Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Ceglana Krokosmia niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 19:18
~Rdzawy Zawciąg napisał(a): Gwarantuje już dzisiaj ze moja rodzina odda na Panią głos czyli 6 głosów już Pani ma. Trzymam kciuki i bede namawiała dalej wszystkich tych którzy mogą oddać głos.

Ja osobiście załatwię 166 głosów tej Pani ,starczy już nieudolnych rządów obecnej ekipy bolesławieckiej pora wybierać swoich .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mlecznoróżowa Nemezja niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 19:40
Już jeden nauczyciel był!!!
Dajcie spokoj. Normalnie cyrk.
~~Cyklamenowy Dziurawiec niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 19:46
~Mlecznoróżowa Nemezja napisał(a): Już jeden nauczyciel był!!!
Dajcie spokoj. Normalnie cyrk.

Ale kobieta nigdy nie było!
~~Jasnoszara Sałata niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 19:52
Nie znam pani Kandydatki, nie znam pani (panny?) Karoliny, nie znam powiązań między nimi, ale wiem jedno.
Tak dobrze przeprowadzonego wywiadu, tak ładnego języka i dobrze zbudowanych zdań nie czytałem na tym portalu chyba nigdy. (A podobno pracują tutaj dyplomowani dziennikarze). Po wywiadzie wiem, co chciała przekazać pani kandydująca, nie wiem natomiast, jakie poglądy ma pani prowadząca wywiad. Wzorowa praca dziennikarska. Można - bez plucia, obrażania, po polsku.
~~Białawoszara Kolendra niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 20:01
~~Białawoszara Kolendra napisał(a): TYLKO A N TO N I N A S Z E L E C H OW I C Z B UR MI S T R Z E M!!!!!!
P OPI E R A M
~~Cyklamenowy Dziurawiec niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 20:03
Kobieta nigdy nie była burmistrzem Nowogrodźca, trzeba spróbować, ja jestem za!
~Mlecznoróżowa Nemezja niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 20:13
Czy Ta Pani nie startowała tez na dyrektora szkoły w Nowogrodźcu?
I przegrała?
~~Siny Szafirek niezalogowany
15 kwietnia 2018r. o 20:15
~Mlecznoróżowa Nemezja napisał(a): Czy Ta Pani nie startowała tez na dyrektora szkoły w Nowogrodźcu?
I przegrała?

W konkursach zawsze wygrywa najlepszy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza