Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Malinowoczerwony Uczep niezalogowany
14 kwietnia 2018r. o 18:33
A co z zapleczem kto na Vive kto na sekretarza?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonobrunatna Kostrzewa niezalogowany
14 kwietnia 2018r. o 18:39
~Ziemistoszara Robinia napisał(a): Lipa trochę ta kobieta. Kiedy ona chce coś robić jak tylko gadać z ludźmi chce??? My już nauczycieli mieliśmy za burmistrzów. Szczerbien, Tomaszewski np. I co wyszło z tego??? Nic. Wiec ta pani niech da sobie spokój z ta kandydatura

Nie kłam. Tomaszewski nigdy nie był burmistrzem. Pozostała część tego co wydałeś właśnie z siebie też jest tyle warta.

A bankowcy kojarzą mi się tylko z braniem lub oddawaniem kredytów.
~~Czerwonobrunatna Kostrzewa niezalogowany
14 kwietnia 2018r. o 18:40
~Lawendowoniebieska Aronia napisał(a): Pani Joanno groby się Pani rodziny na cmentarzu zapadają. Radziłbym najpierw skupić się na ich naprawie a następnie brać się na renowację naszego "samo" rządu. Niestety są tacy ludzie którzy naprawdę nadawali by się na mądrego burmistrza ale nie chcą pchać się w to bagno.

Won hieno cmentarna. To dlatego że węszysz po cmentarzu znicze cały czas giną.
~~Ultramarynowa Trzmielina niezalogowany
14 kwietnia 2018r. o 20:31
~Malinowoczerwony Uczep napisał(a): A co z zapleczem kto na Vive kto na sekretarza?

Na zastępcę na pewno nie były celnik i to jeszcze z Bolesławca tak jakby w naszej gminie nie było mądrych ludzi .
~~Zielonkawa Imperata niezalogowany
14 kwietnia 2018r. o 20:45
Zapoznałem sie z krótkim rysem kandydatki nic szczególnego. Samym gadaniem nic się nie zrobi. Ciekawy jestem jesli powstanie sala koncertowa to nie bedzie pani korzystacdzisiaj twierdzi pani,żewszystko pod wybory ,uwazam ze nie. Jednym słowem nie wystarczy mówić miło, to nie wiele, według mnie to zaden program i tyle.
~~Różowofioletowa Gęsiówka niezalogowany
14 kwietnia 2018r. o 20:48
~Ziemistoszara Robinia napisał(a): Lipa trochę ta kobieta. Kiedy ona chce coś robić jak tylko gadać z ludźmi chce??? My już nauczycieli mieliśmy za burmistrzów. Szczerbien, Tomaszewski np. I co wyszło z tego??? Nic. Wiec ta pani niech da sobie spokój z ta kandydatura

Każdy ma prawo zgłosić swoją kandydaturę Duda też nie miał szans z Komorowskim i został Prezydentem ,Gmina ma 25 milionów długu i wy uważacie ,że jest dobrze ,poczekajcie do wyborów a podwyżki za wodę i ścieki oraz podatki po wyborach wzrosną drastycznie .Hydro Tech spółka która jest w 100% gminna buduje kamienicę w Rynku a czy ktoś się zastanowił ile wezmą kredytu który będzie poręczony przez gminę .?
~~Różowofioletowa Gęsiówka niezalogowany
14 kwietnia 2018r. o 20:57
~~Zielonkawa Imperata napisał(a): Zapoznałem sie z krótkim rysem kandydatki nic szczególnego. Samym gadaniem nic się nie zrobi. Ciekawy jestem jesli powstanie sala koncertowa to nie bedzie pani korzystacdzisiaj twierdzi pani,żewszystko pod wybory ,uwazam ze nie. Jednym słowem nie wystarczy mówić miło, to nie wiele, według mnie to zaden program i tyle.

Człowieku ty chyba oszalałeś o jakim programie ty pieprzysz przecież jeszcze nie ma kampanii wyborczej ,program wyborczy prezentuje się w odpowiednim czasie ,żeby inny kandydat go nie zerżnął .Właśnie temu panu brakuje tego ,że ludzi ma za nic i nie rozmawia z mieszkańcami .dla przykładu powiem Ci że przez ostatnie 4 lata nie zrobił żadnego zebrania w mojej miejscowości ,
~Krwawosina Werbena niezalogowany
14 kwietnia 2018r. o 21:04
bo nie było telewizji
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza