Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~Kanarkowa Begonia niezalogowany
1 kwietnia 2021r. o 15:24
https://youtu.be/n77CscNogRY

SBek, imperator, agent Kremla, szkodnik wiary i kościoła, bogatszy od obajtka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
1 kwietnia 2021r. o 20:35
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a):

no właśnie zobaczyliśmy ''popis '' twojego ''zbydlęcenia''

Nie wiem na jakiej podstawie przypisujesz mi "zbydlęcenie".
.........
..................
Tak więc jak szukasz bydlęcia to może w lustrze znajdziesz. Może nawet powróz zobaczysz.

~~Bordowa Smagliczka wczoraj o 7:58

~~Miodowa Magnolia napisał(a): Czy "skazanie"zdeklarowanego czynnego alkoholika i dewianta

Skoro tak łatwo ci przychodzi ocenianie ludzi, może siebie tez oceń. Ciekawe czy znasz wystarczająco mocne określenia, by były adekwatne do twojego poziomu zbydlęcenia

przeczytaj swój post bo może cię TYLKO ''poniosło''...;)
ktoś tak ocenił ''flaszkę '' głodzia i ma do tego pełne prawo ...
ty z kolei nie tylko nie zaprzeczyłeś a po prostu OCENIŁEŚ poziom czyjegoś jak to nazwałeś ''zbydlęcenia''

więc mogę też zapytać tak jak ty to zrobiłeś -na jakiej podstawie to robisz?

a teraz jeszcze mnie piszesz o spojrzeniu w lustro bym zobaczył ''bydlęcie'' ...;D a nawet powróz...:D

jakie masz do tego PODSTWY? :D

pytam tylko bo przecież mógłbym ci ostrzej odpowiedzieć tylko po co?...;)

Dopisane 01.04.2021r. o godz. 20:35:

''Zwierzchnicy polskiego kościoła apelują, by nie dać się antykatolickiej propagandzie i mimo pandemii uczestniczyć w nabożeństwach wielkanocnych. W tym samym czasie główny doradca rządu do spraw pandemii ogłasza, że kościoły zamknąć trzeba, a decyzje w tej sprawie będą podejmowane przed Wielkanocą.

Tymczasem koronawirus nie śpi i nie wybiera, a teraz zaatakował wśród księży. Niebezpiecznym patogenem zakazili się dwaj kolejni biskupi. Co z mszami?''

a ponoć można cmokać wypasione paluchy klechów ...

wszak to ''konsekrowane'' dłonie... a tu du-pa...:]

[img=1617302138_njmhykx.png]
~~Ciemnokasztanowy Cypryśnik niezalogowany
2 kwietnia 2021r. o 14:59
Ks. Tomasz Jochemczyk w wywiadzie dla telewizji Trwam stwierdził, że za ucałowanie dłoni można uzyskać odpust. - Dłonie moje materialnie to są dłonie Tomasza, ale tak naprawdę to są dłonie chrystusowe za przyczyną święceń kapłańskich, które przyjąłem - powiedział duchowny

- To już nie ja, a Chrystus błogosławi i daje tę moc życiodajną, która przepływa szczególnie przez dłonie kapłańskie - dodał ks. Jochemczyk .Ksiądz zaznaczył, że całowanie rąk osób duchownych to oddanie czci samemu Bogu, stąd możliwość uzyskania odpustu.
22258
#Horus nieaktywny
2 kwietnia 2021r. o 15:25
dlaczego tylko całować dłonie?
idź klecho w tych swoich ''objawieniach '' dalej ...

zaproponuj ''wiernym'' całowanie w inne miejsca...:D
za np. ''odpuszczenie '' z pięciu lat w przedsionku ''raju'' ....;D
~Celestynowy Cytryniec niezalogowany
2 kwietnia 2021r. o 15:28
Byli inni, którzy twierdzili, że skuteczniejsze jest całowanie innego członka.
670
ramaj
2 kwietnia 2021r. o 17:50
Też konsekrowany czy jak mu tam :

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/abp-henryk-hoser-przebywa-w-szpitalu-ma-koronawirusa/dgg50gh
~Kasztanowordzawy Nachyłek niezalogowany
2 kwietnia 2021r. o 17:52
health care directory huidpunt.nl/clonfr.html ecstasy drug testing rpp.chapter-a.nl/lorazfr.html drug test forums
~~Niebieskawozielony Jarząb niezalogowany
2 kwietnia 2021r. o 19:58
~~Ciemnokasztanowy Cypryśnik napisał(a): Ks. Tomasz Jochemczyk w wywiadzie dla telewizji Trwam stwierdził, że za ucałowanie dłoni można uzyskać odpust. - Dłonie moje materialnie to są dłonie Tomasza, ale tak naprawdę to są dłonie chrystusowe za przyczyną święceń kapłańskich, które przyjąłem - powiedział duchowny

- To już nie ja, a Chrystus błogosławi i daje tę moc życiodajną, która przepływa szczególnie przez dłonie kapłańskie - dodał ks. Jochemczyk .Ksiądz zaznaczył, że całowanie rąk osób duchownych to oddanie czci samemu Bogu, stąd możliwość uzyskania odpustu.

Nasłucha się katabas w konfesjonale, konisia se zwali i biegiem tymi łapami komunie dawać, potem jeszcze wystawiać do cmokania :) tfuuu :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK