~~Brunatnozielony Lubczyk napisał(a):oczywiście pod UM w BolesławcuM21W2 napisał(a):~~M21 z Ocic napisał(a):Wystarczy mi satysfakcja że chamstwem i obelgami nie muszę się dowartościowywać~~do ... napisał(a):~~ ... napisał(a):
[ Przecież Brudziński nie będzie ścigał Neonazistów tylko tych z Super Wizjera ,że opublikowali publicznie ten materiał .} ........... Ten komentarz to twoje świadectwo i apogeum mądrości .
Zapomniałeś Ciulu o Staruchu jak PIS go bronił .Zapomniałeś o 11Listopada jak Naziści byli chronieni przed tymi kobietami z kodu.
Takimi słowy do Lucjana ? Stary już jest ,pamięć mu szwankuje ale w poglądach stały .
PISior to i poglądy ...skie .
Wystarczy nie kraść
i w bezczelny sposób atakować inaczej myślących , czym wy obaj różnicie się od
osłów z sejmu obrzucających się obelgami . Miłego wieczoru .
Panie Lucjanie mam pytanko czy to Pan przed laty przywiózł całego Żuka truskawek i je wysypał ????
Zastosowana autokorekta
~~Modra Jodła napisał(a):Nie pod Urzędem Miasta w Zgorzelcu .~~Brunatnozielony Lubczyk napisał(a):oczywiście pod UM w BolesławcuM21W2 napisał(a):~~M21 z Ocic napisał(a):Wystarczy mi satysfakcja że chamstwem i obelgami nie muszę się dowartościowywać~~do ... napisał(a):~~ ... napisał(a):
[ Przecież Brudziński nie będzie ścigał Neonazistów tylko tych z Super Wizjera ,że opublikowali publicznie ten materiał .} ........... Ten komentarz to twoje świadectwo i apogeum mądrości .
Zapomniałeś Ciulu o Staruchu jak PIS go bronił .Zapomniałeś o 11Listopada jak Naziści byli chronieni przed tymi kobietami z kodu.
Takimi słowy do Lucjana ? Stary już jest ,pamięć mu szwankuje ale w poglądach stały .
Wystarczy nie kraść
Panie Lucjanie mam pytanko czy to Pan przed laty przywiózł całego Żuka truskawek i je wysypał ????
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):~~Modra Jodła napisał(a):Nie pod Urzędem Miasta w Zgorzelcu .~~Brunatnozielony Lubczyk napisał(a):oczywiście pod UM w BolesławcuM21W2 napisał(a):~~M21 z Ocic napisał(a):Wystarczy mi satysfakcja że chamstwem i obelgami nie muszę się dowartościowywać~~do ... napisał(a):~~ ... napisał(a):
Wystarczy nie kraść
Zastosowana autokorekta
~~do synka dziadka płaczka z pod sądu napisał(a): Staruch przesiedział w areszcie kupę czasu. Zarzuty wycofano. Tusk wyjechał i o dziwo jego wypuścili.Synek dziadka płaczka testuje moją cierpliwość od jakiegoś czasu i myśli że jest nierozpoznawalny .
Jak wyszło na jaw że Sienkiewicz kazał podpalić budkę pod ambasada. Został ktoś za to ukarany? Zaśmiecony masz mózg synku dziadka placzka z pod sadu a.k.a. San Escobar