Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAPodatek miedziowy
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~zenek niezalogowany
19 października 2023r. o 19:07
~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a): a co?...szukasz przyjaciela? ;D ...ma się dobrze...nawet bardzo dobrze...
i to niech ci wystarczy...;D

Coś ty Januszek dzisiaj taki opryskliwy. Po prostu chciałem wiedzieć co się z nim dzieje bo nie widzę tu jego postów. A że jesteśmy w jednym wieku to mnie to zastanowiło. A Ty łyknij sobie meliski.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 niezalogowany
19 października 2023r. o 19:08
4 dni po wyborach, a wciąż jesteśmy bez reparacji za II wojnę światową i choćby zwrotu wraku ze Smoleńska. Zaczynam być rozczarowany rządami Tuska.
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
19 października 2023r. o 19:09
P rzenośnia
O bywatelska
~~Jasnofioletowa Borówka niezalogowany
19 października 2023r. o 19:19
~~zenek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a): a co?...szukasz przyjaciela? ;D ...ma się dobrze...nawet bardzo dobrze...
i to niech ci wystarczy...;D

Coś ty Januszek dzisiaj taki opryskliwy. Po prostu chciałem wiedzieć co się z nim dzieje bo nie widzę tu jego postów. A że jesteśmy w jednym wieku to mnie to zastanowiło. A Ty łyknij sobie meliski.

a po co mi meliska?...ja zawsze jestem spokojny...
dlatego spokojnie ci odpowiedziałem -szukasz przyjaciela?
więc jeszcze raz...ma się dobrze...
19 października 2023r. o 19:23
~~Jurko61 napisał(a): 4 dni po wyborach, a wciąż jesteśmy bez reparacji za II wojnę światową i choćby zwrotu wraku ze Smoleńska. Zaczynam być rozczarowany rządami Tuska.

reparacji nie ma bo zgodę na to by ich nie wypłacano podpisała Fotyga...pamiętacie ją?
to jedna z dawnych piSSdzielców...
zwrotu wraku nie będzie bo Anton Macjarewicz na to nie nalega ....bo wtedy runęła by jego legenda o zamachu...
~~Stasiek niezalogowany
19 października 2023r. o 19:53
Ludzie nie bądźmy dziećmi te wszystkie obietnice Tuska to przenośnie, metafory i obiecanki cacanki.
19 października 2023r. o 20:04
za to podatki których mieć nie było , według tego co becia mówiła , pomimo jej zapewnień były ..i to w liczbie mnogiej...;D
prawda Stasiek? ;D
~~Jurek niezalogowany
19 października 2023r. o 20:08
~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): 4 dni po wyborach, a wciąż jesteśmy bez reparacji za II wojnę światową i choćby zwrotu wraku ze Smoleńska. Zaczynam być rozczarowany rządami Tuska.

reparacji nie ma bo zgodę na to by ich nie wypłacano podpisała Fotyga...pamiętacie ją?
to jedna z dawnych piSSdzielców...
zwrotu wraku nie będzie bo Anton Macjarewicz na to nie nalega ....bo wtedy runęła by jego legenda o zamachu...

Janusz zastanawiam się co tobą kieruje
wpisujesz temat który ci pasuje podpisując się jako Jurko , by później go skomentować z ironią , zapewniam ciebie nie uważaj się za przebiegłego , dawno cię przejrzałem , do pewnego momentu ignorowałem , ale widzę żeś sie rozhulał , przemyśl czy warto.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAPodatek miedziowy