9176
kc
10 stycznia 2016r. o 14:51
~antypisowiec napisał(a): A co to za figurant ten "falco" ????

Bolecnauta, który nie przebiera w słowach.

falco napisał(a): wiesz o tym że jesteś SKU.R.W.I.ELM
jeśli nie wiedziałes t teraz wiesz ostatnia łajzo...Dopisane 15.12.2015r. o godz. 23:02:ignorowałem cie jako idi.ot.ę od dłuższego czasu kiedy w swojej głupocie nie pojoles tego co ci wcześniej napisałem ...
widzę że jednak jesteś tępakiem i dziwny czlowiek em ...
i ty idiot.o piszesz że ''łączysz ludzi'' !!!!...po trzykroć -!!!!
racje ma nie tylko skorn pisząc ze jestes złodziejem i oszustem ...inni to też mi mówili ...
dlaczego mnie nie oddawałes kasy/...dlaczego próbowałes przy mnie pożyczać kasę od innych ...by ich oszukać?

idioto!!!!!
zajmij sie promieniami i innymi pierdołami a wtedy jako nieszkodliwy idi.ota. nikomu krzywdy nie zrobisz ...
ułóż swoje życie s....i.elu

jesteś szmatą odzianą w ludzką skórę ...tyle

I jego kumpel

masi napisał(a): Jezcze raz mnie tak nazwiesz i w przyszłym tygodniu zrobię Ci 4tygodniowy, darmowy makijaż (niezmywalny) Możesz to potraktować jak chcesz, iść z tym do adwokata. Uważaj na słowa... Zabawa może szybko się skończyć. :)

Chce dostać dostęp do moich danych osobowych, zaczynam obawiać się o moje bezpieczeństwo.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza