Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Czerwonawy Chmiel niezalogowany
5 listopada 2021r. o 20:49
~~eqfzeqza napisał(a): "Na razie dzięki ustawie aborcyjnej muszę leżeć.
I nic nie mogą zrobić.
Zaczekają aż umrze lub coś się zacznie, a jeśli nie, to mogę spodziewać się sepsy. Przyspieszyć nie mogą.
Musi albo przestać bić serce, albo coś się musi zacząć"

– wiadomość od córki pani Barbara.

"Zgłaszała, że się źle czuje. Lekarz mówił jej, że nie widzi nic niepokojącego. Potem znowu gorączka i kroplówka i nic więcej.
W nocy klęczała na ziemi i wymiotowała. Na drugi dzień dowiedzieliśmy się, że Iza zmarła. Dla mnie to jest bulwersujące, karygodne, ona mogła żyć.

Ona cały czas mówiła, że nie chce umierać, że ma dla kogo żyć"

— relacjonowała pacjentka (z jej sali), która zdecydowała się na zeznawanie w sprawie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płowoszary Sit niezalogowany
5 listopada 2021r. o 21:38
~~Czerwonawy Chmiel napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Car Rosji napisał(a): Ciekawe kiedy ryży WUJ będzie służyć Putinowi i jego firmie Gazprom .

A to PIS już nie służy Putinowi ,chyba żartujesz.

...a sojusz pis_dzielce - z Budapesztu - to z kim mają jak nie "putinowcami".

- ono mają samych przyjaciół jak nie nacjonaliści to putinowce i faszyści (fedesze, salviniści, lepeny, alternatywa dla niemiec).

Nowy Premier Czech popiera PiS i chce wymienić Vere Jourową.
A więc Czesi za Polską,
POmyleńcy trzęsą rajtami, hahaha
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
5 listopada 2021r. o 21:45
~~Płowoszary Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Chmiel napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Car Rosji napisał(a): Ciekawe kiedy ryży WUJ będzie służyć Putinowi i jego firmie Gazprom .

A to PIS już nie służy Putinowi ,chyba żartujesz.

...a sojusz pis_dzielce - z Budapesztu - to z kim mają jak nie "putinowcami".

- ono mają samych przyjaciół jak nie nacjonaliści to putinowce i faszyści (fedesze, salviniści, lepeny, alternatywa dla niemiec).

Nowy Premier Czech popiera PiS i chce wymienić Vere Jourową.
A więc Czesi za Polską,
POmyleńcy trzęsą rajtami, hahaha

Czesi to se mogą wymieniać ,najpierw PIS niech się z nimi dogada w sprawie Turowa rozmowy odroczono na razie o 3 dni a to jest kara1,5 miliona euro .
~~osiem gwiazdek niezalogowany
5 listopada 2021r. o 22:21
Dzięki kaczyńskiemu i pisobolszewii bez szkoły myślę o inflacji ,długu Polski , drożyźnie , bezdomnych i biednych rodzinach , drogiej benzynie ,gazie , prądzie , węglu , opłatach , daninach , podatkach , kosztach pracy, śmierci na porodówce, śmierci na granicy, upadku edukacji, sądownictwa, kościoła i służby zdrowia, pośmiewisku Polski i wielomilionowych unijnych karach.
~~Radek lord niezalogowany
5 listopada 2021r. o 22:44
Od kiedy Tusk wrócił do Polski zdrożała benzyna, wystrzeliła inflacja,
woda zniknęła w okolicach Turowa, TSUE nakładają kolejne kary
a imigranci szturmują polską granicę!!!
Jonasz jakiś???
~~pis to zdrajcy i oszuści niezalogowany
5 listopada 2021r. o 22:54
Tusk już nie jest w u władzy od 2014 roku a pis rozpi.erd oliło i upodliło Polskę w każdej dziedzinie życia
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
5 listopada 2021r. o 23:03
Myślałem, że jak mnie oswoili Niemcy, to oswoili wszystkich
~~Stara doradczyni niezalogowany
5 listopada 2021r. o 23:05
Wysłałam Donkowi wiadomość, że Amerykanie wychodzą z Polski żeby mu humor poprawić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza