~~Bordowa Smagliczka napisał(a): Horus napisał(a):
no właśnie zobaczyliśmy ''popis '' twojego ''zbydlęcenia''
Nie wiem na jakiej podstawie przypisujesz mi "zbydlęcenie".
.........
..................
Tak więc jak szukasz bydlęcia to może w lustrze znajdziesz. Może nawet powróz zobaczysz.
~~Bordowa Smagliczka wczoraj o 7:58
~~Miodowa Magnolia napisał(a): Czy "skazanie"zdeklarowanego czynnego alkoholika i dewianta
Skoro tak łatwo ci przychodzi ocenianie ludzi, może siebie tez oceń. Ciekawe czy znasz wystarczająco mocne określenia, by były adekwatne do twojego poziomu zbydlęcenia
przeczytaj swój post bo może cię TYLKO ''poniosło''...;)
ktoś tak ocenił ''flaszkę '' głodzia i ma do tego pełne prawo ...
ty z kolei nie tylko nie zaprzeczyłeś a po prostu OCENIŁEŚ poziom czyjegoś jak to nazwałeś ''zbydlęcenia''
więc mogę też zapytać tak jak ty to zrobiłeś -na jakiej podstawie to robisz?
a teraz jeszcze mnie piszesz o spojrzeniu w lustro bym zobaczył ''bydlęcie'' ...;D a nawet powróz...:D
jakie masz do tego PODSTWY? :D
pytam tylko bo przecież mógłbym ci ostrzej odpowiedzieć tylko po co?...;)
Dopisane 01.04.2021r. o godz. 20:35:
''Zwierzchnicy polskiego kościoła apelują, by nie dać się antykatolickiej propagandzie i mimo pandemii uczestniczyć w nabożeństwach wielkanocnych. W tym samym czasie główny doradca rządu do spraw pandemii ogłasza, że kościoły zamknąć trzeba, a decyzje w tej sprawie będą podejmowane przed Wielkanocą.
Tymczasem koronawirus nie śpi i nie wybiera, a teraz zaatakował wśród księży. Niebezpiecznym patogenem zakazili się dwaj kolejni biskupi. Co z mszami?''
a ponoć można cmokać wypasione paluchy klechów ...
wszak to ''konsekrowane'' dłonie... a tu du-pa...:]
[img=1617302138_njmhykx.png]