Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Bubu niezalogowany
20 października 2023r. o 10:19
Yogi wczoraj pozdrowił Jana bo dzisiaj jeszcze śpi bo zrealizował sobie obietnicę Tuska o czterodniowym tygodniu pracy:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitnozielony Oczar niezalogowany
20 października 2023r. o 10:26
;D
a czy czasem ta ''obsesja'' właśnie ciebie nie dopadła? ;;D ;D
ja wiedziałem że kiedy ''uderzę w stół...'' ...no i masz...jesteś...;D

co ty kurna wiesz o wyrozumiałości...
''empatyk'' ;D się znalazł ...HAHAHAHAHA
wyrozumiałość to ja mogę mieć dla kogoś kto zachowuje się jak człowiek i jak człowiek potrafi przyjąć porażkę ''na klatę''
przyznać się do niej a nie nadal jątrzyć i pluć jadem...

''brak cech wyrozumiałości eliminuje
osobników w krzaki życia społecznego ,
i to są prawdziwi bezwzględni furiaci...''

a wyzywanie od ''kanalii'' to wyraz wyrozumiałości czy pokaz tego że nie bardzo pasuje do życia w normalnym społeczeństwie? ;D
a czy prawdziwym frustratem nie jest ten co...widzi we wszystkim i wszystkich
zło i podejrzenie ?....;D '
czy nie jest frustratem ten co teraz udaje anonimowość? ;D

~~Bubu niezalogowany
20 października 2023r. o 10:28
~~Bubu napisał(a): Yogi wczoraj pozdrowił Jana bo dzisiaj jeszcze śpi bo zrealizował sobie obietnicę Tuska o czterodniowym tygodniu pracy:)

Czy to nie dziwne że zaraz po wpisie rozchodnika który jest Jurkiem pojawia się Yogi?
~~Order Orła Białego Zchańbiony niezalogowany
20 października 2023r. o 10:37
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/swiadkowie-koronni-pomoga-rozliczyc-pis-byly-szef-cba-wyjasnia/vmwe4sj,79cfc278

Pisowce pałą faktury, niszczą laptopy. Wczoraj pojawił się artykuł o kupowaniu przez pislamistòw nieruchomości lasów państwowych z 95% bonifikatą.
~~Malachitowa dracena niezalogowany
20 października 2023r. o 10:38
~Jurek niezalogowany
14 godz. 28 min. temu
~~Jasnofioletowa Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): 4 dni po wyborach, a wciąż jesteśmy bez reparacji za II wojnę światową i choćby zwrotu wraku ze Smoleńska. Zaczynam być rozczarowany rządami Tuska.

reparacji nie ma bo zgodę na to by ich nie wypłacano podpisała Fotyga...pamiętacie ją?
to jedna z dawnych piSSdzielców...
zwrotu wraku nie będzie bo Anton Macjarewicz na to nie nalega ....bo wtedy runęła by jego legenda o zamachu...

Janusz zastanawiam się co tobą kieruje
wpisujesz temat który ci pasuje podpisując się jako Jurko , by później go skomentować z ironią , zapewniam ciebie nie uważaj się za przebiegłego , dawno cię przejrzałem , do pewnego momentu ignorowałem , ale widzę żeś sie rozhulał , przemyśl czy warto.
~~Jurek niezalogowany
20 października 2023r. o 11:03
PISowce wygrały wybory , wygrały referendum. Polska dalej będzie krajem mlekiem i miodem płynącym.
Dla swoich.
~~Błękitnozielony Oczar niezalogowany
20 października 2023r. o 11:50
~~Jurek napisał(a): PISowce wygrały wybory , wygrały referendum. Polska dalej będzie krajem mlekiem i miodem płynącym.
Dla swoich.

muszę spojrzeć w swoją kryształowa kulę bo widzę że Jurek coś pisze...
oni ci to on czy nie on ci...;D
~~Stanimaw niezalogowany
20 października 2023r. o 11:51
https://banger-music.com/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK