Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
13 i 14 emerytura - ile i dla kogo?
18442
PIS-PO-PRL
9 marca 2021r. o 11:25
Pojawia się i znika. Żadnej poprawy.
Czas wymienić neta na taki, który uciągnie "najlepszy" portal w galaktyce... Bo to wina neta, na bank.

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
9 marca 2021r. o 11:34
a ja myślę że nie ...
jaką masz gwarancję że w tym natłoku wszechobecnych ,chorych linków nie został podesłany tobie ,mnie czy komukolwiek keylogger?

przecież obserwuję zachowanie stron ,ich cykle jak się otwierają ...
już kiedyś zauważyłem że wyświetlił mi się komunikat do strony ''bolca'' że ''strona nie jest bezpieczna''

zadaj sobie pytanie czy korzystasz z zapory firewall lub kiedy aktualizowałeś system ...
co ja z tym robię?
szukam ''dziury''...;)
18442
PIS-PO-PRL
9 marca 2021r. o 12:09
W żadnego durnowatego linka nie klikałem. Z kompa z którego pisuje, tylko ja kożystam więc nie ma możliwości żeby ktos inny to zrobił. A system mam najlepszy... Od Billa. Sam sie aktualizuje, nawet gdy ja tego nie chce.

A co do bolca kolca sto... Ekhm. Mnie się wydaje że oni zwyczajnie nie ogarniają co się tu dzieje. Ciągną to, bo pewnie jakaś kasa z tego jest. Ale jak to usprawnić, naprawić i poprawić, to tego raczej nikt nie wie.

No albo mają zwyczajnie wyj_bane na to wszystko :D

Wywale to dziadoatwo kiedyś z ulubionych, tak jak wywaliłem istotne i na jakieś "nowiny lwóweckie" się przerzuce :D
Dopisane 09.03.2021r. o godz. 12:09:

Sry za błenty :D

PIS=PO=PRL
~~Kasztanowatoczerwony Złotokap niezalogowany
9 marca 2021r. o 12:42
~~Jasnozielona Aksamitka napisał(a):
~Złocistozielony Świerk napisał(a): Wysokość emerytury powinna być ograniczone do kwoty 5000 zł. netto. Nie potrafię znaleźć wytłumaczenia dla emerytur 7- 10- 12 tyś zł.

Ja potrafię - byli sobie inzynierowie co pracowali przy poważnych rzeczach ale byli też i kierownicy szatni, elektrycy analfabeci, spawacze jednego typu blachy, sprzedawczynie w pustych sklepach czy urzędnicy pracujący w domu przy kowidzie :)

A no byli i wtedy zarabiali odpowiednio - więc jeśli ich emerytura wychodzi 4500 to OK ale jeśli więcej jak 5000 to powinni otrzymać 5000. Poslowie mają 7000 i więcej , prokuratorzy ? czy to jest OK?? Potrzebna gruba kreska 5000 i dopiero wtedy waloryzować.
22258
#Horus nieaktywny
9 marca 2021r. o 12:44
PIS-PO-PRL napisał(a): W żadnego durnowatego linka nie klikałem. Z kompa z którego pisuje, tylko ja kożystam więc nie ma możliwości żeby ktos inny to zrobił. A system mam najlepszy... Od Billa. Sam sie aktualizuje, nawet gdy ja tego nie chce.

A co do bolca kolca sto... Ekhm. Mnie się wydaje że oni zwyczajnie nie ogarniają co się tu dzieje. Ciągną to, bo pewnie jakaś kasa z tego jest. Ale jak to usprawnić, naprawić i poprawić, to tego raczej nikt nie wie.

No albo mają zwyczajnie wyj_bane na to wszystko :D

Wywale to dziadoatwo kiedyś z ulubionych, tak jak wywaliłem istotne i na jakieś "nowiny lwóweckie" się przerzuce :DDopisane 09.03.2021r. o godz. 12:09:Sry za błenty :D

ja też nie klikam w linki ...nawet tych wrzucanych przez forumowiczów ...
mam identycznie ...z tego kompa tylko ja korzystam ...

ale kiedyś na innym kompie zassałem wirusika instalując niby bezpieczny program do obróbki zdjęć ...Solvate coś tam ...i pamiętam jak komp zwariował ...;D

a to że strona się nie otwiera lub kręci się jak muł w kieracie to jeden ze składników tego o czym pisze ...;)
dlatego ja swoją pocztę czyszczę pozostawiając tylko to co nikomu nie może się przydać w czymkolwiek ...

po co kusić złego...;D

to nie bywasz na isto...ja tam nie byłem od czasu bana jakiego dostałem za...nieprzychylny komentarz ;D
to już z dziesięć lat...

a bolec mam w ''ulubionych'' ...tak jak oko.press ...hahaha

no dobra ...bo mam gościa co to wywęszył że u starych jest ciasto ...
11445
PanM
9 marca 2021r. o 13:09
Kiedyś była taka platforma Gadu- Gadu .
Dzisiaj lokalni " miszcze " pogaduchy przenieśli się na wszystkie wątki.
A to internet za wolny a to to a tamto no i że ciasto jest w domu.itp .
Brawo ,

[img=1615291799_232z18v.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
9 marca 2021r. o 13:54
inny ''miszcz'' przenosi we wszystkie wątki fotki małp ...
ale to jest ok.

;D
18442
PIS-PO-PRL
9 marca 2021r. o 13:54
GG... Pamiętam. A z ciast najbardziej lubię tradycyjną "narodową" szarlotkę.

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza