~Rezedowa Diaskia niezalogowany 14 września 2018r. o 15:20
Wojciech OSP Zebrzydowa byłem na tym zebraniu i nie było tam mowy o tym że Koło Gospodyń Wiejskich chce dwadzieścia tysięcy dla siebie a co do ataków to nie tylko One atakowały ale też Ich atakowano
~Rezedowa Diaskia niezalogowany 14 września 2018r. o 15:20
Wojciech OSP Zebrzydowa byłem na tym zebraniu i nie było tam mowy o tym że Koło Gospodyń Wiejskich chce dwadzieścia tysięcy dla siebie a co do ataków to nie tylko One atakowały ale też Ich atakowano
~Ognistoczerwona Rudbekia niezalogowany 14 września 2018r. o 16:40
Proponujemy radnego Kozła i jego diety, chodzi o wiarygodność.
To radny szafował swoim chonorem i deklarował zwrot diety.
Teraz proszę aby Pani kandydatka, która firmuje swoją osobą radnego oraz pełnomocnik KWW przedstawia lub sam radny iż dokonał zwrotu diety lub dokonał wpłaty na cel Gminy.....czekam ile jest warte wasze słowa
~~Żółtobiały Eukomis niezalogowany 14 września 2018r. o 17:07
Niech pani odpowie na proste pytanie co pani rozumie, że odzyska gminę, Nie rozumię rozumowania. przecież tą gminę nikt nie zabrał Nawiązując do pani programu nic nie trzyma się kupy innymi słowu ble, ble,,,,.Myślę, że na dzisiaj jest pani nieprzygotowana. Czekam również kiedy panowie redaktprzypozostawią gminę Nowogrodziec wspokoju, a zajmą się sąsiednimi. Bo jak narazie jest to mecz do jedenej bramki, jakby nie było innych tematow. Zyczylbym sobie nie tylko ja, ale i inni abyście swoim działaniem objeli sąsiednie gminy i miast Boleslawiec. Uważam, że powiat boleslawiecki nie zaczyna się w Nowogrodzcu i tam się kończy Smutne to i prawdziwe.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.