Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Brudnobiały Winorośl niezalogowany
17 września 2023r. o 10:56
~~t napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zarumieniony Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Byłym ubekom płot się bardzo nie POdoba?

Po ch... wam płot jak wydaliście 700 tys wiz islamistom?

Jak dla TVN to milion pińcset... na miesiąć

Pluj takiemu pisowcowi w oczy a on i tak powie że to deszcz pada. Analfabeta jeden. Zresztą jak każdy pisowiec.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Przeciwko bezmyślności niezalogowany
17 września 2023r. o 12:18
Od PISowców głupsi są tylko ich wyborcy . Taki np. o nicku ,,t''.
~~Pytanie niezalogowany
17 września 2023r. o 12:28
POmyleńcom zależy bardzo na porażce Polski.?
~~Pytam niezalogowany
17 września 2023r. o 12:36
Zastanawia mnie to ,dlaczego pisowcy, ciągle krytykują Zachód,a nie wschód .Daje to do myślenia...
~~Pytanie 2 niezalogowany
17 września 2023r. o 12:42
~~Pytam napisał(a): Zastanawia mnie to ,dlaczego pisowcy, ciągle krytykują Zachód,a nie wschód .Daje to do myślenia...

Ty myślisz?
~~zimny Lech niezalogowany
17 września 2023r. o 13:15
~~Pytanie 2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytam napisał(a): Zastanawia mnie to ,dlaczego pisowcy, ciągle krytykują Zachód,a nie wschód .Daje to do myślenia...

Ty myślisz?

On się zastanawia , napisał to wyraźnie , czytaj uważnie pryszczaty.

A ja myślę że zachowanie przedstawicieli PiS w kontekście PISiej Afery Wizowej najlepiej oddają słowa J. Kaczyńskiego: "nic nas nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne".
Was może nie przekona, ale na szczęście Polki i Polaków przekona.

&ab_channel=tommydisimone
~~Pytanie niezalogowany
17 września 2023r. o 13:43
Ubeczki i ubeków przekona?
~~Yenafry niezalogowany
17 września 2023r. o 14:10
~~Pytanie 2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytam napisał(a): Zastanawia mnie to ,dlaczego pisowcy, ciągle krytykują Zachód,a nie wschód .Daje to do myślenia...

Ty myślisz?

Nie zachód, tylko brukselskie lewactwo, które wlazło na zachód przez szparę w drzwiach, dobrze o tym wiesz,ruski propagandzisto
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.