~~Żółty Czosnaczek napisał(a): ~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): ja pierdzielę!!
ale się rozpisałem ...:]
tylko czy to do kogoś trafi?...;)
Ja człowiek prosty - fizyczny więc mój całokształt wiedzy i zdolności umysłowych jest ograniczony . Być może dlatego nie jestem w stanie ogarnąć co do mnie "opowiadasz" . Przyjął bym twoją retorykę, gdyby nie to, że już w następnych postach zachowujesz się jak zwykle, buc - nic dodać ni ująć. Skron Cię zdemaskował i pewnie dlatego ziejesz do niego taka nienawiścią. "Sokole" w jakim celu każdego prowokujesz ?
czytałeś moje ostatnie zdanie?
być może ale jak widzę do ciebie też nie trafiło ...
można być człowiekiem prostym - to nie wstyd
ale zachowanie prostackie to już splendoru nie dodaje ...;)
piszesz do mnie ''bucu'' a nie widzisz że tym samym robisz tu za kmiota?
gdzie to skorn mnie zdemaskował?
jego niemoc wyszła w tym jego '''hahahahahaha''
ja nie nienawidzę skorna ...jest mi obojętny ...
takich skornów'' są tu dziesiątki ...ty też takim jesteś i czy przez to mam cię nie nawidzieć?
dzisiaj jesteś ,jutro cię nie ma ...;)
jesteś czy chcesz tego czy nie , niezauważalnym wręcz ''trybikiem'' pewnej ''maszyny'' a ta przemieli cię i po prostu wypluje ...
czy słowa te uznasz ponownie za ''prowokację '' też mi jest obojętne ...
a tak przy okazji - słowo ''buc''...znasz jego pochodzenie i co oznacza ?
powiedz to komuś z Krakowa a może się okazać że potraktuje cię identycznie jak ktoś z Bytomia kiedy do niego powiesz ''ciulu''
ale że nie jesteśmy ani w Krakowie ani w Bytomiu a tutaj , zapewne się nie obrazisz jak będę myślał o tobie jako o ciulu...:]
potraktuj to jako pewną wskazówkę co do określeń jakimi się posługujesz a nie będę tak do ciebie pisał ...
to odnośnie tego ...
''Ja człowiek prosty - fizyczny więc mój całokształt wiedzy i zdolności umysłowych jest ograniczony ''