Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
5 grudnia 2019r. o 17:25
no nie ...
korniszonie ty sam siebie niedługo przejdziesz ...
znasz znaczenie słowa ''nekrofil''?

takie jak ten twój tekst potwierdza tylko to ze tą swoją ''magisterkę'' kupiłeś za masło i kopę jaj lub wybłagałeś ...na kolanach ...;)

wiem co może tobą kierować ...słowa twojego korwina o życiu z szympansicą ale ty jak widzę idziesz jeszcze dalej ...

poproś koleżkę niech cię zabierze do źródeł a tam być może i ty odnajdziesz swoje ''katharsis'' ...;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
5 grudnia 2019r. o 17:29
Jaką magisterkę? Ja podobnie jak ty nie skończyłem nawet podstawówki. : )

<i>
~~Jasnoróżowa Dynia niezalogowany
5 grudnia 2019r. o 17:34
skorn napisał(a): Ty zacząłeś z Sentinelem. Pedofilia to już za ciebie za mało, nekrofilu? : )

A kto to Sentinela podypyerdalał do Mańka , judziłeś aż do Jego śmierci .Walczył o każdy dzień ale ty pozbawiałeś Go miejsca ,gdzie mimo choroby czuł się potrzebny .
On umarł a ty dalej mientki .
5 grudnia 2019r. o 17:41
ojojoj...
ale ci ktoś przywalił obuszkiem ...
myślałem ze to dopiero początek rundy a tu masz .... nokaut...

bez liczenia ..
~~Żonkilowa Jasnota niezalogowany
5 grudnia 2019r. o 17:59
MODERATOR przeczeka ,a wiadomo że dobijał przed śmiercią najlepszego kolegę Panny . Senti umierał a ten skubał ,,,a dlaczego mnie ,a dlaczego ja ,jesteś do niczego''

ŻENADA I BEZWSTYD

~~Żonkilowa Jasnota niezalogowany
5 grudnia 2019r. o 18:00
MODERATOR przeczeka ,a wiadomo że dobijał przed śmiercią najlepszego kolegę Panny . Senti umierał a ten skubał ,,,a dlaczego mnie ,a dlaczego ja ,jesteś do niczego''

ŻENADA I BEZWSTYD

5 grudnia 2019r. o 18:17
jest tu na forum ciekawa wymiana poglądów pomiędzy skornem a Sentinelem ...

już wtedy można było dostrzec cel do jakiego dążył ...
dzisiaj z perspektywy czasu jaki upłynął mogę napisać jedno ...

wolałem ponadnormatywnie , ''religijnego'' Sentinela niż dzisiaj miałbym znosić skrajnie ''nacjonalistycznego'' skorna ...

~~Perłowoszary Uczep niezalogowany
5 grudnia 2019r. o 18:31
falco napisał(a): ...hallo...to sem ja...,,blondyn,, wieczorową porą...

i na dodatek fajnego masz ptaka

falco napisał(a):... Ty jedna potrafiłaś dostrzec jego piękno..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza