Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

22258
#Horus nieaktywny
31 marca 2021r. o 15:52
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
~~Miodowa Magnolia napisał(a): Czy "skazanie"zdeklarowanego czynnego alkoholika i dewianta

Skoro tak łatwo ci przychodzi ocenianie ludzi, może siebie tez oceń. Ciekawe czy znasz wystarczająco mocne określenia, by były adekwatne do twojego poziomu zbydlęcenia :(

no właśnie zobaczyliśmy ''popis '' twojego ''zbydlęcenia'' ;D

no chyba że utwierdzisz wszystkich że w twoich ustach to tylko ''mocne określenie'' a u innych nazwanie alkoholika alkoholikiem to popis zbydlęcenia...;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Celestynowy Cytryniec niezalogowany
31 marca 2021r. o 16:15
Sławoj to wzór do naśladowania, podobnie jak jego poprzednik.

Wszystko co o Nim piszą to nieprawda, to wściekły atak komunistów na Wiarę i Kościół.

a my na to Alleluja i do przodu.

~~Niebieskawozielony Jarząb niezalogowany
31 marca 2021r. o 17:04
~~Celestynowy Cytryniec napisał(a): Sławoj to wzór do naśladowania, podobnie jak jego poprzednik.

Wszystko co o Nim piszą to nieprawda, to wściekły atak komunistów na Wiarę i Kościół.

a my na to Alleluja i do przodu.

Ktoś tu piedroli az głowa boli :)
https://tvn24.pl/polska/pedofilia-w-kosciele-do-prokuratury-wplynelo-zawiadomienie-o-popelnieniu-przestepstwa-przez-biskupa-bydgoskiego-i-gdanskiego-5056670

https://www.onet.pl/informacje/onettrojmiasto/sprawa-abp-glodzia-czy-straci-stopien-generalski-reakcja-palacu-prezydenckiego/368fv6k,79cfc278

I do tego w najbliższym czasie Rada Warszawy odbierze dziadowi Honorowego obywatela Stolicy :)
22258
#Horus nieaktywny
31 marca 2021r. o 18:54
ten drugi link jest zaje...y...

przepadam za tłumaczeniami pisdzielców którzy największe łgarstwo ,najbardziej odrażające przestępstwo ''swojaka'' potrafią ''wytłumaczyć'' ...

ten kraj schodzi na ''psy''

kraj rządzony przez takie ''elyty''...;D
1 kwietnia 2021r. o 0:05
"Morawiecki będzie jutro bawił się z wielbicielami Putina: Orbanem i Salvinim"

Po powrocie Pinokia, pis_dzielce będą śpiewali: Putin naszym przyjacielem jest?

Szukali czwartego do brydża i znaleźli.

Ps. Za roz_pier_dolenie UE dostaną rabat na Sputnika.

~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
1 kwietnia 2021r. o 11:36
Horus napisał(a):

no właśnie zobaczyliśmy ''popis '' twojego ''zbydlęcenia''

Nie wiem na jakiej podstawie przypisujesz mi "zbydlęcenie".
Ja wcześniej użyłem tego słowa w konkretnym kontekście. W kontekście bydła, które to z samej swojej natury nie za bardzo potrafi używać swojej własnej mózgownicy, a jedynie postępować według wskazówek pastucha, w tym przypadku soku z buraka, czy jakiejś innej ściśle powiązanej z nim szczekaczki. Na soku napisali że ktoś jest pijakiem? W takim razie to fakt niezaprzeczalny! Zero krytyki w stosunku do przekazywanych treści. Łyka jeden z drugim jak młody pelikan i daje się prowadzić jak bydlątko.
Mną żadne TVN-y, TV-PiS-y, Polszmaty czy inne takie nie sterują. Mam jeden nadajnik napisany około 2 tys lat temu. Łączę to z własnym rozumem i piszę, co piszę. Nikt mnie na powrozie nie prowadzi. Tak więc jak szukasz bydlęcia to może w lustrze znajdziesz. Może nawet powróz zobaczysz.
~~Kanarkowa Begonia niezalogowany
1 kwietnia 2021r. o 14:11
Tak tępego i złodziejskiego rządu Polska nie miała od chrztu
1 kwietnia 2021r. o 14:21
Pytanie z milionerów:

- Kto przez 5 lat

"otrzymał z państwowej kasy ponad 325 mln zł"

?

- za zasługi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza