~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): 4 dni po wyborach, a wciąż jesteśmy bez reparacji za II wojnę światową i choćby zwrotu wraku ze Smoleńska. Zaczynam być rozczarowany rządami Tuska.
reparacji nie ma bo zgodę na to by ich nie wypłacano podpisała Fotyga...pamiętacie ją?
to jedna z dawnych piSSdzielców...
zwrotu wraku nie będzie bo Anton Macjarewicz na to nie nalega ....bo wtedy runęła by jego legenda o zamachu...
Janusz zastanawiam się co tobą kieruje
wpisujesz temat który ci pasuje podpisując się jako Jurko , by później go skomentować z ironią , zapewniam ciebie nie uważaj się za przebiegłego , dawno cię przejrzałem , do pewnego momentu ignorowałem , ale widzę żeś sie rozhulał , przemyśl czy warto.
ponosi cię fantazja ...;D
jak naprawdę masz z tym problem zgłoś to tam gdzie ci pasuje a wtedy może coś do ciebie dotrze ...;D
może wtedy przejrzysz na oczy...;D
resztę pomijam milczeniem bo jest śmieszne...;D
~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): 4 dni po wyborach, a wciąż jesteśmy bez reparacji za II wojnę światową i choćby zwrotu wraku ze Smoleńska. Zaczynam być rozczarowany rządami Tuska.
reparacji nie ma bo zgodę na to by ich nie wypłacano podpisała Fotyga...pamiętacie ją?
zwrotu wraku nie będzie bo Anton Macjarewicz na to nie nalega ....bo wtedy runęła by jego legenda o zamachu...
wpisujesz temat który ci pasuje podpisując się jako Jurko , by później go skomentować z ironią , zapewniam ciebie nie uważaj się za przebiegłego , dawno cię przejrzałem , do pewnego momentu ignorowałem , ale widzę żeś sie rozhulał , przemyśl czy warto.
jak naprawdę masz z tym problem zgłoś to tam gdzie ci pasuje a wtedy może coś do ciebie dotrze ...;D
Jęczę raz ci napisze byś ty to zrozumiał
za każdym razem komentujesz chwilę po
wpisie , przypadek ???, nie sugeruj mi zgłaszania , są tu tacy co często zgłaszają
lecz to nie moja bajka , śmieszne czy nie??
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): 4 dni po wyborach, a wciąż jesteśmy bez reparacji za II wojnę światową i choćby zwrotu wraku ze Smoleńska. Zaczynam być rozczarowany rządami Tuska.
Jęczę raz ci napisze byś ty to zrozumiał
za każdym razem komentujesz chwilę po
wpisie , przypadek ???, nie sugeruj mi zgłaszania , są tu tacy co często zgłaszają
lecz to nie moja bajka , śmieszne czy nie??
Jeszcze - literówka