Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgłoszenie policji w sprawie zaśmiecania Polski

11445
PanM
5 maja 2019r. o 11:59
Zgłaszam policji i wskazuje winnego powstawania dzikich wysypisk i niekontrolowanych wywózek śmieci .

Winni w tym przypadku to władza centralna i samorządowe poprzez zaniechanie wydania ustawy lub uchwał / PROJEKTU SPRZEDAŻY , ODBIORU I ZAGOSPODAROWANIA OPAKOWANIAMI PO PRODUKTACH I NAPOJACH -- TZW " KAUCJOWANIE "

Mam nadzieję że zgłaszanie / DONOSICIELSTWO/ zanikło wraz z komuną.
Społeczeństwo nie może być ofiarą zaniedbań ustawodawcy.

P.S -- Redakcja najbardziej poczytnego portalu i gazety lokalnej mogła by się nad tym tematem pochylić a nie podsycać donosicielstwo i wieczną " NIEMOC "

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrzystoszary Tulipan niezalogowany
5 maja 2019r. o 19:38
Panie M władza ma teraz inne problemy. poczekajmy po wyborach do unii ,a potem do parlamentu , i dalej będzie jak było.Tak długo Pan żyje i jeszcze się nie przystosował.

a tak na poważnie to wystarczy postawić kilka kontenerów. ale czy władza może na to
~~Różowy Przetacznik niezalogowany
5 maja 2019r. o 21:53
~~Srebrzystoszary Tulipan napisał(a): Panie M władza ma teraz inne problemy. poczekajmy po wyborach do unii ,a potem do parlamentu , i dalej będzie jak było.Tak długo Pan żyje i jeszcze się nie przystosował.

a tak na poważnie to wystarczy postawić kilka kontenerów. ale czy władza może na to

Nawet tysiąc kontenerów nie da rady. Brudasy i flejtuchy jak ich nie zmusisz wyrzucą swoje brudy byle kaj.
~~Herbaciana Petunia niezalogowany
7 maja 2019r. o 11:26
A ja apeluję do urzędników powiązanych z tzw spółką MZGK która świetnie zarabia na wywożeniu powietrza w kontenerach np. na działkach ogrodowych ,wyobraźcie sobie państwo ,że za miesiące listopad grudzień styczeń luty działkowcy muszą płacić do kasy urzedników UM w Bolesłacu za cały rok wywożenia tzw śmieci ...nawet wtedy gdy nie wytwarzają tych śmieci ......ciekawe prawda ? każdy by pewnie tak chciał ,wozić powietrze a kase realną zbierać ...czy któraś firma by tego nie chciała ??to sa właśnie te niezdrowe powiązania urzędników ze spółką !!!!! śmiem twierdzić !!!!!
~~Różowy Przetacznik niezalogowany
7 maja 2019r. o 17:59
~~Herbaciana Petunia napisał(a): A ja apeluję do urzędników powiązanych z tzw spółką MZGK która świetnie zarabia na wywożeniu powietrza w kontenerach np. na działkach ogrodowych ,wyobraźcie sobie państwo ,że za miesiące listopad grudzień styczeń luty działkowcy muszą płacić do kasy urzedników UM w Bolesłacu za cały rok wywożenia tzw śmieci ...nawet wtedy gdy nie wytwarzają tych śmieci ......ciekawe prawda ? każdy by pewnie tak chciał ,wozić powietrze a kase realną zbierać ...czy któraś firma by tego nie chciała ??to sa właśnie te niezdrowe powiązania urzędników ze spółką !!!!! śmiem twierdzić !!!!!

Ludziska nie wiedzą ile kasy ratuszowi trzepią na spółkach miejskich i gminnych. Zamiast służyć mieszkańcom.Co roku w raportach budżetu pisze ponad bania zysku na samych smieciach.
A miało być tak pięknie i transparentnie.
2161
#fobiak nieaktywny
7 maja 2019r. o 18:22
"Zgłoszenie policji w sprawie zaśmiecania Polski"
przemciu zgloszenie dokonuje sie na policji lub w prokuraturze, w tym przypadku poprawnie wg mojego widzi mi sie, powinno byc zgloszenie do policji a byc moze dla policji jesli jest to ogloszenie i nikt nie powinien wtykac swojego nosa na portalu. nie mam pewnosci ale mozesz sie kazia zapytac
~~Beżowobrązowy Omieg niezalogowany
7 maja 2019r. o 18:33
ile dostaje sygnalista za zgłoszenie.
11445
PanM
7 maja 2019r. o 19:55
fobiak napisał(a): "Zgłoszenie policji w sprawie zaśmiecania Polski"
przemciu zgloszenie dokonuje sie na policji lub w prokuraturze, w tym przypadku poprawnie wg mojego widzi mi sie, powinno byc zgloszenie do policji a byc moze dla policji jesli jest to ogloszenie i nikt nie powinien wtykac swojego nosa na portalu. nie mam pewnosci ale mozesz sie kazia zapytac

Zdziwisz się ale nie mam Cię za najgłupszego wśród lokalnych komentatorów.
Dobrze wiesz że odniosłem się do propozycji KPP i Kazia.
Policja nie ma ani pomysłu ani inicjatywy więc szuka sukcesu u kapusiów.
Kaziu i redakcja są bardziej oblatani w temacie ale im się nie chce bo to nie oni o tym napisali.
Mają swoje preferencje i ................................ no wiesz .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza