~~Myszata Sałata napisał(a): ~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): ależ mylisz się ...
ja ten temat założyłem i jestem jak ''u siebie'' :)
a w tym ''kąciku '' o którym wspominasz niech piszą ci którym ''ojciec założyciel'' i ''poziom'' odpowiada...
ale fajnie że wpadłeś tutaj ...:)
"Sokół" , ja tam zaglądam i świetnie się bawię. Nie zachowuj się jak "beton" i przyjmij czasem krytykę. Nie ma ludzi nie omylnych. Temat w sprawie " Falco i jego problemy z Bolecnautami i Bolecnautkami" obnaża twoje "niedociągnięcia" . Sam dzisiaj napisałem wypowiedź na twój temat . W intelektualnych dyskusjach nieźle sobie radzisz ale w kwestiach światopoglądowych twoje "lewackie" podejście do sprawy i przesadny bezkrytyczny atak powoduje ogólne oburzenie i niechęć do Ciebie. Ja kibicuję Konfederacji i prawicowym poglądom. Bliżej mi do Skrona niż do Ciebie. Co do poziomu dyskusji, to jednak w temacie o "falco i problemach" dyskusja toczy się w konkretnym temacie a w" twoim " śmietniku " panuje bałagan i zasada "róbta co chceta" - każdy wkleja co chce , głównie polityka która nie ma nic wspólnego z założonym tematem. Założyciel i moderator nie reagują. Stworzyłeś śmietnik bez segregacji odpadów a to kosztuje !
dzisiaj już mi się nie chce ale jutro się odniosę do tego co napisałeś ...
tylko czy ci to potrzebne do czegokolwiek?
poczytaj ''złocienia'' a może zrozumiesz moje wątpliwości co do potrzeby odpisywania ...;)
''Założyciel i moderator nie reagują. Stworzyłeś śmietnik bez segregacji odpadów a to kosztuje !''
TAKIE ''ZŁOCIENIE '' ROBIĄ Z TEMATU SZAMBO...NIE TYLKO Z TEGO JEDNEGO ZRESZTĄ ...
może w związku z tym korniszon zareaguje ...ma przecież ciągotki moderatorskie ...;)
wracam do ''szkiełka'' ...''lewackiego'' ;)