~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a): Rządzi partyjka stosująca ub.ckie metody, jak można i kto na tych manipulantów głosuje
~~Panie Lucjan napisał(a): Ta afera z imigrantami to wyssane z palca Tuska ?
~~Bandyci będą siedzieć napisał(a): Aresztowani pisowscy bandyci twierdzą że to afera Platformy Obywatelskiej. Tą samą narrację podaję tuba TVP za co mam nadzieję odpowiedzą przed prokuraturą
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowy Maczek napisał(
Ty to robisz od lat , powtarzasz się do znudzenia , KŁAMCA to Twoje drugie imię , wkeiłeś filmik w którym są fakty i sama prawda , teraz nic z tego filmiku nie cytujesz , wstydzisz się zawodowy kłamco że raz pokazałeś prawdę ? , Dopisane 15.09.2023r. o godz. 19:02:~~Malinowy Maczek napisał(a): ciekawa sytuacja...
piSSdzielcy twierdzą że żadnej afery wizowej nie ma a wczoraj nawet Żaryn potwierdził postawienie zarzutów siedmiu osobom w tym trzech zatrzymano w pierdlu...;D
Ot myśliciel , nie ma afery a prokuratura prowadzi postępowanie i stawia zarzuty .
no i po co się wysilasz Lucjan?
wyjdziesz po raz wtóry na głupka tak jak wyszedłeś z tym ''głupi jak świnia'' a teraz wychodzisz z tym ''samochwałą'' sam siebie nigdy tu nie pochwaliłem ale twój brat Jurek tak...napisał o mnie że jestem oczytany...czyż nie?
filmu Lucjan nie muszę cytować bo nie po to go tu wkleiłem...
dlaczego ty wcześniej tego nie zrobiłeś ? ;D
a jakim to ty Lucjan jesteś ''myślicielem'' skoro musiało sporo dni upłynąć byś ty ''zauważył '' że jednak stawia się zarzuty?jeszcze wczoraj nie kto inny jak sasin uciekał przed reporterami mówiąc by nie wymyślali sobie afery ...;D
ajuż dzisiaj koleżka wawrzyka jest w sieci na zdjęciu z czarnym prostokącikiem na oczętach...;D
Lucuś wróciliśmy do domku po kapitalnym koncerciku Clodie ...
ja wiem że ty tylko Zenio i Sławomirek...;D
po wpisach widać to że tyko do takiej ''muzyki'' dorosłeś ...;D
Lucuś ...''dziecko drogie'' ;D
kończę chwilowo bo jeszcze wpadli goście...
a to porządni ludzie...wyjątkowi ,podobnie jak ja antypiSSdzielcy...;D