Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

pytanie do Pana Prezydenta

~~ niezalogowany
28 listopada 2017r. o 14:05
Panie Prezydencie, czy w roku przedwyborczym i przed Gwiazdką mógłby Pan zrobić prezent mieszkańcom w postaci zniesienia obowiązku sprzątania chodników, które są budowane bezpośrednio przy posesjach i właściciele posesji muszą je sprzątać (chociaż nikt ich nie pyta o zgodę budowy chodnika bezpośrednio przy granicy posesji) , choć są uczęszczane przez wielu mieszkańców naszego miasta? sa to absurdalne przepisy z epoki PRL-u, które są podejmowane przez naszych radnych. Bardzo prosze aby Pan Prezydent rozważył moją propozycję.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
29 listopada 2017r. o 7:25
i co ?
~~ niezalogowany
29 listopada 2017r. o 9:14
TEn przepis wg mnie nie jest zgodny np. z konstytucją. Chodnik nie jest moją własnością więc z jakiej okazji mam go sprzątać? Na tej zasadzie można mieszkańcowi nakazać sprzatac rynek. Mieszkańcy płaca podatki i od tego jest miasto żeby sprzątać.
~~Pyta niezalogowany
29 listopada 2017r. o 9:44
Pytan jest wiele - jednym z nich jest CO Z OBIETNICAMI WYBORCZYMI z poprzedniej kampanii ?
~~ niezalogowany
29 listopada 2017r. o 9:57
~~Pyta napisał(a): Pytan jest wiele - jednym z nich jest CO Z OBIETNICAMI WYBORCZYMI z poprzedniej kampanii ?

Niestety, obawiam się że w kryształowej wieży nas nie słyszą. W zasadzie nikt z władz miasta czy powiatu nie ma kontaktu nowoczesnego z ludźmi np poprzez Fb
~~www niezalogowany
29 listopada 2017r. o 10:13
Kiedy będzie transmisja Sesji Rady Miasta w internecie??
~~ niezalogowany
29 listopada 2017r. o 10:24
~~www napisał(a): Kiedy będzie transmisja Sesji Rady Miasta w internecie??

A po co? żebyście usłyszeli krytykę władz i argumenty radnych którzy nie zgadzają się z władzą? Wy macie oglądać telewizję spod buta władzy i opłacone niusy w portalach
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza