Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 13:40
Pannazdzieckiem napisał(a):
Niewiedzą to Ty się posługujesz. Prosiłem tylko o to , abyś poczytał :)
To nie ma zadnej wartosci i mocy. Jesli chcesz, moge to przeczytac od poczatku do konca, ale moc ma Slowo Boze.

Pannazdzieckiem napisał(a): Ja wiem , że Wam nie pasuje Jezus i chętnie byście Go jeszcze raz ukrzyżowali ...
Ciesze sie, ze jestes swiadom niepowtarzalnosci ofiary Pana Jezusa. On czeka na Ciebie i chce zebys rowniez do Niego nalezal :). Potrzebujesz Go tak samo jak ja i kazdy inny czlowiek na ziemi. Tylko On moze nas Zbawic i zaplacic cene za nasze grzechy.

ale nie macie już takiej mocy. Jezus wróci i gacie Wam z dupy spadną. Jego imieniem nie warto sobie wycierać ust . Ha Nocri wróci. I będzie się działo ... w Twojej głowie :D
Pannazdzieckiem napisał(a): A zwróć uwagę , jak ogromny szacunek mam dla Ciebie :)
W takim razie, prosze (z szacunku dla mnie jak to piszesz) abys zaczal czytac Nowy Testament w Biblii. Polecam Ci przeklad Warszawski. Jesli nie masz zadnego Nowego Testametu czy Biblii to dam Ci jakas. Prosze, daj znac.

Pannazdzieckiem napisał(a): Jezus też taki był i nie był bogiem . I wróci. Wiedza , nie wiara!!
Jesus jest Bogiem i powroci na ziemie. Dla jednych to wyczekiwany moment, dla drugich przerazajacy moment poznania Prawdy. Bog jest potega milosci okazana w Jezusie, szatan zas miloscia potegi. Pusta, bezwartosciowa wiedza nic nie pomoze czlowiekowi. Rzekome poznanie nadyma i prowadzi czlowieka do pychy. Wiara jest czynna w milosci. Przez wiare czlowiek przychodzi do Boga.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 stycznia 2017r. o 13:46
~~ napisał(a): Zmień dilera!
Zapytam ponownie - co trzeba mieć w głowie, by czytać i poważnie traktować jakichś fałszerzy żyjących III wieki po Chrystusie?

Aleś się qurwa wysilił. Jakieś trzy tysiące chłystków proponowało mi zmianę dilera. Zapisz się jako trzy tysiące pierwszy :D

A wracając do Ha Nocri . Co Ty masz w głowie ? Bo ja wiedzę . Jeszcze nie wszystko wiem , ale wciąż szukam ... pomimo dwóch stentów w sercu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 13:52
Pannazdzieckiem napisał(a): A wracając do Ha Nocri . Co Ty masz w głowie ? Bo ja wiedzę . Jeszcze nie wszystko wiem , ale wciąż szukam ... pomimo dwóch stentów w sercu :)
Przyjacielu, apostol Pawel wszystko uznal za smiecie w obliczu donioslosci poznania Chrystusa. On byl biegle obeznany w prawie i zakonie. Wiem, ze wiele czytasz z ruchu new age, ale zapewniam Cie, ze sa to zwiedzenia jakich wiele. Diabel jest mistrzem mistyfikacji. Niemniej kazdy kto szczerze szuka Prawdy, pozna Dobra Nowinę. Wiedza jest bezwartosciowa jesli nie ma w niej prawdy. Prawda o Chrystusie jest zywa i ma MOC zmiany czlowieka. Bog jest zywy w Jezusie Chrystusie a to oznacza, ze kazdy kto Go osobiscie pozna, wie co jest prawda. Ewangelia jest Prawda. Czy chcesz poznac Prawde, ktora Cie wyzwoli? ...
4335
13 stycznia 2017r. o 13:58
Toś poleciał chłopie :) Pytanko miałbym jednakowóż . Czy tam w tym Waszym Kulu myśli ktoś jeszcze ? :D
No dobra.
Nie sprężaj się tak , bo żyłka pierdutnie i warzywkiem zostaniesz

Wracam do rozmyślań o Jezusie . To mój Idol. Nie bóg

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 14:02
Pannazdzieckiem napisał(a): Toś poleciał chłopie :) Pytanko miałbym jednakowóż . Czy tam w tym Waszym Kulu myśli ktoś jeszcze ? :D
No dobra.

Przyjacielu, zobacz sam jak odpisujesz. To sa emocjonalne wypowiedzi. Gdy nie masz co napisac, to piszesz cos jak ta wypowiedz teraz. Ja nie pisze tego Tobie, zeby cos wytykac, ale zeby zwrocic Ci uwage na to co sie z Toba dzieje. Piszac prosto z mostu, jestes oklamywany i zwodzony. Diabel chce zrobic wszystko zebys nie poznal Prawdy Ewangelii. Ale jesli w twoim sercu jest pragnienie szczerosci wobec siebie, to uczciwie zbadaj sprawe i sprawdz kto mowi Prawde - Pan Jezus czy diabel :) . Jesli chcesz moge sie tez z Toba spotkac.
4335
13 stycznia 2017r. o 14:09
~~ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Toś poleciał chłopie :) Pytanko miałbym jednakowóż . Czy tam w tym Waszym Kulu myśli ktoś jeszcze ? :D
No dobra.

Przyjacielu, zobacz sam jak odpisujesz. To sa emocjonalne wypowiedzi. Gdy nie masz co napisac, to piszesz cos jak ta wypowiedz teraz. Ja nie pisze tego Tobie, zeby cos wytykac, ale zeby zwrocic Ci uwage na to co sie z Toba dzieje. Piszac prosto z mostu, jestes oklamywany i zwodzony. Diabel chce zrobic wszystko zebys nie poznal Prawdy Ewangelii. Ale jesli w twoim sercu jest pragnienie szczerosci wobec siebie, to uczciwie zbadaj sprawe i sprawdz kto mowi Prawde - Pan Jezus czy diabel :) . Jesli chcesz moge sie tez z Toba spotkac.

A chętnie . Zawsze lubiałem Ludzi odważnych . Szczególnie takich , co myślą inaczej niż ja . Gdzie i kiedy ? Będę . Pogadamy o Jezusie

~~Z tym dilerem coś na rzeczy! niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 14:11
Pannazdzieckiem napisał(a):
A wracając do Ha Nocri . Co Ty masz w głowie ? Bo ja wiedzę . Jeszcze nie wszystko wiem , ale wciąż szukam ... pomimo dwóch stentów w sercu :)

To nie jest wiedza - to są bezwartościwe śmieci !
Sam pokazałeś źródło swojej "wiedzy".
Kto g*wno czyta, ten g*wno wie!
PS
Słyszałeś kiedyś u Michalkiewicza albo Brauna cytaty z Twoich "źródeł" ? :D
Możesz wskazać jakikolwiek wielki lub mały autorytet, który traktuje Twoje "źródła" poważnie!
Jako 3001 polecam Ci - zmień dilera!
~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 14:13
Moze byc dzisiaj. Gdzie moge zostawic nr. telefonu? Czy masz jakis e-mail? :) Stawiam np. kawe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza