Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Żółty Czosnaczek niezalogowany
3 grudnia 2019r. o 19:34
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): ja pierdzielę!!
ale się rozpisałem ...:]
tylko czy to do kogoś trafi?...;)

Ja człowiek prosty - fizyczny więc mój całokształt wiedzy i zdolności umysłowych jest ograniczony . Być może dlatego nie jestem w stanie ogarnąć co do mnie "opowiadasz" . Przyjął bym twoją retorykę, gdyby nie to, że już w następnych postach zachowujesz się jak zwykle, buc - nic dodać ni ująć. Skron Cię zdemaskował i pewnie dlatego ziejesz do niego taka nienawiścią. "Sokole" w jakim celu każdego prowokujesz ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3 grudnia 2019r. o 20:00
"Hej Sokole" podpowiem Ci, że Szatan posługuje się pewnymi „narzędziami”, a są to: kłamstwo, hipokryzja, oszczerstwo, gniew, zemsta, zazdrość !
3 grudnia 2019r. o 20:09
Jest takie stwierdzenie: "Są dwa największe zwycięstwa szatana. Jedno to przekonanie, że go nie ma, drugie to przypisywanie mu zbyt dużej mocy".
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
3 grudnia 2019r. o 20:11
~~Żółty Czosnaczek napisał(a):

Ja człowiek prosty - fizyczny więc mój całokształt wiedzy i zdolności umysłowych jest ograniczony . Być może dlatego nie jestem w stanie ogarnąć co do mnie "opowiadasz" . Przyjął bym twoją retorykę, gdyby nie to, że już w następnych postach zachowujesz się jak zwykle, buc - nic dodać ni ująć. Skron Cię zdemaskował i pewnie dlatego ziejesz do niego taka nienawiścią. "Sokole" w jakim celu każdego prowokujesz ?

czytałeś moje ostatnie zdanie?
być może ale jak widzę do ciebie też nie trafiło ...

można być człowiekiem prostym - to nie wstyd
ale zachowanie prostackie to już splendoru nie dodaje ...;)

piszesz do mnie ''bucu'' a nie widzisz że tym samym robisz tu za kmiota?
gdzie to skorn mnie zdemaskował?
jego niemoc wyszła w tym jego '''hahahahahaha''
ja nie nienawidzę skorna ...jest mi obojętny ...
takich skornów'' są tu dziesiątki ...ty też takim jesteś i czy przez to mam cię nie nawidzieć?
dzisiaj jesteś ,jutro cię nie ma ...;)
jesteś czy chcesz tego czy nie , niezauważalnym wręcz ''trybikiem'' pewnej ''maszyny'' a ta przemieli cię i po prostu wypluje ...

czy słowa te uznasz ponownie za ''prowokację '' też mi jest obojętne ...

a tak przy okazji - słowo ''buc''...znasz jego pochodzenie i co oznacza ?
powiedz to komuś z Krakowa a może się okazać że potraktuje cię identycznie jak ktoś z Bytomia kiedy do niego powiesz ''ciulu''

ale że nie jesteśmy ani w Krakowie ani w Bytomiu a tutaj , zapewne się nie obrazisz jak będę myślał o tobie jako o ciulu...:]

potraktuj to jako pewną wskazówkę co do określeń jakimi się posługujesz a nie będę tak do ciebie pisał ...

to odnośnie tego ...

''Ja człowiek prosty - fizyczny więc mój całokształt wiedzy i zdolności umysłowych jest ograniczony ''
3 grudnia 2019r. o 20:26
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a):
~~Żółty Czosnaczek napisał(a):

czytałeś moje ostatnie zdanie?
być może ale jak widzę do ciebie też nie trafiło ...

można być człowiekiem prostym - to nie wstyd
ale zachowanie prostackie to już splendoru nie dodaje ...;)

piszesz do mnie ''bucu'' a nie widzisz że tym samym robisz tu za kmiota?
gdzie to skorn mnie zdemaskował?
jego niemoc wyszła w tym jego '''hahahahahaha''
ja nie nienawidzę skorna ...jest mi obojętny ...
takich skornów'' są tu dziesiątki ...ty też takim jesteś i czy przez to mam cię nie nawidzieć?
dzisiaj jesteś ,jutro cię nie ma ...;)
jesteś czy chcesz tego czy nie , niezauważalnym wręcz ''trybikiem'' pewnej ''maszyny'' a ta przemieli cię i po prostu wypluje ...

czy słowa te uznasz ponownie za ''prowokację '' też mi jest obojętne ...

a tak przy okazji - słowo ''buc''...znasz jego pochodzenie i co oznacza ?
powiedz to komuś z Krakowa a może się okazać że potraktuje cię identycznie jak ktoś z Bytomia kiedy do niego powiesz ''ciulu''

ale że nie jesteśmy ani w Krakowie ani w Bytomiu a tutaj , zapewne się nie obrazisz jak będę myślał o tobie jako o ciulu...:]

potraktuj to jako pewną wskazówkę co do określeń jakimi się posługujesz a nie będę tak do ciebie pisał ...

to odnośnie tego ...

''Ja człowiek prosty - fizyczny więc mój całokształt wiedzy i zdolności umysłowych jest ograniczony ''

Podsumowując dyskusję zacytuję Ci pewna prawdę " Gdy przyszli na miejsce, zwane “Czaszką”, ukrzyżowali tam Jego i złoczyńców, jednego po prawej, drugiego po lewej Jego stronie. Lecz Jezus mówił: “Ojcze, przebacz im, bo nie wiedzą, co czynią”. (Łk 23,33-34) " . A oni rozdzielili między siebie Jego szaty, rzucając losy (Łk 23,33-34)

3 grudnia 2019r. o 20:54
"Hej Sokole", stwórco tematu "szatan jest wszędzie i atakuje" Ponownie przypomnę Ci, że Szatan posługuje się pewnymi „narzędziami”, a są to: kłamstwo, hipokryzja, oszczerstwo, gniew, zemsta, zazdrość ! Zastanów się, ile z tych cech można przypisać Tobie ? Zastanów się, czyim jesteś sługą ?
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
3 grudnia 2019r. o 20:58
momentami dwie ...
po filmie jeszcze tu wpadnę ...
~~Płowa Irga niezalogowany
3 grudnia 2019r. o 23:07
https://wiadomosci.wp.pl/mariusz-kaminski-wezwany-do-ujawnienia-raportu-cba-o-banasiu-bedzie-musial-sie-natrudzic-aby-odmowic-6452793974634625a

prostytutki w kamienicy sypią się jak pisowskie kryształy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza