Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasza Jerozolima.

~~Konopna Lnica niezalogowany
23 maja 2021r. o 17:14
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Konopna Lnica napisał(a):

Całkiem możliwe, zważywszy na fakt, że dużo ortografów robisz, coś w tym może być.

Już pierwszy jego post w tym temacie był chamski, wchodzi tu tylko po to, żeby robić drakę.

Muj psyhiatra muwi rze morzeż mjeć racie, ale on to warjat jest. Niewiemczy morzna mó wieżyć

Mylisz pojęcia,psychiatra nie leczy osób upośledzonych umysłowo, to nie jest choroba psychiczna.

Może znalazłeś dobry sposób , żeby nikt nie zauważył, że często robisz ortografy, możesz też tak jak inny użytkownik tego forum, który ma problem z ortografią udawać, że robisz ortografy , żeby sprawdzić czy inni zauważą :D.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
23 maja 2021r. o 17:26
Nie, mam gdzieś że je robię i cieszę się gdy inni mogą sie dowartosciować wypominaniem mi ich :)

A psychiatra dale twierdzi, że możesz mieć rację. No wariat z niego :D
Mam nadzieję że za ortografy nie zawnioskujecio o bana dla mnie.
Ale Za interpunkcję możecie ;)

PIS=PO=PRL
23 maja 2021r. o 17:33
PIS-PO-PRL napisał(a): Nie, mam gdzieś że je robię i cieszę się gdy inni mogą sie dowartosciować wypominaniem mi ich :)

A psychiatra dale twierdzi, że możesz mieć rację. No wariat z niego :D
Mam nadzieję że za ortografy nie zawnioskujecio o bana dla mnie.
Ale Za interpunkcję możecie ;)

Zawnioskujecie ? Kto ? :D Nie traktuj tego co się tu pisze tak poważnie jak twój forumowy kolega :D
18442
PIS-PO-PRL
23 maja 2021r. o 17:46
No kto? No wy. No Ty. Przecież widzę że nowy szeryf jest w mieście. Nie bądź taki skromny ;)

PIS=PO=PRL
23 maja 2021r. o 17:49
PIS-PO-PRL napisał(a): No kto? No wy. No Ty. Przecież widzę że nowy szeryf jest w mieście. Nie bądź taki skromny ;)

Bystry jesteś i taki spostrzegawczy, nic przed tobą się nie ukryje :D.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2021r. o 17:51
Kurde , jak ja lubię popełniać błendy . Gdybyśmy mieli być idealni , to Stwórca nie miał by się od kogo uczyć :D

Jeszcze raz dziękuję Droga Miss ... co nam w Duszy gra , niech wypłynie na światło dzienne ... u nas na rampie dalej chlejemy :D

Chciałem puścić wykonanie koncertowe , ale Sztuczna Inteligencja JuTuba nie chce widzieć Martyny Jakubowicz :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
18442
PIS-PO-PRL
23 maja 2021r. o 17:55
~~Konopna Lnica napisał(a): Bystry jesteś i taki spostrzegawczy, nic przed tobą się nie ukryje :D.

Nic

PIS=PO=PRL
~~tajemniczy blondyn niezalogowany
23 maja 2021r. o 18:06
Nie ma to jak stosować zasłonę dymną by problem jaki ma ze sobą czy to ten panna czy ci którzy usiłują bagatelizować jego chamstwo o którym tu już jest na tyle głośno że warto się nad tym zastanowić .Jeden z ostatnich postów tego chama to ponowny wpis z ''męską kur-wą'' skierowany bezpośrednio do wiadomego odbiorcy.Nie oszukujmy się że poprzez jakiś głupi wybieg algorytm tego nie wyłapie bo post pójdzie z wiadomym zadaniem.
Kiedy więc czyta się taki chamski wpis to można się dziwić już nie tylko temu pannie ale i tym którzy ani słowem nie odnoszą się do jego zachowania. Warto też pomyśleć co na to administratorzy forum bo przecież te wpisy pojawiają się nie sporadycznie a dosyć regularnie.
Kogo więc może dziwić że Horus skierował sprawę do sądu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza