Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
3 grudnia 2019r. o 16:19
~~Myszata Sałata napisał(a):
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): ależ mylisz się ...
ja ten temat założyłem i jestem jak ''u siebie'' :)

a w tym ''kąciku '' o którym wspominasz niech piszą ci którym ''ojciec założyciel'' i ''poziom'' odpowiada...

ale fajnie że wpadłeś tutaj ...:)

"Sokół" , ja tam zaglądam i świetnie się bawię. Nie zachowuj się jak "beton" i przyjmij czasem krytykę. Nie ma ludzi nie omylnych. Temat w sprawie " Falco i jego problemy z Bolecnautami i Bolecnautkami" obnaża twoje "niedociągnięcia" . Sam dzisiaj napisałem wypowiedź na twój temat . W intelektualnych dyskusjach nieźle sobie radzisz ale w kwestiach światopoglądowych twoje "lewackie" podejście do sprawy i przesadny bezkrytyczny atak powoduje ogólne oburzenie i niechęć do Ciebie. Ja kibicuję Konfederacji i prawicowym poglądom. Bliżej mi do Skrona niż do Ciebie. Co do poziomu dyskusji, to jednak w temacie o "falco i problemach" dyskusja toczy się w konkretnym temacie a w" twoim " śmietniku " panuje bałagan i zasada "róbta co chceta" - każdy wkleja co chce , głównie polityka która nie ma nic wspólnego z założonym tematem. Założyciel i moderator nie reagują. Stworzyłeś śmietnik bez segregacji odpadów a to kosztuje !

bawisz się to i dobrze ...
robię tu od dawna to samo :) i wiem że nie jestem ani nieomylny ani idealny ...
wzmiankowałem o tym nie raz na tym forum ale zapewne to ci umknęło ...

co do tego tematu - nie wiem ,nie zaglądam....ale chętnie przeczytam gdzie widzisz moje ''niedociągnięcia''?

w intelektualnych dyskusjach nieźle sobie radzę ? wow...
mam się teraz ''napuszyć ''? ;)
ja się nie zmieniam od lat...to nadal ten sam Falco co w 2013 ,14 ,16 ...itd.
nadal dla wielu ''komuch '' i ''lewak''
i popatrz całkiem mi z tym dobrze...

''..... atak powoduje ogólne oburzenie i niechęć do Ciebie. ''
a kto się oburza i jest mi niechętny?
tylko ci którzy nic o mnie nie wiedzą i nie zamienili ze mną w realu ani słowa...
nawiasem - nic mi to nie przeszkadza...

zarzucasz mi ''beton''?
mnie?...a co napiszesz o pislamistach? podaję im przykłady kłamstw czy oszustw ich przedstawicieli i co?
zaczyna się ''jazda'' ...:]

bliżej ci do skorna niż do mnie?
a proszę bardzo ...każdy ma prawo sympatyzować z kim chce...ty też :0
obyś tylko ni przesiąkł hipokryzją jaką tu prezentuje korniszon...

a teraz o dyskusjach w tematach ...
ja nie mam problemów więc nie wiem czego ma dotyczyć ta ''dyskusja''
a to co dzieje się w temacie o ''szatanie '' to nie mój ''śmietnik''
do tego w jakim świetle widzisz ten temat doprowadzili ''śmieciarze'' i z dużym prawdopodobieństwem a wręcz z pewnością mogę napisać że maczali w tym paluszki wspomniany skorn i niejaki alterek ...
wystarczy prześledzić temat od jego początków istnienia ...;)

znajdź tu jeden temat w którym prowadzona jest prawdziwa dyskusja ...jeden ...;)

ja jak to nazywasz ''założyciel '' musiał bym nic nie robić tylko bawić się w skorna i zgłaszać do moderacji ...mam ciekawsze i dające profity zajęcia ...
a moderator?...ta funkcja to nie istnieje bo zastąpiła ją ''autokorekta i ''powód Kazimierz '' :]

''Stworzyłeś śmietnik bez segregacji odpadów a to kosztuje ! ''

mnie nic to nie kosztuje ale portal?
konkurencja zapewne zrywa boki od śmiechu kiedy czyta ''portal nr1'' w okręgu '' a jednocześnie widzi tyle chamstwa w postach ...
ale to akurat nie mój ''śmietnik'' ;)

moja sugestia dla ciebie?
sam odsiewaj ''ziarno od plew'' ;)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3 grudnia 2019r. o 16:21
ja pierdzielę!!
ale się rozpisałem ...:]
tylko czy to do kogoś trafi?...;)
~~Sina Facelia niezalogowany
3 grudnia 2019r. o 16:32
całkiem go już poje.bało?
3 grudnia 2019r. o 16:37
o proszę ...
do tego nie trafiło ...hahahaha
~~Płowa Irga niezalogowany
3 grudnia 2019r. o 16:42
za 1,5 roku po odejściu "dobrej zmiany" studenci prawa będą się uczyli jak tworzyć prawo aby takie osoby jak dzisiejsze ...y nie zaistniały w wymiarze sprawiedliwości

Zastosowana autokorekta

~~Płowa Irga niezalogowany
3 grudnia 2019r. o 17:18
Banaś obnażył pisowską mafijną machinę struktury kolesi:

8 miesięcy trwała kontrola CBA oświadczeń majątkowych Mariana Banasia.
W tym czasie pis wybrał Banasia na szefa Najwyższej Izby Kontroli.
Gratulacje Banasiowi składał sam Mariusz Kamiński, który musiał wiedzieć o nieprawidłowościach w jego oświadczeniach majątkowych.

To są kpiny z Państwa Polskiego.
Przeciwieństwo patriotyzmu którym pislamiści sobie gęby wycierają.

211
skorn
3 grudnia 2019r. o 17:28
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): ja pierdzielę!!
ale się rozpisałem ...:]

Klasyczny egocentryk. "Ja ja ja, patrzcie na mnie. "

Tyle żeś załatwił tym swoim komentowaniem, że PiS wygrywa kolejne wybory. Taki jesteś skuteczny. : )

<i>
3 grudnia 2019r. o 17:32
prawda...
pis to dno moralne ...od początku oparci na oszustwach i fałszu ...

i są na to dowody począwszy od afery z FOZZ...

tak ...y ...ja to pamiętam a wy chcielibyście by o tym zapomniano ...
chcielibyście bym zapomniał o waszym ''glapciu-papciu'' i jego ''króliczkach '' a ja pamiętam ...
chcielibyście bym zapomniał o wałach Biereckiego i jego SKOK- u na kasę a ja pamiętam ...

mam dobrą pamięć ...:]

a kiedy o czymś zapominam , swoją pomocną dłoń wyciąga w moją stronę Lucjan - pozdrawiam serdecznie szefie :]- i przypomina mi to i owo ...

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza