Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiesław Ogrodnik nowym prezesem Zarządu
~ niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 15:39
~edek napisał(a): Z Polfy do Ciepłowni z Ciepłowni do Ceramiki swój swego nie skrzywdzi ,raz wleziesz na koryto masz go dożywotnio , zawsze jakaś praca sie znajdzie .

PiS dzieli i rządzi, ale do czasu , :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 15:54
Miałam przyjemność z Panem Wiesławem Ogrodnikiem współpracować na niwie społecznej i w mojej ocenie jest to człowiek odpowiedzialny i sprawiedliwy. Szanuję Pana za normalność i podejście do człowieka. Gratuluję Panu awansu i wiem, że pracownikom nie będzie Pan robił krzywdy. Co do PiS, są duże zmiany na lepsze i takich będzie coraz więcej, bo czas jaki PiS miał przed objęciem Rządu, potrafił bardzo dobrze wykorzystać. Nie czekał, ale "się zbroił" (przenośnia) tzn. przygotowywał ustawy, które prawie natychmiast na następny dzień wprowadził i zadziwia na pewno wielu Polaków, że można jak się chce być bliżej swoich rodaków. Patrzę optymistycznie na rządy PiS-u.
~ niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 15:59
~ napisał(a): Miałam przyjemność z Panem Wiesławem Ogrodnikiem współpracować na niwie społecznej i w mojej ocenie jest to człowiek odpowiedzialny i sprawiedliwy. Szanuję Pana za normalność i podejście do człowieka. Gratuluję Panu awansu i wiem, że pracownikom nie będzie Pan robił krzywdy. Co do PiS, są duże zmiany na lepsze i takich będzie coraz więcej, bo czas jaki PiS miał przed objęciem Rządu, potrafił bardzo dobrze wykorzystać. Nie czekał, ale "się zbroił" (przenośnia) tzn. przygotowywał ustawy, które prawie natychmiast na następny dzień wprowadził i zadziwia na pewno wielu Polaków, że można jak się chce być bliżej swoich rodaków. Patrzę optymistycznie na rządy PiS-u.

Chora Pisiorka :P :P
~robert niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 16:03
Oj, nie mają te Zakłady szczęścia do prezesów !
Pracowałem z Ogrodnikiem i mam o nim nie najlepsze zdanie.
~"Fan" - P.e-łO. niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 16:11
~ napisał(a):
~ napisał(a): Miałam przyjemność z Panem Wiesławem Ogrodnikiem współpracować na niwie społecznej i w mojej ocenie jest to człowiek odpowiedzialny i sprawiedliwy. Szanuję Pana za normalność i podejście do człowieka. Gratuluję Panu awansu i wiem, że pracownikom nie będzie Pan robił krzywdy. Co do PiS, są duże zmiany na lepsze i takich będzie coraz więcej, bo czas jaki PiS miał przed objęciem Rządu, potrafił bardzo dobrze wykorzystać. Nie czekał, ale "się zbroił" (przenośnia) tzn. przygotowywał ustawy, które prawie natychmiast na następny dzień wprowadził i zadziwia na pewno wielu Polaków, że można jak się chce być bliżej swoich rodaków. Patrzę optymistycznie na rządy PiS-u.

Chora Pisiorka :P :P

CHORY platfus... !! :P :P
~ niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 16:16
Niczego dobrego po pisuarach nie należy się spodziewać !
~Bolesławianin niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 16:27
~ napisał(a): Ogrodnik jak kukułka wszędzie bo pełno Karol zjadł zdrowie w ceramice dobry chlopina

,,Karol zjadł zdrowie w ceramice dobry chłopina"...

Ps: "Istoto" ludzka, jeżeli Karol jest "dobry chłopina" to bardzo proszę Ciebie lecz się na nogi - bo na głowę za późno... !! :)
~Rico niezalogowany
8 czerwca 2016r. o 17:15
Tak Stasik na starostę , ale chyba na jakimś weselu! :P Pozdrawiam.A Ogrodnik nie udało się tam jest tu. W polsce już nigdy nic się nie zmieni. Czy Ci czy tamci przy władzy oni czy my . Stołki kasa kolesie i kumoterstwo. Amen. Nie o take polske walczyłem!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza