Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Stasiek niezalogowany
19 października 2023r. o 20:10
Szukasz kolegi? Napisz jeszcze raz, i przeczytaj może zrozumiesz coś naskrobał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnofioletowa Borówka niezalogowany
19 października 2023r. o 20:22
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): 4 dni po wyborach, a wciąż jesteśmy bez reparacji za II wojnę światową i choćby zwrotu wraku ze Smoleńska. Zaczynam być rozczarowany rządami Tuska.

reparacji nie ma bo zgodę na to by ich nie wypłacano podpisała Fotyga...pamiętacie ją?
to jedna z dawnych piSSdzielców...
zwrotu wraku nie będzie bo Anton Macjarewicz na to nie nalega ....bo wtedy runęła by jego legenda o zamachu...

Janusz zastanawiam się co tobą kieruje
wpisujesz temat który ci pasuje podpisując się jako Jurko , by później go skomentować z ironią , zapewniam ciebie nie uważaj się za przebiegłego , dawno cię przejrzałem , do pewnego momentu ignorowałem , ale widzę żeś sie rozhulał , przemyśl czy warto.

ponosi cię fantazja ...;D
jak naprawdę masz z tym problem zgłoś to tam gdzie ci pasuje a wtedy może coś do ciebie dotrze ...;D
może wtedy przejrzysz na oczy...;D

resztę pomijam milczeniem bo jest śmieszne...;D
~~Jurek niezalogowany
19 października 2023r. o 20:34
~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): 4 dni po wyborach, a wciąż jesteśmy bez reparacji za II wojnę światową i choćby zwrotu wraku ze Smoleńska. Zaczynam być rozczarowany rządami Tuska.

reparacji nie ma bo zgodę na to by ich nie wypłacano podpisała Fotyga...pamiętacie ją?
zwrotu wraku nie będzie bo Anton Macjarewicz na to nie nalega ....bo wtedy runęła by jego legenda o zamachu...

wpisujesz temat który ci pasuje podpisując się jako Jurko , by później go skomentować z ironią , zapewniam ciebie nie uważaj się za przebiegłego , dawno cię przejrzałem , do pewnego momentu ignorowałem , ale widzę żeś sie rozhulał , przemyśl czy warto.

jak naprawdę masz z tym problem zgłoś to tam gdzie ci pasuje a wtedy może coś do ciebie dotrze ...;D

Jęczę raz ci napisze byś ty to zrozumiał
za każdym razem komentujesz chwilę po
wpisie , przypadek ???, nie sugeruj mi zgłaszania , są tu tacy co często zgłaszają
lecz to nie moja bajka , śmieszne czy nie??
~~Jurek niezalogowany
19 października 2023r. o 20:35
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): 4 dni po wyborach, a wciąż jesteśmy bez reparacji za II wojnę światową i choćby zwrotu wraku ze Smoleńska. Zaczynam być rozczarowany rządami Tuska.

Jęczę raz ci napisze byś ty to zrozumiał
za każdym razem komentujesz chwilę po
wpisie , przypadek ???, nie sugeruj mi zgłaszania , są tu tacy co często zgłaszają
lecz to nie moja bajka , śmieszne czy nie??

Jeszcze - literówka
19 października 2023r. o 20:59
odpowiedziałem ci Jurek ale mordorator też tego nie puszcza ...
ciekawe dlaczego...;D
19 października 2023r. o 21:01
Jurek ty chłopie myślisz że ja patrzę co i kiedy ktoś tam napisał?... widzę wpis i nie wnikam czy ty to ty czy ty to nie ty...;D
mam to - pisząc obrazowo-w dupie...;D
co ja jestem ?...wróżka z kryształową kulą? ;D

bez obrazy Jurek ale zachowujesz się tu już od dawna jak jakiś tępy dzieciuch...ktoś drze z ciebie ''łacha'' i teraz zapewne leży i kwiczy ze śmiechu jak dajesz się wkręcać...i ja go nawet rozumiem...;D
odpowiedz mi na to...co ci przeszkadza że ktoś tam się podpisuje tak jak ty? ...zresztą to nie jest twój ''znak towarowy'' i niczym nie jest chronione...
pamiętam tu taki jeden dzień sprzed lat, kiedy to prawie cały słupek tematów był zalany wpisami ''f/a//l/c/o'' ...;D

(może przejdzie ''na raty'' ;D )
19 października 2023r. o 21:02
o proszę ....jest ...więc ciąg dalszy...

co przez to straciłem?...nic ...
miałem tylko zabawę ...teraz ktoś się tobą bawi i jak widzę na tyle skutecznie że i mnie to często bawi jak szukasz nie w kimś innym wroga tylko we mnie...
taka jest prawda Jurek tylko tak do końca nie wiem dlaczego...ani ja wam brat ani swat...
myślę że ta wrogość jest uwarunkowana tylko w jeden sposób...jestem bezpośredni i co myślę to i tobie i Lucjanowi piszę ...a że jest to dla was niewygodne snujecie to obaj swoje fantazje a teraz chyba jakieś teorie spiskowe...;D
wszyscy źli -tylko wy ''cacy'' ;D
wy ''kryształowi'' a inni to ''kanalie'' ;D
Myślę Jurek że dobrym sposobem było by gdybyś popuścił z wentyla swoje nadymane ''ego'' bo wtedy pewne sprawy przyjmował bardziej ''na luzie'' ;D

kumasz?
masz coś jeszcze do dodania?...chcesz jeszcze o cos zapytać?
19 października 2023r. o 21:03
chyba pisanie ''f//a//lc//o'' jest tu objęte algorytmem i traktowane jako ''zakazane'' ....;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK