Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ciacho czy polityczna emerytura?
1
emem
4 lutego 2018r. o 13:28
~~Szarobłękitna Poziomka napisał(a): A Pana zdaniem słowo ,,CWANIACZEK" jest pomówieniem jak to twierdzi burmistrz .czy tylko określeniem zaradności człowieka ? słowo cwaniaczek ma wiele odniesień ale nie jest pomówieniem .

Moim zdaniem nikt nikogo nie powinien obrazac, a dyskutowac. Gdyby jednak pojawily sie tego typu okreslenia ja np. "cwaniaczek" to nalezy sie z autorem takich slow spotkac, porozmawiac i się dogadać.
To nic trudnego, tym bardziej dla wytrwawnego polityka.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Granatowoszary Szczawik niezalogowany
4 lutego 2018r. o 13:36
emem napisał(a):
~~Szarobłękitna Poziomka napisał(a): A Pana zdaniem słowo ,,CWANIACZEK" jest pomówieniem jak to twierdzi burmistrz .czy tylko określeniem zaradności człowieka ? słowo cwaniaczek ma wiele odniesień ale nie jest pomówieniem .

Moim zdaniem nikt nikogo nie powinien obrazac, a dyskutowac. Gdyby jednak pojawily sie tego typu okreslenia ja np. "cwaniaczek" to nalezy sie z autorem takich slow spotkac, porozmawiac i się dogadać.
To nic trudnego, tym bardziej dla wytrwawnego polityka.

Jeszcze raz pana pytam czy słowo cwaniaczek jest pomówieniem ,Jeśli jest to proszę podać podstawę prawną tego słowa.
29
Bernard
4 lutego 2018r. o 13:36
~~Niebieskozielona Laurowiśnia napisał(a):
Panie BERNARDZIE pańska hipokryzja jest większa niż ten szczyt w Himalajach który nigdy zimą nie był zdobyty,poucza pan innych moralności a dla czego pan nie napisze
, że nie dawno założył pan sprawę w sądzie młodemu chłopakowi który pomawiał w internecie pańską córkę .Hołduje pan zasadę Kalego, trochę pokory.

Kłamiesz. Nie ja skierowałem sprawę do sądu, zrobiła to Prokuratura Rejonowa w Bolesławcu.

Słusznie piszesz, że pomawiał, ale to jednak eufemizm do kwadratu. Poza tym moja córka nie jest przedstawicielem władzy z wyboru. Kiedy stało się co się stało, była nieletnia. Ktoś zrobił krzywdę mojemu dziecku.

Skoro zahaczasz ten temat (oczywiście anonimowo, bo nie stać Cię na podpisanie się pod krytyką pod moim adresem), to raczej znasz sprawę. A skoro znasz, to zastanów się czy na pewno chcesz abym w tej dyskusji przytaczał tej sprawy szczegóły...

Ja temat uważam za zamknięty. I nie planowałem do niego wracać.

bobrzanie.pl
~~Granatowoszary Szczawik niezalogowany
4 lutego 2018r. o 14:21
Bernard napisał(a):
Panie BERNARDZIE pańska hipokryzja jest większa niż ten szczyt w Himalajach który nigdy zimą nie był zdobyty,poucza pan innych moralności a dla czego pan nie napisze
, że nie dawno założył pan sprawę w sądzie młodemu chłopakowi który pomawiał w internecie pańską córkę .Hołduje pan zasadę Kalego, trochę pokory.

Kłamiesz. Nie ja skierowałem sprawę do sądu, zrobiła to Prokuratura Rejonowa w Bolesławcu.

Słusznie piszesz, że pomawiał, ale to jednak eufemizm do kwadratu. Poza tym moja córka nie jest przedstawicielem władzy z wyboru. Kiedy stało się co się stało, była nieletnia. Ktoś zrobił krzywdę mojemu dziecku.

Skoro zahaczasz ten temat (oczywiście anonimowo, bo nie stać Cię na podpisanie się pod krytyką pod moim adresem), to raczej znasz sprawę. A skoro znasz, to zastanów
się czy na pewno chcesz abym w tej dyskusji przytaczał tej sprawy szczegóły...

MAM TYLKO JEDNO PYTANIE KTO ZGŁOSIŁ DO PROKURATURY TEN INCYDENT .
?
~~Czekoladowy Słonecznik niezalogowany
4 lutego 2018r. o 14:29
Młody Marczewski przyjechał z Krakowa i udało mu się rozmydlić wiodący temat bzdurnym felietonem,
~~Zielonobrunatna Kolczurka niezalogowany
4 lutego 2018r. o 14:30
Panowie Redaktorzy. Co miał na celu ten temat ? Może tak wydacie słownik ,którym się można posługiwać na tym portalu? Jak kreujecie się na etyków to sami oceńcie te nie zliczone doniesienia urzędujących , na etatach polityków. Kto tu jest przodownikiem w składaniu doniesień ? Jak banalnymi tekstami absorbują uwagę Organom Ścigania i Sądom . Nie długo doczekamy się ,że ktoś napisze ,że pan włodarz był smutny i stanie na wokandę. Tym się zajmijcie na nie podniecaniem ognia. Chyba , że o to chodzi portalowi.
29
Bernard
4 lutego 2018r. o 14:49
~~Granatowoszary Szczawik napisał(a):
Jeszcze raz pana pytam czy słowo cwaniaczek jest pomówieniem ,Jeśli jest to proszę podać podstawę prawną tego słowa.

W mojej osobistej ocenie, Szczawiku, "cwaniaczek" to jest takie określenie, które może obrazić tylko człowieka bez dystansu do siebie i z przerośniętym ego.
Każdy inny machnie na to ręką.

Dopisane 04.02.2018r. o godz. 14:49:

Bernard napisał(a):

Skoro zahaczasz ten temat (oczywiście anonimowo, bo nie stać Cię na podpisanie się pod krytyką pod moim adresem), to raczej znasz sprawę. A skoro znasz, to zastanów
się czy na pewno chcesz abym w tej dyskusji przytaczał tej sprawy szczegóły...

MAM TYLKO JEDNO PYTANIE KTO ZGŁOSIŁ DO PROKURATURY TEN INCYDENT .
?

Nie incydent, przestępstwo. Dostrzegasz różnicę? Ktoś skrzywdził mi dziecko. Rozumiesz to?
Ja zgłosiłem sprawę do prokuratury a przedtem nawet uprzedziłem o tym drugą stronę, którą zapewne reprezentujesz.

Na pewno mam wchodzić w szczegóły?

bobrzanie.pl
~~Czekoladowy Słonecznik niezalogowany
4 lutego 2018r. o 15:03
Bernard napisał(a):

W mojej osobistej ocenie, Szczawiku, "cwaniaczek" to jest takie określenie, które może obrazić tylko człowieka bez dystansu do siebie i z przerośniętym ego.
Każdy inny machnie na to ręką.

?

Panie Bernardzie słowo Cwaniaczek według wikipedii posiada 103 synonimy oto niektóre z,nich ananas,ancymonek,aparat bystrzak ,chytra sztuka ,chytry lis ,cicha woda ,cwaniak ,mądraliński,szczwany lis wyga ,wyjadacz ,i wiele innych określeń więc za co tu przepraszać ,dalej twierdzi Pan ,że to jest pomówienie ,?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza