Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Świder: Razem odzyskamy gminę
~Łososiowa Gynostemma niezalogowany
14 września 2018r. o 8:13
O proszę, jakie wyzwiska, to oddał ta dietę?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bławatkowy Chmiel niezalogowany
14 września 2018r. o 8:15
CAPS LOCK się odezwał;););)
~~Żółtobrązowy Kokornak niezalogowany
14 września 2018r. o 8:18
~Łososiowa Gynostemma napisał(a): O proszę, jakie wyzwiska, to oddał ta dietę?

To co On robi ze swoją dietą to jego sprawa ,tobie gawno do tego .
~~Płowobrunatny Czyściec niezalogowany
14 września 2018r. o 10:44
~Łososiowa Gynostemma napisał(a): RADNY Koziol jeszcze diety nie oddał na lampy

A ty oddałaś? oddaj swoją ja jesteś taka ciekawska i napisz o tym.
~Rezedowa Diaskia niezalogowany
14 września 2018r. o 15:20
Wojciech OSP Zebrzydowa byłem na tym zebraniu i nie było tam mowy o tym że Koło Gospodyń Wiejskich chce dwadzieścia tysięcy dla siebie a co do ataków to nie tylko One atakowały ale też Ich atakowano
~Rezedowa Diaskia niezalogowany
14 września 2018r. o 15:20
Wojciech OSP Zebrzydowa byłem na tym zebraniu i nie było tam mowy o tym że Koło Gospodyń Wiejskich chce dwadzieścia tysięcy dla siebie a co do ataków to nie tylko One atakowały ale też Ich atakowano
~Ognistoczerwona Rudbekia niezalogowany
14 września 2018r. o 16:40
Proponujemy radnego Kozła i jego diety, chodzi o wiarygodność.
To radny szafował swoim chonorem i deklarował zwrot diety.
Teraz proszę aby Pani kandydatka, która firmuje swoją osobą radnego oraz pełnomocnik KWW przedstawia lub sam radny iż dokonał zwrotu diety lub dokonał wpłaty na cel Gminy.....czekam ile jest warte wasze słowa
~~Żółtobiały Eukomis niezalogowany
14 września 2018r. o 17:07
Niech pani odpowie na proste pytanie co pani rozumie, że odzyska gminę, Nie rozumię rozumowania. przecież tą gminę nikt nie zabrał Nawiązując do pani programu nic nie trzyma się kupy innymi słowu ble, ble,,,,.Myślę, że na dzisiaj jest pani nieprzygotowana. Czekam również kiedy panowie redaktprzypozostawią gminę Nowogrodziec wspokoju, a zajmą się sąsiednimi. Bo jak narazie jest to mecz do jedenej bramki, jakby nie było innych tematow. Zyczylbym sobie nie tylko ja, ale i inni abyście swoim działaniem objeli sąsiednie gminy i miast Boleslawiec. Uważam, że powiat boleslawiecki nie zaczyna się w Nowogrodzcu i tam się kończy Smutne to i prawdziwe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza