~~Janusz napisał(a): ''Grzegorz Braun zajął czwarte miejsce w tegorocznych wyborach prezydenckich, zdobywając ponad milion głosów. Jego wyborcy mogą zaważyć na wyniku drugiej tury. Według polityka, sztab Karola Nawrockiego, ma ubiegać o to, aby ten udzielił mu poparcia. - Trwają jakieś tam zakulisowe podchody, przez umyślnych - mogę to tutaj zdradzić, bo żadna to tajemnica, ponieważ wieść kilkoma różnymi kanałami została puszczona przez umyślnych. Mianowicie jakieś bliżej niesprecyzowane ośrodki władzy, czy opinii, z zaplecza Karola Nawrockiego, obiecują darować mnie życie. Mianowicie obiecują mi ułaskawienie - mówił w rozmowie z nczas.info. Następnie uściślił, że usłyszał propozycję, że gdyby Karol Nawrocki został prezydentem, to on go ułaskawi. Braun przyznał, że był zniesmaczony tą ofertą. Zaznaczył też, że nie ma przeciwko niemu jeszcze żadnego aktu oskarżenia. - Czyżby zatem zaplecze Karola Nawrockiego doradzało mu, żeby mnie ułaskawił niejako blankietowo, in blanco? Jeśli tak, to poproszę o taki blankiet do wykorzystania na następne lata. Może takie jak bloczki obiadowe były w szkole, ja będę sobie mógł urywać karteczkę i wręczać kolejnym prokuratorom - powiedział. ''
nowy program piSSiorów -Targowica+
Boże ratuj ten Kraj przed PISowską mafią i tym bandziorem Nowogrodzkim ,który dla władzy podpisał by pakt z diabłem !Ludzie obudźcie się tak jak Rumunia .