PIS-PO-PRL napisał(a): W żadnego durnowatego linka nie klikałem. Z kompa z którego pisuje, tylko ja kożystam więc nie ma możliwości żeby ktos inny to zrobił. A system mam najlepszy... Od Billa. Sam sie aktualizuje, nawet gdy ja tego nie chce.
A co do bolca kolca sto... Ekhm. Mnie się wydaje że oni zwyczajnie nie ogarniają co się tu dzieje. Ciągną to, bo pewnie jakaś kasa z tego jest. Ale jak to usprawnić, naprawić i poprawić, to tego raczej nikt nie wie.
No albo mają zwyczajnie wyj_bane na to wszystko :D
Wywale to dziadoatwo kiedyś z ulubionych, tak jak wywaliłem istotne i na jakieś "nowiny lwóweckie" się przerzuce :DDopisane 09.03.2021r. o godz. 12:09:Sry za błenty :D
ja też nie klikam w linki ...nawet tych wrzucanych przez forumowiczów ...
mam identycznie ...z tego kompa tylko ja korzystam ...
ale kiedyś na innym kompie zassałem wirusika instalując niby bezpieczny program do obróbki zdjęć ...Solvate coś tam ...i pamiętam jak komp zwariował ...;D
a to że strona się nie otwiera lub kręci się jak muł w kieracie to jeden ze składników tego o czym pisze ...;)
dlatego ja swoją pocztę czyszczę pozostawiając tylko to co nikomu nie może się przydać w czymkolwiek ...
po co kusić złego...;D
to nie bywasz na isto...ja tam nie byłem od czasu bana jakiego dostałem za...nieprzychylny komentarz ;D
to już z dziesięć lat...
a bolec mam w ''ulubionych'' ...tak jak oko.press ...hahaha
no dobra ...bo mam gościa co to wywęszył że u starych jest ciasto ...