Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kierowca cham

~~aga niezalogowany
10 grudnia 2016r. o 22:09
Ja podam pierwsze litery a Ty podaj cyferki DBL -
;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 grudnia 2016r. o 22:16
~ napisał(a):
~~aga napisał(a): Wrzuć numery rejatracyjne tego paseratti a szybko się przekonamy z krórej Fsi pochodzi ten miSZCZ kierownicy

z bydgoszczy

Pisze sie z dużej L. - Bydgowszczy... :D
~kierowca niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 9:58
Tak właśnie jezdza kierowcy którzy , powinni sie zastanowić zanim wyjadą na droge czy znają przepisy,,,i czy nie są daltonistami.Zachowanie wobec prawidłowo zatrzymanego właściciela pojazdu astry- było bez racji czyli kierowca passata to nie kierowca tylko uczeń , bo nawet wożnica musi znac przepisy. !! !! !! !!
~klucznick niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 10:14
~ łukasz napisał(a): typowy burak z passata.
jadąc przez miasto i się rzekomo śpiesząc hamuje nie potrzebnie 49 razy i 49 razy przyśpiesza z piskiem,potem podjeżdza pod sklep gdzie rozmawia ze znajomym,więc gdzie się śpieszył?nigdy nie poznałem odp.podobnie jest na drodze,burak passat lub audi jedzie i jedzie ,a jak jest ciasno to wyprzedza pędzi hamuje wyprzedza często w miejscach niebezpiecznych,a za chwilę spotykam go na światłach jest przedemną,ja jechałem spokojnie zgodnie z przepisami,więc gdzie się te wszystkie buraki śpieszą ?jak przyjeżdzają za póżno. :P
~beka z klucza niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 10:58
~klucznick napisał(a):
jadąc przez miasto...burak passat lub audi jedzie...ja jechałem spokojnie...

Bo twoim lanosem nie da się szybciej jechać :]
~klucznick niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 11:22
~beka z klucza napisał(a):
~klucznick napisał(a):
jadąc przez miasto...burak passat lub audi jedzie...ja jechałem spokojnie...

Bo twoim lanosem nie da się szybciej jechać :]
tak masz rację mam powolny samochód :P
~~aga niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 14:20
Dajcie numery tego PASERATTI
Bez dbl-u
~~Tomeek niezalogowany
11 grudnia 2016r. o 17:56
Przecieź buraki passatami jeżdża, co w tym dziwnego?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza