~edek napisał(a): Z Polfy do Ciepłowni z Ciepłowni do Ceramiki swój swego nie skrzywdzi ,raz wleziesz na koryto masz go dożywotnio , zawsze jakaś praca sie znajdzie .
~ napisał(a): Miałam przyjemność z Panem Wiesławem Ogrodnikiem współpracować na niwie społecznej i w mojej ocenie jest to człowiek odpowiedzialny i sprawiedliwy. Szanuję Pana za normalność i podejście do człowieka. Gratuluję Panu awansu i wiem, że pracownikom nie będzie Pan robił krzywdy. Co do PiS, są duże zmiany na lepsze i takich będzie coraz więcej, bo czas jaki PiS miał przed objęciem Rządu, potrafił bardzo dobrze wykorzystać. Nie czekał, ale "się zbroił" (przenośnia) tzn. przygotowywał ustawy, które prawie natychmiast na następny dzień wprowadził i zadziwia na pewno wielu Polaków, że można jak się chce być bliżej swoich rodaków. Patrzę optymistycznie na rządy PiS-u.
~ napisał(a):~ napisał(a): Miałam przyjemność z Panem Wiesławem Ogrodnikiem współpracować na niwie społecznej i w mojej ocenie jest to człowiek odpowiedzialny i sprawiedliwy. Szanuję Pana za normalność i podejście do człowieka. Gratuluję Panu awansu i wiem, że pracownikom nie będzie Pan robił krzywdy. Co do PiS, są duże zmiany na lepsze i takich będzie coraz więcej, bo czas jaki PiS miał przed objęciem Rządu, potrafił bardzo dobrze wykorzystać. Nie czekał, ale "się zbroił" (przenośnia) tzn. przygotowywał ustawy, które prawie natychmiast na następny dzień wprowadził i zadziwia na pewno wielu Polaków, że można jak się chce być bliżej swoich rodaków. Patrzę optymistycznie na rządy PiS-u.
Chora Pisiorka :P :P
~ napisał(a): Ogrodnik jak kukułka wszędzie bo pełno Karol zjadł zdrowie w ceramice dobry chlopina