Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Janusz niezalogowany
23 maja 2025r. o 6:35
''Grzegorz Braun zajął czwarte miejsce w tegorocznych wyborach prezydenckich, zdobywając ponad milion głosów. Jego wyborcy mogą zaważyć na wyniku drugiej tury. Według polityka, sztab Karola Nawrockiego, ma ubiegać o to, aby ten udzielił mu poparcia. - Trwają jakieś tam zakulisowe podchody, przez umyślnych - mogę to tutaj zdradzić, bo żadna to tajemnica, ponieważ wieść kilkoma różnymi kanałami została puszczona przez umyślnych. Mianowicie jakieś bliżej niesprecyzowane ośrodki władzy, czy opinii, z zaplecza Karola Nawrockiego, obiecują darować mnie życie. Mianowicie obiecują mi ułaskawienie - mówił w rozmowie z nczas.info. Następnie uściślił, że usłyszał propozycję, że gdyby Karol Nawrocki został prezydentem, to on go ułaskawi. Braun przyznał, że był zniesmaczony tą ofertą. Zaznaczył też, że nie ma przeciwko niemu jeszcze żadnego aktu oskarżenia. - Czyżby zatem zaplecze Karola Nawrockiego doradzało mu, żeby mnie ułaskawił niejako blankietowo, in blanco? Jeśli tak, to poproszę o taki blankiet do wykorzystania na następne lata. Może takie jak bloczki obiadowe były w szkole, ja będę sobie mógł urywać karteczkę i wręczać kolejnym prokuratorom - powiedział. ''

nowy program piSSiorów -Targowica+
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Granatowoczarna Psianka niezalogowany
23 maja 2025r. o 7:07
~~Janusz napisał(a): ''Grzegorz Braun zajął czwarte miejsce w tegorocznych wyborach prezydenckich, zdobywając ponad milion głosów. Jego wyborcy mogą zaważyć na wyniku drugiej tury. Według polityka, sztab Karola Nawrockiego, ma ubiegać o to, aby ten udzielił mu poparcia. - Trwają jakieś tam zakulisowe podchody, przez umyślnych - mogę to tutaj zdradzić, bo żadna to tajemnica, ponieważ wieść kilkoma różnymi kanałami została puszczona przez umyślnych. Mianowicie jakieś bliżej niesprecyzowane ośrodki władzy, czy opinii, z zaplecza Karola Nawrockiego, obiecują darować mnie życie. Mianowicie obiecują mi ułaskawienie - mówił w rozmowie z nczas.info. Następnie uściślił, że usłyszał propozycję, że gdyby Karol Nawrocki został prezydentem, to on go ułaskawi. Braun przyznał, że był zniesmaczony tą ofertą. Zaznaczył też, że nie ma przeciwko niemu jeszcze żadnego aktu oskarżenia. - Czyżby zatem zaplecze Karola Nawrockiego doradzało mu, żeby mnie ułaskawił niejako blankietowo, in blanco? Jeśli tak, to poproszę o taki blankiet do wykorzystania na następne lata. Może takie jak bloczki obiadowe były w szkole, ja będę sobie mógł urywać karteczkę i wręczać kolejnym prokuratorom - powiedział. ''

nowy program piSSiorów -Targowica+

Boże ratuj ten Kraj przed PISowską mafią i tym bandziorem Nowogrodzkim ,który dla władzy podpisał by pakt z diabłem !Ludzie obudźcie się tak jak Rumunia .
~~Oszust nieuk lichwiarz niezalogowany
23 maja 2025r. o 7:16
kłamcaKaczyński parę lat temu forsował "piątkę dla zwierząt". — Nie dla "piątki dla zwierząt" — odpowiedział Nawrocki. Sutener zdecydowanie nadużywał formy "pan doktor" w stosunku do Mentzena, co nie zadziałało w obie strony, bo kandydat Konfederacji jakoś tym tytułem Nawrockiego nie zaszczycił. Chyba ze chodziło mu o leki od psychiatry bo Sutener lichwiarz nie potrafił wytłumaczyć się z kawalerki ;) Na koniec Mentzen podał grabę sutenerowi ale na siedząco. Nie wstał !
~~Uczciwy Karolek niezalogowany
23 maja 2025r. o 7:29
Zagłosuję na Nawrockiego bo jak co to mnie ułaskawi.
~~Wszystko podpisze niezalogowany
23 maja 2025r. o 7:54
Nawrocki tak dobrze wypadł w rozmowie z Mentzenem że aż go TV RUSpublika zdjęła z anteny
~~Polak patriota niezalogowany
23 maja 2025r. o 7:58
''25 października 2009 roku na polu pod Gdańskiem obecny kandydat na prezydenta, Karol Nawrocki, brał udział w kibolskiej ustawce. Z informacji Wirtualnej Polski wynika, że obok niego walczył groźny bandyta, który oczekuje na wyroki m.in. za brutalne zabójstwo i usiłowanie zabójstwa. Po drugiej stronie z Nawrockim bili się kibole skazani m.in. za handel narkotykami.
Dwie grupy, po siedemdziesięciu kiboli każda, naprzeciw siebie. Po sześć i pół minuty bójki na ziemi leżą pokonani pseudokibice Lecha Poznań. Nad nimi triumfują kibole Lechii Gdańsk.

Wśród nich - obecny kandydat na prezydenta, Karol Nawrocki. Inni uczestnicy bójki skończyli gorzej - skazani m.in. za udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się m.in. handlem narkotykami. O udziale w kibolskiej ustawce Karol Nawrocki powiedział podczas wywiadu ze Sławomirem Mentzenem, byłym już kandydatem.
Nawrocki został nagle zapytany o udział w kibolskich ustawkach. Lider Konfederacji zapytał o bójkę kiboli "70 na 70". Nawrocki nie zaprzeczył. Stwierdził, że występował "w różnych modułach szlachetnych walk". "Lubiłem aktywność sportową i lubię dalej, cały czas trenuję" - dodał Nawrocki.''

W normalnym kraju, normalni ludzie już dawno by tego typka ,,wyautowali''
A tu pojawiają się tacy którzy chcą mimo wszystko na niego oddać swój głos.

~~Bordowy Mikołajek niezalogowany
23 maja 2025r. o 8:10
Czego to się wyznawcy Rafała nie chwycą byleby wygrzebać coś na Karola.
~~Bolecnauta niezalogowany
23 maja 2025r. o 8:28
Przypomnieć ci o ''dziadku z Wehrmachtu''?
Więc nie jojcz tu bo na próżno tu twoje łzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMA BAU zaprasza