Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Myszata Sałata niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 21:49
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): ależ mylisz się ...
ja ten temat założyłem i jestem jak ''u siebie'' :)

a w tym ''kąciku '' o którym wspominasz niech piszą ci którym ''ojciec założyciel'' i ''poziom'' odpowiada...

ale fajnie że wpadłeś tutaj ...:)

"Sokół" , ja tam zaglądam i świetnie się bawię. Nie zachowuj się jak "beton" i przyjmij czasem krytykę. Nie ma ludzi nie omylnych. Temat w sprawie " Falco i jego problemy z Bolecnautami i Bolecnautkami" obnaża twoje "niedociągnięcia" . Sam dzisiaj napisałem wypowiedź na twój temat . W intelektualnych dyskusjach nieźle sobie radzisz ale w kwestiach światopoglądowych twoje "lewackie" podejście do sprawy i przesadny bezkrytyczny atak powoduje ogólne oburzenie i niechęć do Ciebie. Ja kibicuję Konfederacji i prawicowym poglądom. Bliżej mi do Skrona niż do Ciebie. Co do poziomu dyskusji, to jednak w temacie o "falco i problemach" dyskusja toczy się w konkretnym temacie a w" twoim " śmietniku " panuje bałagan i zasada "róbta co chceta" - każdy wkleja co chce , głównie polityka która nie ma nic wspólnego z założonym tematem. Założyciel i moderator nie reagują. Stworzyłeś śmietnik bez segregacji odpadów a to kosztuje !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pistacjowy Złocień niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 22:10
~~Myszata Sałata napisał(a):

W intelektualnych dyskusjach

U niego na poziomie szamba?Dyskusje typu opluć orzygać os.rać ,to jego intelektualne rozmówki.
211
skorn
2 grudnia 2019r. o 22:26
Czekam na przykład "intelektualnej dyskusji" z forumowym konfiturą ; )

<i>
~~Jasnopopielata Szachownica niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 22:29
~~Myszata Sałata napisał(a):
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): ależ mylisz się ...
ja ten temat założyłem i jestem jak ''u siebie'' :)

a w tym ''kąciku '' o którym wspominasz niech piszą ci którym ''ojciec założyciel'' i ''poziom'' odpowiada...

ale fajnie że wpadłeś tutaj ...:)

"Sokół" , ja tam zaglądam i świetnie się bawię. Nie zachowuj się jak "beton" i przyjmij czasem krytykę. Nie ma ludzi nie omylnych. Temat w sprawie " Falco i jego problemy z Bolecnautami i Bolecnautkami" obnaża twoje "niedociągnięcia" . Sam dzisiaj napisałem wypowiedź na twój temat . W intelektualnych dyskusjach nieźle sobie radzisz ale w kwestiach światopoglądowych twoje "lewackie" podejście do sprawy i przesadny bezkrytyczny atak powoduje ogólne oburzenie i niechęć do Ciebie. Ja kibicuję Konfederacji i prawicowym poglądom. Bliżej mi do Skrona niż do Ciebie. Co do poziomu dyskusji, to jednak w temacie o "falco i problemach" dyskusja toczy się w konkretnym temacie a w" twoim " śmietniku " panuje bałagan i zasada "róbta co chceta" - każdy wkleja co chce , głównie polityka która nie ma nic wspólnego z założonym tematem. Założyciel i moderator nie reagują. Stworzyłeś śmietnik bez segregacji odpadów a to kosztuje !

dzisiaj już mi się nie chce ale jutro się odniosę do tego co napisałeś ...

tylko czy ci to potrzebne do czegokolwiek?

poczytaj ''złocienia'' a może zrozumiesz moje wątpliwości co do potrzeby odpisywania ...;)

''Założyciel i moderator nie reagują. Stworzyłeś śmietnik bez segregacji odpadów a to kosztuje !''

TAKIE ''ZŁOCIENIE '' ROBIĄ Z TEMATU SZAMBO...NIE TYLKO Z TEGO JEDNEGO ZRESZTĄ ...

może w związku z tym korniszon zareaguje ...ma przecież ciągotki moderatorskie ...;)
wracam do ''szkiełka'' ...''lewackiego'' ;)

2 grudnia 2019r. o 22:30
skorn napisał(a): Czekam na przykład "intelektualnej dyskusji" z forumowym konfiturą ; )

a gdzie ty i z kim dyskutowałeś wklejaczu linków ? :]
211
skorn
2 grudnia 2019r. o 22:35
Poszukaj sobie, wklejaczu cytatów :]

<i>
~~Płowa Irga niezalogowany
2 grudnia 2019r. o 22:41
https://www.money.pl/podatki/skladki-zus-po-nowemu-najmocniej-uderza-w-przedsiebiorcow-6452344833869953a.html

pisowska inflacja + doprowadzi do tego że Polacy będą tarzać się w pieniądzach ...
bo te nie będą nic warte !!
3 grudnia 2019r. o 6:59
nie można znaleźć czegoś co nie istnieje ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza