~~Żółty Czosnaczek napisał(a):~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a):~~Żółty Czosnaczek napisał(a):~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): ja pierdzielę!!
ale się rozpisałem ...:]
tylko czy to do kogoś trafi?...;)
Ja człowiek prosty - fizyczny więc mój całokształt wiedzy i zdolności umysłowych jest ograniczony . Być może dlatego nie jestem w stanie ogarnąć co do mnie "opowiadasz" . Przyjął bym twoją retorykę, gdyby nie to, że już w następnych postach zachowujesz się jak zwykle, buc - nic dodać ni ująć. Skron Cię zdemaskował i pewnie dlatego ziejesz do niego taka nienawiścią. "Sokole" w jakim celu każdego prowokujesz ?
Ta "prawda" spisana 300-400 lat później ma tyle w sobie prawdy ile w expose premiera.
czytałeś moje ostatnie zdanie?
być może ale jak widzę do ciebie też nie trafiło ...
można być człowiekiem prostym - to nie wstyd
ale zachowanie prostackie to już splendoru nie dodaje ...;)
piszesz do mnie ''bucu'' a nie widzisz że tym samym robisz tu za kmiota?
gdzie to skorn mnie zdemaskował?
jego niemoc wyszła w tym jego '''hahahahahaha''
ja nie nienawidzę skorna ...jest mi obojętny ...
takich skornów'' są tu dziesiątki ...ty też takim jesteś i czy przez to mam cię nie nawidzieć?
dzisiaj jesteś ,jutro cię nie ma ...;)
jesteś czy chcesz tego czy nie , niezauważalnym wręcz ''trybikiem'' pewnej ''maszyny'' a ta przemieli cię i po prostu wypluje ...
czy słowa te uznasz ponownie za ''prowokację '' też mi jest obojętne ...
a tak przy okazji - słowo ''buc''...znasz jego pochodzenie i co oznacza ?
powiedz to komuś z Krakowa a może się okazać że potraktuje cię identycznie jak ktoś z Bytomia kiedy do niego powiesz ''ciulu''
ale że nie jesteśmy ani w Krakowie ani w Bytomiu a tutaj , zapewne się nie obrazisz jak będę myślał o tobie jako o ciulu...:]
potraktuj to jako pewną wskazówkę co do określeń jakimi się posługujesz a nie będę tak do ciebie pisał ...
to odnośnie tego ...
''Ja człowiek prosty - fizyczny więc mój całokształt wiedzy i zdolności umysłowych jest ograniczony ''
Podsumowując dyskusję zacytuję Ci pewna prawdę " Gdy przyszli na miejsce, zwane “Czaszką”, ukrzyżowali tam Jego i złoczyńców, jednego po prawej, drugiego po lewej Jego stronie. Lecz Jezus mówił: “Ojcze, przebacz im, bo nie wiedzą, co czynią”. (Łk 23,33-34) " . A oni rozdzielili między siebie Jego szaty, rzucając losy (Łk 23,33-34)
~~Płowa Irga napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/mariusz-kaminski-wezwany-do-ujawnienia-raportu-cba-o-banasiu-bedzie-musial-sie-natrudzic-aby-odmowic-6452793974634625a
prostytutki w kamienicy sypią się jak pisowskie kryształy
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): i kolejny pedofil uniewinniony ...
''Ksiądz salezjanin Marek C. kilka lat temu był proboszczem w jednej z niewielkich miejscowości pod Lubinem, po czym przeniesiono go do parafii pod Częstochową. Później został oskarżony o molestowanie 13-letniej dziewczynki. C. stanął przed sądem. A w czerwcu tego roku - po niejawnym procesie - usłyszał wyrok sądu pierwszej instancji.
Jak informowała "Gazeta Wrocławska", Sąd Rejonowy w Lubinie uznał Marka C. za winnego tego, że w okresie od 2016 roku do października 2017 roku na terenie dwóch parafii, w których był proboszczem, a także podczas wyjazdów do Czech i Chorwacji, trzykrotnie dopuścił się innych czynności seksualnych wobec małoletniej poniżej 15. roku życia.
Sąd pierwszej instancji: pół roku więzienia
Wtedy sąd wymierzył księdzu karę pół roku więzienia. Oprócz tego duchowny miał przez dwa lata, po 20 godzin miesięcznie, wykonywać nieodpłatną pracę na cele społeczne. Nałożono na niego też zakaz zbliżania się do pokrzywdzonej dziewczynki i kontaktowania się z nią. A także - jak przekazywał mediom Jarosław Halikowski z Sądu Okręgowego w Legnicy - orzeczono wobec księdza dożywotni zakaz wykonywania wszelkich działań związanych z wychowywaniem i edukacją religijną małoletnich.''
oczywiście jak to zawsze bywa kiedy pedofilem zajmuje się sąd postępowanie było niejawne ...
a dlaczego uniewinniony/
bo według słów jego obrońcy ''od początku się nie przyznawał ''
super...cokolwiek zrobicie idźcie w ''zaparte'' i zostaniecie uniewinnieni ...:]
Polska to dziwny kraj...
bez kozery można napisać w takich sprawach to kraj bezprawia i niesprawiedliwości ...
Zastosowana autokorekta